2777
2789
عنوان

تولدمه🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2309 بازدید | 100 پست
همون کاربر هم میگفت من ۳ بار انجام دادم ۳ تا ۷ روزه ( البته یه عده میگن ۲۵ روز یه عده میگن ۴۵ روز ام ...

ببعد از سایر نمازها هم میشه خوند یکی میگفت من بعد از نماز ظهر و عصر میخوندم دشمنم سرطان گرفت و ظرف یه هفته فوت شد و خودمم در تعجب بودم ( میگفت الآن با شوهرم زندگی عالی داریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببعد از سایر نمازها هم میشه خوند یکی میگفت من بعد از نماز ظهر و عصر میخوندم دشمنم سرطان گرفت و ظرف ی ...

ولی نماز صبح فک کنم تاثیرش بیشتر باشه جانم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
خیلی جالبه این برام اخه اولین باره میشنومش جانم 🥺

آره منم این دعا رو پارسال تو نی نی سایت دیدم ( من کارها و سوره های باطل سحر خوندم به جز همین زیارت عاشورا و علقمه اما طلسم ها رو دوباره تمدید کردن یا جدیدشو گرفتن و هر چی رشته بودم پنبه شد میخوام علقمه اینا رو اول بخونم دشمنم که تاوان داد و دست از سرم برداشت بعدش چله های باطل سحر و بعدش چله های بخت گشا بردارم

آره منم این دعا رو پارسال تو نی نی سایت دیدم ( من کارها و سوره های باطل سحر خوندم به جز همین زیارت ع ...

خدا دشمنتو نابود کنه الهی 

ان شاالله هرچی میخواد سر زندگی خودش بیاد تا عبرت بگیره 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
اگه نتیجه گرفتید از تاثیرات زیارت عاشورا و علقمه تاپیک بزنید تا بقیه هم استفاده کنن

چشم

بمیرم عزیزم کی جرات کرد اینقد کتکت بزنه😓

خدااانکنه قشنگ من 🥺 برادرام رو ک عمه ام مادرشوهرمه تحریکشون کرده بود و بدون اینکه ازم بپرسن کلی کتک خوردم😞💔

خدا هدایتشون کنه...خدا باعث بانیش رسوا کنه 

الهی امین 🥺 

جریانشو بگم سرچی بود؟

بگو عزیزم

اینکه برادرشوهرم ب جاریم شک کرده بود و پرینت خطش رو گرفته بود و همه چی رو شد 

منم شش ماه بود گوشی نداشتم شکسته بود دیگه هنوز نخریده بود شوهرم برام 

جاریم همه چیوو با قسم ناحق و دروغ انداخت گردن من 

خانواده شوهرم ی خصلتی دارن هرکی هرچی بگه همون اول باور میکنن بعدش اون طرف هرچی قسم بخوره باور نمیکنن 

زنگ زدن ب شوهرم و بامن حرف زدن و گفتن  تو خرابی و هرزه ای و خیلیییی حرفا بارم کردن شوهرم گوشی رو گرف باهاشون بحث کرد و ب خاطر من قهر کرد بعد اونا دیدن شوهرم پشتمو گرفته رفتن داداشامو تحریک کردن و کلی حرف الکی از پشتم گفتن🥺 داداشام اومدن دنبالم و منو بردن و تا خوردم کتکم زدن 😞