2777
2789
عنوان

از بچه داری خیلی خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 4227 بازدید | 159 پست
بخدا انگار میبرمش لب رودخونه که واسه اون یه ذره آب انقد ذوق می‌کنه..بعضی وقتا آب میزارم داخل به چیزی ...

اخی عزیزم😆😅با چه‌چیزای کوچیکی ذوق میکنن خوشبحالشون

بایدسریعتر تعمیرکنید اگراعصابتونوازسرراه نیاوردید😆چون دیگه میره رومختون

پسرمن میگه تلوزیونو روشن کن همین که روشن میکنم میزنم پویا میره پی بازیش کافیه کانالوعوص کنم میاددادمیزنه

‌ 𖤐⃟♥️•○━ ᵞᵒᵘ'ʳᵉ ᵐʸ ᵐᵒᵒᶰ ‌‌
پسرمم ک موقع شامو ناهار میاد وسط سفره همه چیو بهم میریزه. قاشقا رو همه رو برمیداره. دست تو غذاها میک ...

با پسر یک سالو نیمه ک. نمیشه باهم غذا خورد 

ما ک جدا جدا می‌خوردیم همه بچها واکنششون با دیدن سفره همینه 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش فرستاده بودینش ؟ منم دخترم از امسال میره اول .‌ خدا به دادم برسه 😖

اره

واقعا سخته من آخه زایمان و وبچه نوزاد هم خورد بهش دیگه هیچی هنوز بچه کوچیک نداشته باشی بهتره

این تیکر  رسیدن به آرزوهام و حاجتامه میشه   همینجوری رد نشی یدونه صلوات برام بفرستی   
یعنی یک لحظه غافل میشم اذیتش میکنه دست تو چشمش میکنه کسی بیاد خونمون خییییییلییییی بدترمیکنه بازخودم ...

ای بابا 

من خیلی استرس دارم همه ش دارم خودمو سرزنش میکتم افسردگی. گرفتم همه ش به خودم میگم بزرگترین اشتباه بوده بچه با فاصله سنی کم🥺

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
خدا ببخشه براتون من اگه پسرم نباشه هم نمیتونم استراحت کنم انگار یه چیزی کم دارم همش میگم اگه بود ا ...

خدا به شما هم ببخشه

منم اوایل اینجوری بودم ولی الان نه عادت کردم

شرایط منم فرق میکنه تو شهر غریبم،همسرمم همش میره ماموریت!!!مثلا دو هفته خودم تنهایی بایه بچه سر میکنم،واقعا خسته میشم