2777
2789
عنوان

رفتم سونو تعیین جنسیت شوهرم اصلا ذوق نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1517 بازدید | 60 پست

ای بابا خدا چیکار کنه با این بنده هاش دختر میده ناراحت میشن پسر میشه ناراحت میشن منم سومی رو دوست داشتم دختر بشه ناراحت نشدم که دختر نشد 

اتفاقا دو تا داداش خیلی هم خوبه سومی ایشالا دختر بیاری 

بر پدر و مادر کسی که تعلیق کنه بوووققق😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیلش واسم مهم نیست دلم میخواست خوشحال بشه 

اکثرادوست دارن دوتاجنس داشته باشن بچه اولیت پسره دوست داشته دخترم داشته باشه واین طبیعیه

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
خب الان توچراناراحتی؟ اون بچه شوهرتم هست هرکس حق اتتخاب داره منم پسردوست دارم بااینکه هنوزدوست ند ...

توقع زیادی دلم میخواست شوهرم یکم ذوق کنه 😒😒😒

پسرم از قلبم متولد شده 😍😍😍
دلیلش واسم مهم نیست دلم میخواست خوشحال بشه 

فعلا شوکه شده دوتا پسر   خونه رو میزارن رو سرشون

خدا برات حفظشون کنه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
پسرمو به سرپرستی گرفتم پارسال از پا قدم اون خودم باردار شدم 

پس اگر این جوریه

که حکمت خدا رو شکر

بهتر شد که

اگر دختر میشد دخترتون با این فاصله سنی کم با برادرش

نامحرم هم بودن معذب بودین

پسر شد خیلی بهتر