2777
2789

سلام مامانا من هفته سی ام بارداری و معمولا ضعف شدید دارم و همچنین با ورود به سه ماه آخر بارداریم بی اشتها تر شدم متاسفانه هرچیم به متخصصم و دکتر عمومی و بهداشت میگم این موضوعو توجهی نمیکنن و میگن عادیع😐😢بنظرتون چیکارمیتونم بکنم

نمیشه سر خود دارویی خورد که..

مکمل هاتو میخوری؟

چیزایی بخور که دوست داری 

کاهو هم اشتها رو باز میکنه

آجیل بخور

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!همون تقدیرم با عضویت ۹۶/۶/۹ رمز عبورم فراموشم شد

مولتی ویتامین بهت ندادن

منم از اول بارداری اصلا اضاف وزن نداشتم هم پزشکم هم ماما خیلی تاکید داشتن مواظب غذا خوردنت باش

بهم مولتی ویتامین دادن

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیشه سر خود دارویی خورد که.. مکمل هاتو میخوری؟ چیزایی بخور که دوست داری  کاهو هم اشتها رو ب ...

قرص آهن مولتی ویتامین ویتامین دی دادن که از اول بارداری تا الان میخورم همه میگن آهن مولتی هم باعث افزایش اشتها میشن که برا من هیچ به هیچ

من قبل بارداری ۶۸ کیلو بودم الان شدم ۶۹ هرچی میخورم ترش میکنم همش بی حال مبشم مخصوصا صبح تا ظهر و ک ...

منم اکثرا تایم ضعف کردنم صبح تا ظهره و اشتهام که کم بود کمتر شد ولی باز وزن اضاف کردم

من اضافه وزن داشتم مگه هفته چندمی

هفته ۱۸

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

من اضافه وزن داشتم مگه هفته چندمی

فکر کردم نوشتی ۳ماهه دوم بارداری

خب وقتی وزن اضاف میکنی دیگه نگران نباش

برا ضعف کردنتم مرتب لقمه های کوچیک بگیر بخور

ی دفعه نشین غذا بخور