من یدونه پسر دارم که چند روز دیگه دو سالش میشه . الانم واسه اولین بار باردار شدم و دیروز دکتر گفت پسره . شوهرم خیلی دلش دختر میخواست خیلی بی ذوق رفتار کرد اصلا خوشحال نشد . اخرم گفت من ناراحت نشدم که پسره اما دختر دوست داشتم . 😔😔😔😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعد از شنیدن خبر بارداری رفتار شوهرت چی بود با پسرت سرد نشده ؟؟
نه واسه چی سرد بشه این چه حرفیه اخه پسرم همه وجود ماست مگه مادر پدری به زایشه . من اصلا مطمئن نیستم بتونم بچه ای رو به اندازه پسر اولم دوست داشته باشم .
منم پدر مادر واقعیم بزرگ نکردن ولی اونا که بزرگم کردن حسم میکنم واقعی تر بودن برام هیچی کم نزاشتن ولی بازم میگم کاش اصلا نمیدونستم که اونا پدر مادرم نبودن چون من از همون اولش میدونستم شما بزارین بچه اتون بزرگ بشه بعدا بعش بگید ادم که کسی بزرگش کرده و بهش محبت کرده از جونشم بیشتر دوست داره
خدا خیرت بده انشالله منم پدر مادر واقعیم بزرگ نکردن ولی اونا که بزرگم کردن حسم میکنم واقعی تر ...
عزیز دلم معلومه که پدر و مادر واقعیت کسایی بودن که بزرگت کردن اونا پدر و مادر زیستی یا بیولوژیک بودن و صرفا شمارو به دنیا آوردن . نمیدونی چقدر این واژه مادر پدر واقعی که به اونا میگید یا میگن آزار دهنده اس واسه ما پدر مادرای غیر زیستی . من همه زندگیمو به پای پسرم میریزم و بله میخوام وقتی بزرگ شد بهش بگم چون الانم یه برادر میخواد براش بیاد نمیخوام خودشو ازار بده با مقایسه و فکرای مسخره .
حالا من دختر دارم اینم رفتم احتمال دختر داد شوهرم عاشق دخترمه ها ولی دوس داشت این یکی پیر بشه ولی ب ...
خدا حفظشون کنه من نمیدونم چرا تو فامیل ما دیگه دختر نیست اصلا همه عاشق دخترن بچه ها همش پسر میشن . الان خواهرمم ۳ تا پسر داره حسرت دختر به دل هممون موند . بگم ۱۵ ۱۶ ساله نوزاده دختر نداریم باورت میشه😑
عزیز دلم معلومه که پدر و مادر واقعیت کسایی بودن که بزرگت کردن اونا پدر و مادر زیستی یا بیولوژیک بودن ...
بخدا برام سخته بگم اینا واقعی هستن حتی به خودش زحمت نداده برام لباس بخره پدرم ولی پدرم که منو بزرگ کرد تمام هستیم بود پست پناهم بود خدا ازم گرفت نور به قبرش بباره
برای همین دلم میخواد بچه دومم پسر باشه یه دختر دارم