2777
2789
عنوان

بهترین تجربه ات تو سال ۱۴۰۱که بخوای به دیگران یاد بدی چیه🤗🤗🤗😍🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باور کن بین بد و بدتر خودتو قرار میدی و قصد به بدترین رو داری ولی خدا بدتر رو برات در نظر میگیره ...

اره همينطوره

خدا خيلي مهربونه😭❤️

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦
دلم میخواد نماز شب بخونم چن وقته دلم خیلی آشوبه  آرامش ندارم بخدا  نمیدونم چمه  

منم همین طورم......داغونم....داغون.....ولی نماز شب خیلی بهم آرامش میده

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
تو نینی سایت  درد و دل نکن از پیشرفت هات نگو  جواب کسی رو نده لایک نکن ( قبلا ا ...

میتونم بپرسم شما اینکارا رو انجام دادین چ مشکلی براتون پیش اومد؟؟؟ 

راستش من از همون سال ۹۲ تو نی نی سایت بودم اما همیشه خواننده خاموش بودم دیگه از ۹۵ تا همین چند ماه پیش نبودم و دوباره بیکار شدم کاربری جدید زدم کاربری قبلیم پاک کردم. 

اما میخواستم یه روز داستان زندگیم تاپیک کنم شاید کسی از تجربه ام استفاده کنه ک خیلی خصوصیه و فک نکنم حتی آشنا ببینه بفهمه منم حالا میخوام از تجربه شما استفاده کنم که اگه مشکل پیش میاد تاپیک نزنم. 

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا
میتونم بپرسم شما اینکارا رو انجام دادین چ مشکلی براتون پیش اومد؟؟؟  راستش من از همون سال ۹۲ تو ...

البته دو دل هم هستم میترسم چون من ظاهر زندگیم با باطنش کاملا متفاوته و راستش موقعیت و شرایطم جوری هست ک نباید کسی بدونه منم😂

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا
میتونم بپرسم شما اینکارا رو انجام دادین چ مشکلی براتون پیش اومد؟؟؟  راستش من از همون سال ۹۲ تو ...

اول که میان میگن دروغه

بعد هم آنقدر انگ بهت میزنن تعلیق میشی

حرف هم بزنی میگن فرهنگ تاپیک زدن نداری برا چی میزنی