2777
2789
عنوان

خیانت

445 بازدید | 37 پست

سلام خانوما،لطفا بهم یکم راهنمایی دلسوزانه بدین،من ۹ ساله با شوهرم هستم،از پارسال فهمیدم داره خیانت میکنه،با هم که حرف زدیم قرار شد تمومش کنه،به ظاهر تموم شد،ولی امسال که رفته بودم خونه ی مادرم( آخه یه شهر دیگست) وقتی برگشتم فهمیدم که بازم داره خیانت میکنه ولی آخر صحبتاشون با همون طرف بحث و اینا کرده که مثلا تمومش میخواسته بکنه،بهش گفتم دیگه بهت اعتماد ندارم،گفتم میرم ازت جدا میشم با اینکه ته قلبم دوسش دارم،نزاشت حتی واسه یه ساعت تنها باشم با خودم،پارسال که فهمیدم شرط کردم بریم مشاوره قبول کرد ولی نیومد اصلا منم دیگه نرفتم،الآن دوباره میگه نمیام،نمیدونم چه کنم واقعا 

نمیفهمم چرا مردا و زنا انقدر خیانت کار شدن 

دلم میخواد یه راهی باز بشه که بتونم بهش اعتماد کنم ولی کلا نگاهم بهش عوض شده،دیگه از خودم نمیبینمش،نمیدونم چیکار کنم،لطفا بهم کمک کنین یکم حالم بهتر شه،من واقعا دلم نمیخواد جدا بشم،فقط دلم میخواد اون دست از این کارش واقعا برداره،

باور کنین من خیلی دلایل بیشتری دارم برای این که بهش خیانت کنم ولی ذاتم این شکلی نیست 

نمیتونم دروغ بگم مخفی کاری کنم 

نمیخوام خیانت کار باشم

تهدیدش کن بهش خیانت میکنی

ببخشید  اینکار خیلی  بده، اصلا مشکلو حد نمیکنه

وظیفه امه که پاسخ تک تک پست های کاربرای محترمی که وقت گذاشتن و تو تاپیکم شرکت کردن رو بدم، دلیل طول کشیدن ریپ زدنم هم همینه ( پاسخ دهی به تک تک پست ها)...    ⚠️ این اخلاق منه که جواب کاربرایی که ممکنه شان من و بقیه کاربرای محترم رو رعایت نکنن و چرت و پرت بگن رو باسکوت میدم. از قدیم به حق گفتن: "جوابِ....... خاموشیست" !!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صحبت هات خیلی صداقت داشت 

اونجاش که گفتی دیگه از خودت نمیبینیش

فکر کن اون آدم قبلی که دوسش داشتی دور از جونش مرده 

فکر کن حق داری اون آدم قبلی رو دوست داشته باشی 

فکر کن یک عالمه خاطره خوب باهاش داری 

ولی فکر نکن مطمین باش این آدم که باهات تو یه خونست دیگه اون آدم نیست 

این آدم دیگه ایه که تازه متولد شده 

تو شوهر خوب خودت رو میخوای نه این آدم خیانتکار 

ولی متاسفانه اون مرده 

خیلی براش گریه کن 

خیلی عذاداری کن تا داغت سرد بشه و بعد تصمیم بگیر برای این آدم جدید

آرون من 16 دی چشم های قشنگش رو به دنیا باز کرد
تهدیدش کن بهش خیانت میکنی

آخه اگر اینو بگم که معلومه که تهدیده! قطعا من اگه آدم این کار بودم با تهدید پیش نمیبردم واقعا این کارو میکردم،ولی نمیخوام زندگیم خراب بشه،از نظر من اون کارش بد بوده اگر منم عین همونو انجام بدم که فرقی با اون ندارم

آخه اگر اینو بگم که معلومه که تهدیده! قطعا من اگه آدم این کار بودم با تهدید پیش نمیبردم واقعا این کا ...

درسته عزیزم خیانت رونمیشه باخیانت جواب داد...بهش بگو من متعلق ب توهستم وبکر‌...اون خانومی باهاشی متعلق ب خیلیاس...اینجوری میخوای ارزشمو بالاببری؟و......خیلی منطقی باهاش حرف بزن...هرچند خیانت دل آدمو بدجور چرکین میکنه...واینکه خونه ای چیزی داره برای تعهد بزنه بنامت

به نظر من باهاش سرد باش شاید ترس از دست دادنت سر عقل بیارتش

فقط یه سوال خیانتش چی بوده؟ و شما از کجا متوجه شدی؟

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔
درسته عزیزم خیانت رونمیشه باخیانت جواب داد...بهش بگو من متعلق ب توهستم وبکر‌...اون خانومی باهاشی متع ...

نداره! با تمام پولش مغازه زده و منم نمیدونم چقدر سرمایه داره در حال حاضر،یه ماشین دارم،اینارو بهش هزاران بار گفتم

به نظر من باهاش سرد باش شاید ترس از دست دادنت سر عقل بیارتش فقط یه سوال خیانتش چی بوده؟ و شما از کج ...

خیانتش رو من دفعه ی اول از تو گوشیش متوجه شدم بعد که گذشت پیغاماشونو پاک میکرد ولی تو لیست تماسش بود شماره طرف،بهش میگفتم برای چی زنگ میزنه میگفت این یکی دیگست نمیدونم مشتریه فلانه از این صحبتا،بعد که من خیلی پا پیچ شدم رمز گوشیشو عوض کرد،منم به کمک کسی هک کردم گوشیشو،بهش که میگفتم انکار میکرد تا این که بهش گفتم با فلانی صحبت میکنی و این صحبتا رو زدین رفت زیر بار،بعد این که الآنم که داشتم میرفتم خونه ی مادرم یه برنامه رو گوشیش نصب کردم بعد مخفیش کردم تو گوشیش که پیغامایی که پاک میکنه از تو گوشیش اونجا سیو میشه از این طریق فهمیدم،خودش میگه فقط صحبت میکردیم 

ولی شما به من بگین کسی که در جواب شوهر من میگه یه ربع دیگه میزنم از خونه بیرون یا لعنتی کاش هیچوقت از پیشت نمیومدم یعنی که فقط تو گوشی بوده؟ اونم ساعت ۲ نصف شب 

اگر نمیاد مشاور و میگه خجالت میکشم راضیش کن تلفنی ب مشاور زنگ بزنید .....حتما حتما سعی کن با مشاور ص ...

ببخشید میگه مشاورا خودشون هزار تا مشکل دارن نمیتونن مشکلاته خودشونو حل کنن! 

کلا فکر میکنه خودش همه چی دونه