2777
2789
عنوان

از بچه داری خیلی خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 4227 بازدید | 159 پست
خب منم شبا که میخام بخابم انقد عذاب وجدان دارم که فردا دیگه داد نمی‌زنم ولی صب که میشه دست خودم نیست ...

منم همینم .... اولی رو راحت بودم شیطون بود ولی نه مثل دومی هیچ همسایه ای صدای داد منو نشنیده بودطبقه بالاییمون میگفت گاهی شک میکنم خونه ای ولیییی این دومی😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم همونجوری سرپا یه چی بخور که جون داشته باشی

اخه غذاها داخل یخچال بود نمیزاشت دربیارم گرم کنم

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

این تاپیک رو خیلی به موقع زدی

یکم سبک شدم

چون همش فکر میکردم من خیلی خسته و داغونم

الان که بقیه گفتن ، دیدم چقدر هم درد دارم اینجا

مادرهای عزیز همگی خسته نباشید 

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
اخی عزیزم😆😅با چه‌چیزای کوچیکی ذوق میکنن خوشبحالشون بایدسریعتر تعمیرکنید اگراعصابتونوازسرراه نیاور ...

رسیور خراب شده بود اومدن بردن تعمیر دو روز دیگه میارن..امروز بردمش بیرون خوب بود به محض ورود به خونه تا همین یکی دو ساعت پیش بلایی به سرم آورد از گریه کردناش و‌بهونه گرفتناش که نمی‌دونستم چکارش کنم دیگه

خدایا دوستت دارم
نمیشد تقریبا وسط فرش بود 

ماست رو هم امتحان کن

ماست بریز روش بعد با یه دستمال نمدار تمیزش کن

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
ای بابا  من خیلی استرس دارم همه ش دارم خودمو سرزنش میکتم افسردگی. گرفتم همه ش به خودم میگم بزر ...

شاید اوایلش سخت باشه ولی همین که دومی یکم جون بگیره ارتباطشون بهتر میشه

نگران نباش

ولی اختلاف سنی بیشتر بچه هارو عملا تک فرزند بار میاره

برادر زاده هام 

دوتاشون دوساله اختلاف سنیشون بسیار عالی باهم کنار اومدن و هم بازی هستن

دوتاشون هم ۵ سال اصلا خودش رو اونقدر بزرگ می‌دونه که به داداش کوچولوش محل نده

اصلا علاقه به بازی باهاش رو نداره

من خودم موافق سرسخت اختلاف سنی کم هستم

ولی خوب خواست خدا نبود و نشد زودتر بارداربشم

الهم عجل لولیک الفرج