2777
2789
عنوان

رفتم سونو تعیین جنسیت شوهرم اصلا ذوق نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1517 بازدید | 60 پست
توقع زیادی دلم میخواست شوهرم یکم ذوق کنه 😒😒😒

آره توقع زیادیه

خب بچه تکراریه😂

شوخی کردم گلم🌹

بالاخره واسه این‌چیزاخودتوناراحت نکن

من خواهرم بچه اولش دختربود

دومی هم دختر

خواهرم اینقدرناراحت بود

ولی شوهرش برعکس

بچه بیادبازبازیگوشی کنه واکنش شوهرتومیبینی

میکاپ آرتیست مشهد_mua

پس اگر این جوریه که حکمت خدا رو شکر بهتر شد که اگر دختر میشد دخترتون با این فاصله سنی کم با برادر ...

این حرفا چیه محرم نا محرم 🙄🙄🙄 

پسرم از قلبم متولد شده 😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر همون اولیم دختر میخواست

منم عاشق دخترم .پسردوست ندارم دست خودم نیس .خوب عزیزم بچه اول رودخترمیوردی وقتی شوهرت دوست داره

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
منم عاشق دخترم .پسردوست ندارم دست خودم نیس .خوب عزیزم بچه اول رودخترمیوردی وقتی شوهرت دوست داره

اون موقع گفت فرقی نداره واسم و واقعا عاشق پسرمونه ولی قبلش همیشه از شیرین بودن دختر میگفت . بعدشم من پسر بیشتر دوست داشتم 😀😀

بعد از شنیدن خبر بارداری رفتار شوهرت چی بود با پسرت سرد نشده ؟؟

نه واسه چی سرد بشه این چه حرفیه اخه پسرم همه وجود ماست مگه مادر پدری به زایشه . من اصلا مطمئن نیستم بتونم بچه ای رو به اندازه پسر اولم دوست داشته باشم . 

بله

خدا خیرت بده انشالله 

منم پدر مادر واقعیم بزرگ نکردن ولی اونا که بزرگم کردن حسم میکنم واقعی تر بودن برام هیچی کم نزاشتن ولی بازم میگم کاش اصلا نمیدونستم که اونا پدر مادرم نبودن چون من از همون اولش میدونستم شما بزارین بچه اتون بزرگ بشه بعدا بعش بگید ادم که کسی بزرگش کرده و بهش محبت کرده از جونشم بیشتر دوست داره 

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا خیرت بده انشالله  منم پدر مادر واقعیم بزرگ نکردن ولی اونا که بزرگم کردن حسم میکنم واقعی تر ...

عزیز دلم معلومه که پدر و مادر واقعیت کسایی بودن که بزرگت کردن اونا پدر و مادر زیستی یا بیولوژیک بودن و صرفا شمارو به دنیا آوردن . نمیدونی چقدر این واژه مادر پدر واقعی که به اونا میگید یا میگن آزار دهنده اس واسه ما پدر مادرای غیر زیستی ‌ . من همه زندگیمو به پای پسرم میریزم و بله میخوام وقتی بزرگ شد بهش بگم چون الانم یه برادر میخواد براش بیاد نمیخوام خودشو ازار بده با مقایسه و فکرای مسخره . 

حالا من دختر دارم اینم رفتم احتمال دختر داد شوهرم عاشق دخترمه ها ولی دوس داشت این یکی پیر بشه ولی ب ...

خدا حفظشون کنه من نمیدونم چرا تو فامیل ما دیگه دختر نیست اصلا همه عاشق دخترن بچه ها همش پسر میشن . الان خواهرمم ۳ تا پسر داره حسرت دختر به دل هممون موند . بگم ۱۵ ۱۶ ساله نوزاده دختر نداریم باورت میشه😑

عزیز دلم معلومه که پدر و مادر واقعیت کسایی بودن که بزرگت کردن اونا پدر و مادر زیستی یا بیولوژیک بودن ...

بخدا برام سخته بگم اینا واقعی هستن حتی به خودش زحمت نداده برام لباس بخره پدرم ولی پدرم که منو بزرگ کرد تمام هستیم بود پست  پناهم بود خدا ازم گرفت نور به قبرش بباره

برای همین دلم میخواد بچه دومم پسر باشه یه دختر دارم

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40