2777
2789
عنوان

چیکارکنم

62 بازدید | 13 پست

با کاپم دیروزدعوا کردم پشت تلفن سرم داد زد گفت عصابم خورده همین الانم توبهم زنگ میزنی گفتم براچی عصابت خورده قطع کرد تلفن ده دیقه بعد زنگ زد گفتش دلارام بخدا خیلی زنگ میزنی گفتم مگه من الان گفتم زنگ بزن گفت الان این پیام چیه فرستادی (پیام گذشترو الان دیده بود)گفتم باش دیگه بهت زنگ نمیزنم قطع کردم دیگه بهم زنگ نزدش تا شب که این پی داد بهم هالا عکسش میزارم

بعد از این دعواچتی بهش زنگ نزدم زنگ نزده بهم تا امروز راهنماییم کنید چیکارکنم بهش زنگ بزنم یانه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین پسرا کلا از دخترایی که در دسترس نیستن خوششون میاد طرف برداشته بهت گفته خیلی زنگ میزنی کلا بهش زنگ مزن زنگ زد هم جواب نده بار دوم جواب بده با خوش رویی بگو ببخشید خیلی سرم شلوغ بود خلاصه خودت شلوغ نشون بده

رااهنمااییمم کنید بهش زنگ بزنم یانههه؟ خیلیی دوسش دارم نمیخوام از دستش بدم

تو الان اونم دوست داری ولی خودتو دوست نداری برای خودت ارزش قائل شو وقتی خودتو دوست داشته باشی اونم میتونه دوست داشته باشه اصلا زنگ نزن

تو الان اونم دوست داری ولی خودتو دوست نداری برای خودت ارزش قائل شو وقتی خودتو دوست داشته باشی اونم م ...

دوسش دارم تحمل نمیارم راه هل بدید اون بهم زنگ بزنه😔

عزیزم مطمئنی متنو کامل خوندی؟؟

آها خب اصلا بهش زنگ نمیزنم کل روز طرکار هست شبا میاد خونه امشب آنلاین میشه امشب بهم احتمالا پی ام نمیده پی‌ام نداد چیکارکنم خودم بهش پی ام بدم؟ چی بهش بگم که خودش معذرت بخواد؟