2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 37 پست
خدا واسه کسی نخواد.در حد چت و قرار هست یا رابطه؟

یه دفعه خودمو کوچیک کردم زنگ زدم به طرف که چرا زنگ میزنی و مزاحم زندگیمون میشی،بهم گفت نه شوهر شما خیلی چشم پاکه و دو دستی شوهرتو بچسب،بعد پشت بندش همون موقع که هک میکردمش بود به شوهر من پیغام داده که زنت به من زنگ زده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونی بری با اون شخص سوم صحبت کنی یا تحقیق کنی کس و کارش پیدا کنی بترسونیش

الآن شماره مادرشو پیدا کردم،اگه دوباره چیزی متوجه بشم میکنم این کارو حتما!

فعلا اصلا به بچه آوردن جواب مثبت نده.شاید نتونستی این زندگی تحمل کنی.فکر آسیب زدن جسمی به خودت اون آ ...

ایشالا بتونم حتما! چون کار نمیکنم نمیتونم فعلا از پس هزینه مشاوره بر بیام،ولی تو سال جدید قصد دارم برم سر کار که مشاوره رو حتما برم

مرد چه زن حالا  اسی بنظر من اینجور افراد بیمار هستن چه

😔😔😔😭😭😭😭 

به نظر من این بیماری خیلی زیاد شده خیلییییی! چون نه فقط واسه خودم اتفاق افتاده،تو این یه سال که اینو متوجه شدم چقدر اشخاصی رو از نزدیک دیدم دوست آشنا کت اونا هم این مشکلو داشتن،حالا من به هیچکس نگفتم مسئله ی خودمو ولی بقیه میان واسم تعریف میکنن،اصلا تا یه ربع فقط هاج و واجم چرا؟ مگه مشکل این چیه؟ تازه عروسی کرده مثلا طرف میاد با دوست زنش رابطه میزنه! 

ایشالا بتونم حتما! چون کار نمیکنم نمیتونم فعلا از پس هزینه مشاوره بر بیام،ولی تو سال جدید قصد دارم ب ...

عزیزم خدا بهت توانایی تحمل بده.هرکار جور شد برو حتی فروشندگی و منشی.تمام تلاش برای زندگیت بکن.اگه خدایی نکرده نشد جوونیت و زیباییت حیف این آدم نکن