2777
2789
عنوان

رفتم سونو تعیین جنسیت شوهرم اصلا ذوق نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1517 بازدید | 60 پست
حالا من دختر دارم اینم رفتم احتمال دختر داد شوهرم عاشق دخترمه ها ولی دوس داشت این یکی پیر بشه ولی ب ...

عزیزم چند هفته رفتی ؟ 

منم یه دختر دارم دوست دارم دومی پسر باشه اگه خدا بخواد میشه دعام کنی

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخدا برام سخته بگم اینا واقعی هستن حتی به خودش زحمت نداده برام لباس بخره پدرم ولی پدرم که منو بزرگ ک ...

روحشون شاد . خدا بچه ها تو بهت ببخشه 

پسرم از قلبم متولد شده 😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روحشون شاد . خدا بچه ها تو بهت ببخشه 

ممنون عزیزم الان باهات حرف میزنم حس خوبی میگیرم مثل حسی که به پدر مادرم داشتم بخدا اونا فرشته بودن که خدا منو بهشون سپرده بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش واسع من پسر بود خیلی دوس داشتم داداشم ندارما

چند هفته رفتی سونو انومالی دوم دقیقه ان شاء الله هر چی صلاحتونه اتفاق بیفته

ممنون عزیزم الان باهات حرف میزنم حس خوبی میگیرم مثل حسی که به پدر مادرم داشتم بخدا اونا فرشته بودن ک ...

قربونت برم منم حس خوبی گرفتم که انقدر دوسشون داشتی و داری . کاش پسر منم عشق مارو به خودش درک کنه. 

قربونت برم منم حس خوبی گرفتم که انقدر دوسشون داشتی و داری . کاش پسر منم عشق مارو به خودش درک کنه.&nb ...

مطمعن باش درک میکنه  بهت قول میدم شما میشین عزیز ترین کس و کارش 

من با وفا ترین مردی که دیدم پدرم بود😭

نمیدونم شاید دیونه شدم ولی از خدا خواستم بچم پسر باشه و مثل پدرم مردونگی و غیرت و محبت داشته باشه یه بار دیگه طعم پشت و پناه داشتن و محبت واقعی رو بچشم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ان شاء الله به امید خدا

ممنون 

ببخشید وقتت گرفتم عزیزم انشالله بهترین ها رقم بخوره برات و گل پسرت 

اگه دویت داشتی جواب بده خانواده خودت یا شوهرت مخابفت نکردن با اوردن پسرت؟ پسرت چند سالش بودی که به سرپریتی گرفتی الان چند سالشه ؟

پدر مادر من با بیشتر فامیل قطع رابطه کردن بخاطر من چون اونا مخالف بودن ولی پدرم هیچوقت نذاشت کسی بهم کوچیک ترین چیزی بگه مثل کوه پشتم بودن 

باور کن الان خیلی بی کسم ترو خدا دعام تو قلبت پاکه مطمعنم خدا دعات در حقم قبول میکنه 

از خدا میخوام سایه شما و شوهرتون از سر پسرتون کم نکنه من با ۲۳ سال سن خیلی احساس بی کسی میکنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون  ببخشید وقتت گرفتم عزیزم انشالله بهترین ها رقم بخوره برات و گل پسرت  اگه دویت داشت ...

عزیز دلم من و شوهرم جفتمونم عاشق این کار بودیم خانواده هامونم مثل کوه پشتمون وایسادن و حمایت کردن بخدا قسم که رابطه من با فامیل قوی ترم شد انقدر که همشون عاشق پسرمن من حتی با یک نفرم قطع رابطه نکردم . پسر من پیج اینستام داره من فرهنگ فرزندپذیری رو تبلیغ میکنم دوست داشتی فالو کن . my_son_yara. خیلی از هم صحبتی باهاتون خوشحال شدم . 

ممنون  ببخشید وقتت گرفتم عزیزم انشالله بهترین ها رقم بخوره برات و گل پسرت  اگه دویت داشت ...

پسرم ۹ ماهش بود چند روز دیگه تولد دو سالگیشه

عزیز دلم من و شوهرم جفتمونم عاشق این کار بودیم خانواده هامونم مثل کوه پشتمون وایسادن و حمایت کردن بخ ...

چه خوب که خانواده هاتون خوبن 

من از اینستا اصلا سر درنمیارم عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40