2777
2789
عنوان

اینجا تکنسین اتاق عمل داریم❔

280 بازدید | 27 پست

اطلاعاتی درمورد این رشته داریم؟ سختی های کار و... 

یکی تو همین نی نی سایت میگفت بعضی موقعا مجبور میشن اندام تناسلی بیمار رو شیو کنن😐

راسته ؟

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه عمل برا اون ناحیه باشه خب یکی باید این کارو انجام بده دیگه حالا یا پرستار یا تکنسین اتاق عمل چیز عجیبی نیست

البته برای هم جنس معمولا 

اگر تو تاپیکی منو دیدی تذکر بده بهم برم سر درسم 

شیو کردن رو که نشنیدن انجام بدن ولی سوند و این چیزا دوستم میگفت که میزارن

بعدشم همه رشته های علوم پزشکی سختیای خودشونو دارن نباید زیاد حساس باشی

تو مرا کشتی و خدای نکشت / مقبل آن کز خدای گیرد پشت❤️‍🩹

سلام من تنکسین اتاق عملم کارمون سختی های خودش رو داره و نسبت به بعضی دیگه پیراها خوبی های خودش رو یکی از وظایفت استریل کردن محل جراحیه ممکنه پیش بیاد ولی برای من تو سه سال کار مثلا پیش نیومده !

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

ممکنه پیش بیاد 

و اینکارا مقابل باقی کارای بیمارستانی چیزی نیستا😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

سلام من تنکسین اتاق عملم کارمون سختی های خودش رو داره و نسبت به بعضی دیگه پیراها خوبی های خودش رو یک ...

کار هاش از پرستاری و هوشبری راحتتره؟ زن عموم هم مثل شما هستن. فقط میدونم،  آماده کردن وسایل جراحی و دادن وسایل جراحی ب جراح . دیگه بقیه ش زیاد خبر ندارم. البته نمیتونم از ایشون بپرسم چون ارتباط نداریم

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

سلام من تنکسین اتاق عملم کارمون سختی های خودش رو داره و نسبت به بعضی دیگه پیراها خوبی های خودش رو یک ...

ببخشید میشه بگید هوشبری چه طوره؟ حقوقتون چه طور ؟

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

اگه عمل برا اون ناحیه باشه خب یکی باید این کارو انجام بده دیگه حالا یا پرستار یا تکنسین اتاق عمل چیز ...

یکی میگفت تمیز کردن دستشویی بیمارم با تکنسینه درسته؟ 

بعد اینکه اینکه عمل واسه چه ناحیه ای باشه شانسیه که کدوم به ما بیوفته؟ما خودمون نمیتونیم انتخاب کنیم؟ 

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

نخیردرست نیس چون قبل عمل به اطرافیانش میکن شیوکنیدحموم کنیدنترس نمیکن

یکی میگفت تمیز کردن دستشویی بیمارم با تکنسینه درسته؟ 

بعد اینکه اینکه عمل واسه چه ناحیه ای باشه شانسیه که کدوم به ما بیوفته؟ما خودمون نمیتونیم انتخاب کنیم؟