2777
2789
عنوان

قرعه کشی خودرو خارجی نفر سی هزار

88 بازدید | 2 پست

سلام کسی شرکت کرده بوده؟؟ حالا چی میشه سی هزار شدم خوبه یا نه کسی می دونه ممکنخ کلاهبرداری باشه؟؟ 

امام رضا که رفتم داخل حیاط ناخودآگاه اشک ریختم حسش کردم و به دلم افتاد اون خواسته قلبی چندین ساله م رو گرفتم هیچ وقت زیارت اینجوری نکرده بودم هنوز مشخص نیست وقتی حاجتم گرفتم میام همنیجا میگم نذرهام ادا می کنم اسلام علیک با علی بن موسی الرضا.اگر میشه سه تا صلوات بفرست حاجتت بگیری
من فکر میکنم کلاهبرداریه. دفعه قبلی زیر صدتا وارد کردن بعد از جندماه

سلام دفعه قبلی هم مگه بوده؟؟ چه سالی چیشد اگر حوصلش. دارید یکم توضیح دهید

امام رضا که رفتم داخل حیاط ناخودآگاه اشک ریختم حسش کردم و به دلم افتاد اون خواسته قلبی چندین ساله م رو گرفتم هیچ وقت زیارت اینجوری نکرده بودم هنوز مشخص نیست وقتی حاجتم گرفتم میام همنیجا میگم نذرهام ادا می کنم اسلام علیک با علی بن موسی الرضا.اگر میشه سه تا صلوات بفرست حاجتت بگیری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.