سلام من تنکسین اتاق عملم کارمون سختی های خودش رو داره و نسبت به بعضی دیگه پیراها خوبی های خودش رو یکی از وظایفت استریل کردن محل جراحیه ممکنه پیش بیاد ولی برای من تو سه سال کار مثلا پیش نیومده !
دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂. تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
سلام من تنکسین اتاق عملم کارمون سختی های خودش رو داره و نسبت به بعضی دیگه پیراها خوبی های خودش رو یک ...
کار هاش از پرستاری و هوشبری راحتتره؟ زن عموم هم مثل شما هستن. فقط میدونم، آماده کردن وسایل جراحی و دادن وسایل جراحی ب جراح . دیگه بقیه ش زیاد خبر ندارم. البته نمیتونم از ایشون بپرسم چون ارتباط نداریم
یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.
سلام من تنکسین اتاق عملم کارمون سختی های خودش رو داره و نسبت به بعضی دیگه پیراها خوبی های خودش رو یک ...
ببخشید میشه بگید هوشبری چه طوره؟ حقوقتون چه طور ؟
فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست