2777
2789
عنوان

کیا دارن واسه کنکور تجربی میخونن?

575 بازدید | 40 پست

بچه ها من چیکار کنم انگیزه پیدا کنم واسه خوندن امسال کنکور دادم رشته خوبم قبول شدم نامزدم نذاشت برم 

الانم که هیچی به هیچی ،هیچ تلنگری بهم نمیخوره پاشم درس بخونم ،دارم دیوونه میشم 

امروز گفتم پاشم برنامه ریزی کنم ،انگار ذهنم خالیه نمیدونم چطور برنامه ریزی کنم ،اونایی که دارید میخونید میشه راهنمایی کنید🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول شدی نامزت نذاشت بری :/

تو چطور کنار اومدی:/

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

به نظرم هروقت شروع کنین به خوندن ارزششو داره 

اگه میدونی خیلی نمیتونی پایبند باشی به درس خوندن مشاور بگیر حتما 

پشت کنکور سخته ولی قبولی خیلی شیرین تره 

منم پشت کنکوری بودم ولی امسال دانشجو دندونم

قبول شدی نامزت نذاشت بری :/ تو چطور کنار اومدی:/

با اینکه حق تحصیلو دارم ولی چون راهش دور بود ،خیلی دور هیچکس نمیتونست باهام بیاد ، نذاشتن تنها برم🥲

شهر خودمونم تربیت معلم قبول شدم همه میگفتن برو ولی خودم دوس ندارم معلمی نرفتم

عزیزم من پایم قویه میگم وقتمو بزارم کل دوازدهم بخونم یا نه وقتم بزارم نیمه دوم کتاب دوازدهم کتابای و ...

ببخشید نظری ندارم

ولی اگه پایتون قویه رو همون دوزادهم تمرکز کنید و مباحثی که میخونید رو قوی بشید.. بنظرم میشه تموم کرد با کیفیت کل دوازدهمو

الان دوازدهما برای عید میرن پانسیون

شما برنامه ای نداری؟

بی راه نرو ساده ترین راه حسین است...♥

اول از همه یه هدف برا خودت مشخص کن تا ترغیب بشی بعد سعی کن همون درسا و فصل هایی که روش تسلط داری همونارو مجدد مرور کن و تست بزن بیشترم تستای کنکورای اخیر بزن چون وقت نداری چیزایی که داخلش صفر هستی شروع کنی اینجور که گفتی حتما پایت خوبه 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
رشتم انسانیه  لطفا یه نظری بده منم مثل تو حالم بده با این تفاوت که الان دوازدهم بنظرتون این ۶ ...

به نظرم دوازدهم رو عالی بخون تا هم خردادت معدلت خوب بشه و هم اینکه کنکور بیشتر از دوازدهم میاد سعی کن بیشتر رو این مسلط باشی

اول از همه یه هدف برا خودت مشخص کن تا ترغیب بشی بعد سعی کن همون درسا و فصل هایی که روش تسلط داری همو ...

اره پایم خوبه مدرسه نمونه میخوندم

مشکل من اینه نه اعتماد به نفس دارم نه تمرکز انگار نمیدونم میخوام چیکار کنمو چجوری بخونم

نمیدونم چطور بگم انگار سردرگمم 

پ رشتم انسانیه  لطفا یه نظری بده   این تفاوت که الان دوازدهم فرهنگیان می خوام  ...

به نظرم یه نگاه به بودجه بندی درسا بنداز 

اینکه از کدوم مباحث بیشتر سوال میاد و چند تا از هر مبحث 

چون مطمئنا نمیرسی کلللل درسارو بخونی 

اکثرا درسام تستای ترکیبی دارن

حدودا ۵۰ تا ۶۰ درصد مطالبو میتونی بخونی تا کنکور 

نمیخواد کلا یکی از پایه هارو تموم کنی 

از هر پایه چندتا مبحث پرتست رو بخونی خیلی بهتره تا اینکه وقتتو بزاری روی مطالب سخت و کم تست