2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 37 پست
من میگم شاید از ابروش بترسه دست بکشه از این کارش

بهش گفتم میرم به مادرت میگم همه چیزو چون مدرکم دارم ازش گفت اگه این کارو کردی دیگه برام هیچی مهم نیست 

یعنی اونم داره تهدید میکنه اگه این کارو کردی منم ادامه میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نداره! با تمام پولش مغازه زده و منم نمیدونم چقدر سرمایه داره در حال حاضر،یه ماشین دارم،اینارو بهش هز ...

😔😔😔من وقتی خودمو میزارم جات ..راحت نمیشه طلاق گرفت ..منم باشم دلم سردمیشه باهاش ازش بدم میاد بدبین میشم ولی یقین دارم طلاق نمیگیرم مگ اینکه گندشو دربیاره البته من بخاطر دختروموقعیتم

مدرک داری چرا شکایت نمیکنی؟

خب عزیزم شکایت کنم نتیجش چی میشه؟ 

جز اینه که بهم میگن طلاق بگیر؟ اگه نمیخوای بگیری برای چی شکایت کردی،قانونی در حمایت از زنها فکر نمیکنم باشه

😔😔😔من وقتی خودمو میزارم جات ..راحت نمیشه طلاق گرفت ..منم باشم دلم سردمیشه باهاش ازش بدم میاد بدبی ...

من بچه ام ندارم 😔 

قرار بود سال جدید بچه دار بشیم

خب عزیزم شکایت کنم نتیجش چی میشه؟  جز اینه که بهم میگن طلاق بگیر؟ اگه نمیخوای بگیری برای چی شک ...

اسی پس باید چشمت رو خیانتاش ببندی و زندگیت بکنی.یا خدایی نکرده بد بشی مثل خودش.یا جداشی عزیزم.....اگه فردا یکی و عقد کردچی؟یا بکن بندازش بیرون.یا بی‌خیالی(که سخته)تغییر این آدما وحشتناکه مگر خودشون بخوان

اسی پس باید چشمت رو خیانتاش ببندی و زندگیت بکنی.یا خدایی نکرده بد بشی مثل خودش.یا جداشی عزیزم.....اگ ...

اون موقع نابودش میکنم،بالاخره این شکلی هم من ساده نیستم،من فقط دارم خویشتن داری میکنم که زندگیم پا بر جا بمونه در حال حاضر،میخوام فرصت بدم ولی میخوام امتحانشم بکنم در عین فرصت دادن،چون بهم ثابت کرده که سست عنصره نمیتونم به سادگی اعتماد کنم 

خیلی حرصم میگیره ازش بهم میگه فراموش کن همش همینو میگه! انگار کار ساده ای بوده،همش میگه میخوام جبران کنم جبران میکنم فلان میکنم،اما هیچی به نظر من تو حرف ثابت نمیشه،همه چیز در عمل 

اسی پس باید چشمت رو خیانتاش ببندی و زندگیت بکنی.یا خدایی نکرده بد بشی مثل خودش.یا جداشی عزیزم.....اگ ...

میدونی آخرین دفعه که باهاش حرف زدم در این مورد بهش نگاه کردم گفتم تو کی انقدر عوض شدی که من نفهمیدم! زد زیر گریه خیلی خیلی گریه کرد اما دفعه ی قبلم خیلی گریه کرد ولی بازم انجام داد

نابودش می‌کنی چیکار می‌کنی گلم؟بچه هم داری؟

نه،میخواستیم تو سال جدید بچه دار بشیم،الآن اتفاقا خیلی اصرارش به بچه آوردن بیشتر شده

اول یه کاری میکنم تو جایی که ۱۵ ساله به قول خودش آبرو جمع کرده نتونه سر بلند کنه،بعدم هم خودشو هم طرفو میفرستم تو آسمون بعدم خودمو 

نه،میخواستیم تو سال جدید بچه دار بشیم،الآن اتفاقا خیلی اصرارش به بچه آوردن بیشتر شده اول یه کاری می ...

فعلا اصلا به بچه آوردن جواب مثبت نده.شاید نتونستی این زندگی تحمل کنی.فکر آسیب زدن جسمی به خودت اون آقا اون طرف هم نباش .خودت یه مشاوره به تنهایی برو شاید یه راه واسه نجات زندگیت بهت داد