2777
2789
عنوان

از بچه داری خیلی خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 4227 بازدید | 159 پست
چرا واقعا اینکارو میکنن دختر منم وقتی آب بدم دست میکنه می‌ماله همه جا اگه ظرف خالی هم باشه پاشو میکن ...

عزیزدلم😅انگارعادت همشون همینه پسرمن توچشمام نگاه میکنه پاسومیکنه توظرف یا اسباب بازیاشومیندازه توغذامون فرارمیکنه میخنده.منم خندم میگیره تابخام دادبزنم😅😆کاراشون بانمکه وروجکا

‌ 𖤐⃟♥️•○━ ᵞᵒᵘ'ʳᵉ ᵐʸ ᵐᵒᵒᶰ ‌‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا پسرمنم کافیه لیوان بدم آب بخوره یه ذره میخوره بقیشو دستشومیکنه تولیوان میماله به هرچیزی که فکر ...

بخدا انگار میبرمش لب رودخونه که واسه اون یه ذره آب انقد ذوق می‌کنه..بعضی وقتا آب میزارم داخل به چیزی دست کنه توش خوش بگذرونه..الآنم چند روزه تلویزیون خرابه پدر خودم و هفت جد و وابادم آورده جلو چشمم ازبس بهونه میگیره و کلافه است

خدایا دوستت دارم
اخه با جایزه شرطی نمیشه؟ 

اولش میشه

بعد کم کم تعداد دفعات ش رو کم کنید

من واسه دستشویی پسرم اینکارو کردم 

نمیرفت‌، هربار که می‌رفت بهش جایزه میدادم

کم کم که مرتب رفت سرویس دفعات جایزه رو کم کردم

الان همراهم نیس یا با دفعه بعدی میدم

بعد روزی ۱بار

الان هفته ای دوبار

جایزه هم یه خوراکی کوچیک شکلات، اسمارتیز، کیک و... هست

الهم عجل لولیک الفرج
مشق ننویسه،معلم چیزی نمی گه؟مثل بهش تذکر بده؟اینجوری خود بچه میفته دنبال درس و مشقش منم مهر دختر پی ...

چرا اتفاقا شاگرد اول شده سرکلاس خوبه میاد خونه منو دق میده 

مدرسه امسال بهش لوح تقدیر جایزه دادن 

ولی از زمانی که از مدرسه میاد باید صدبار بگم لباستو در بیار مشقتو بنویس.........

این تیکر  رسیدن به آرزوهام و حاجتامه میشه   همینجوری رد نشی یدونه صلوات برام بفرستی   
منم یه شوهر بی مسئولیت دارم مریض بشن خودم میبرم دکتر. هرچی بشه با خودمه. شما شغلت چیه از حقوقت برا ...

چقد تو منی

چقد این تاپیک به موقع بود

بدجور حس تنهایی و بدبختی داشتم

دیدم خیلی ها مثل منن و  پس مشکل از من نیست

واکنش پسرتون نسبت به نی نی چیه؟؟؟ منم پسرم یک سال و یه ماهش چند روز دیگه زایمان میکنم 

یعنی یک لحظه غافل میشم اذیتش میکنه دست تو چشمش میکنه کسی بیاد خونمون خییییییلییییی بدترمیکنه بازخودمون باشیم بهتره شیشه شیر رو ازدهنش میکشه اووووووووف نگم برات 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

دختر من ۵ سالشه جمعه ها بعد از صبحانه از خونه بیرونشون میکنم میگم برید پارک دوچرخه سواری کنید🤣🤣 م ...

خدا ببخشه براتون

من اگه پسرم نباشه هم نمیتونم استراحت کنم انگار یه چیزی کم دارم

همش میگم اگه بود الان این کارو میکرد این حرف رو میزد و...

دلم طاقت نمیاره

الهم عجل لولیک الفرج
به این فک کردم که من یه تایم زیادی سرکارم،اگه تایمی که خونه هستم و همش مشغول تمیزکاری باشم هم خسته ت ...

خب منم شبا که میخام بخابم انقد عذاب وجدان دارم که فردا دیگه داد نمی‌زنم ولی صب که میشه دست خودم نیست دوباره عصبانی میشم خیلی اعصابم ضعیف شده

این تیکر  رسیدن به آرزوهام و حاجتامه میشه   همینجوری رد نشی یدونه صلوات برام بفرستی   
این تاپیک پره از مادرای خسته از پچه داری

من دیشب دلم گرفت .خیلی گشنه بودم پسرم نزاشت جیزی بخورم همونجورخوابیدم.شوهرمم شبکاره .دلم گرفت.شدم ۴۵ کیلو

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟