یسوال فقط پسرا میان بیرون یا دخترا هم اهل اینکاران اونجا؟
طرف محل کار من همه پسر هستند
روزی ک داشتیم عقد میکردیم ی پلاک بهش هدیه دادم روش نوشته بودم *برای بدست اوردنت دلی رو به دریا زدم ک از آب واهمه داشت * گفتم این پلاک گردنت باشه ک یادت نره .... تو این دریا غرق شدم از هیچکس نگذشت برای نجاتم ....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
در عجیب ترین جای تاریخ ایستاده ایم؛کاش کسی ما را بنویسدزندگی ما اولش خدا بزرگه وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده!قشر متوسط جامعه بودن اینجوریه که تو به بالاتر از خودت نگاه میکنی حسرت میخوری، به پایین تر از خودت نگاه میکنی عذاب وجدان میگیری هراسناک تر از نابینایی،دیدن است با دو چشم باز،که چه بر سر سرزمین مان می آید عجب نسلی بودیم! به ما که رسید جنگل ها سوخت،دریاچه ها خشک شد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰میلیون، از داخل فیل.تر شدیم و از بیرون تحریم، شدیم نسل پر از دیدن و نداشتن،دویدن و نرسیدن،رفتن و موندن، انتخاب بین سخت و سخت تر... در سرزمینی که سایه آدمای کوچک بزرگ شد در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است میسپارم کشور دل را به دستانت ولی خواهشا مانند مسئولین ایرانی نباش
نمیدونم واقعا این چه کاریه دم عید تا الا 17 تا خونواده داغدار شدن و کلی هم مصدوم ک معلوم نیست چقدر از آیندشون تباه میشه 🤦♀️🤕
...مقن... یعنی آدمی که گوشهگیر و کمحرفه، آدمی که خستهست و حوصلهی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو میگیره و گوشت تلخ به نظر میاد.