2777
2789
عنوان

از بچه داری خیلی خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 4227 بازدید | 159 پست

بنظرم اندازه من هیچ کس خسته نیست سه تا بچه دارم 

پسرم دو سالو نیمشه تو این یک هفته ایی اخیر کلی خسارت بهم زده جاکفشیو و اتو رو خورد کرد 

دیشبم فرشا رو از قالیشویی آوردن یک ساعت بعد پسرم یه شیشه زرد چوبه خالی کرد روش کلی گریه کردم خسته شدم بخدا 

خدایا نذاری پای ناشکریم خیلی دوستشون دارم بچه هامو ولی واقعا کم آوردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خالم یک دختر 7 ساله و 5 ساله و پسره 2 ساله داره همشون هم ماشالله شیطون فقط بزرگی یکم ارومه 

اون چی میکشه پس😁

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

خونتم مث من همش بهم ریخته؟

اره سعی میکنم در اتاق خوابارو قفل کنم. اکثر اسباب بازیهارو قایم کردم فقط اونایی که دوست دارن دم دسته. شبا دراز که میکشم تازه میفهمم کف پاهام چه دردی داره

عزیزم حق داری... من خودم اصلا حوصله بچه ندارم . ۳۲ سالمه البته تازه ازدواج کردم ولی از بچه داری میترسم ... واقعا سخته ... بچه که میاد باید قید خونه زندگی تمیزو بزنی . منم واسه همین سختمه چون نمیتونم قیدشو بزنم 

یک سالو نیمه شما هم شام و ناهار کوفتتون میکنه؟

من یه ۸ ساله دارم یه دو ک نیم ساله .یه لقمه غذای گرم حسرتش به دلم مونده همه چیزم بهم میریزه از ترس اینکه از رو میز چیزی رو نندازه یا نکشه رو زمین غذا میخوریم اونم آخر غذا سفره مون دیدنیه . سر دختر اولم رو صندلی غذا مینشست راحت تر بودم دومی اصلا قانون بردار نیست😂😂😂 همشم در حال خرابکاریه

چرا؟بیشتر توضیح میدی؟

خب بچه کلاس اولی خیلی سخته بچه ای که داشته تا دیروز بازی می‌کرده هیچ درگیر از محیط مدرسه و معلم و کتاب نداشته حالا باید بهش بگیم درس بخون

بچه‌ای الآنم که بازیگوش 

پوست ادمو میکنن برا مشق نوشتنا

این تیکر  رسیدن به آرزوهام و حاجتامه میشه   همینجوری رد نشی یدونه صلوات برام بفرستی   
پسرم خرابکاره باورت میشه یه دیقه نمیشینه. کاری کرده هیچ جا نمیتونم برم 

پس همدردیم پسر منم خیلی خیلی اذیت میکنه امشب لیوان پرت کرده زیر چشم باباش میگفت چی شد بابا کور شد 

منم یه شوهر بی مسئولیت دارم مریض بشن خودم میبرم دکتر. هرچی بشه با خودمه. شما شغلت چیه از حقوقت برا ...

منم همه چی با خودمه کلاسشون حمامشون داروشون.لباس و نظافت و همه چی با خودمه انگار بیوه هستم صبح میره شب یازده میاد شام میخوره میخابه همین...من کرونا گرفتم نپرسید حالت چطوره چ برسه منو ببره دکتر.بچه مریض میشن اگه من ببرم دکتر ک هیچ اگه نیرم خودش نمیگه بچه رو ببرم دکتر قبلا هم کل حقوقم تو خونه خرج میکردم ب علاوه تمام مسئولیت دوتا بچه و خونه و زندگی... چند وقتی هست ک قبول نمیکنم و سر همین موضوع دائم دعوا داریم.

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

چقدر منی تو 😐😫 منم دخترم پیشه و پسرم دو سالشه .. یعنی دمااااار از روزگارم در آوردن این دوتا ..&n ...

مهدو دوس داره پامیشه ولی خب از رشدش کم میشه

الان پسرتون میذاره خونه تکونی کنید؟ من پسرم همش تو آشپزخونه درحال بریز بپاشه

خب بچه کلاس اولی خیلی سخته بچه ای که داشته تا دیروز بازی می‌کرده هیچ درگیر از محیط مدرسه و معلم و کت ...

مشق ننویسه،معلم چیزی نمی گه؟مثل بهش تذکر بده؟اینجوری خود بچه میفته دنبال درس و مشقش

منم مهر دختر پیش دبستانی دارم

دقیقا یکهو به خودمون میایم تا غذا تو بشقاب نممونده همش رو سفره ریخته..دست تو سبزی ها می‌کنه..آب بهش ...

خب توی این سن طبیعیه

روی میز یا اپن غذا بخورید

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
قبول دارم مادربودن سخته ولی واسه هر لحظه شون هزار بار خدا وشکر کنید حتی وقتی دارن شلوغ میکنن بگین خد ...

اینو قبول دارم

دیروز بابام اومد پسرمو برد تا یکم من استراحت کنم تا ساعت ۱۱ شب اونجا بود داشتم دیوونه میشدم از نبودش و سکوت خونه

ولی وقتی اومد بعد ۲۰ دقیقه دعواهامون شروع شد      

الهم عجل لولیک الفرج