2777
2789
عنوان

دختر من و تب دوره اى به نام مارشال

| مشاهده متن کامل بحث + 68160 بازدید | 1231 پست

تو پست بالایی منظورم به مامان شاد و شنگول بود. :-)

بچه ها من که یکشنبه ایی رفتم دکتر دخترمو دید گفت هنوز لوزه هاش دونه سفید نداره اگه بود قطعا میگفتم مارشاله .ولی الان که گلوی دخترمو  دیدم ته گلوش پر از چرک شده و رده های سفید داره .دهنشم که همیشه بو میده زمان تب .سری پیشم افت داشت زمان تب .ولی اینسری به نظرم چون دارم بهش ویتامین دی میدم افت نزده .امیدوارم همین مارشال باشه .شیاری برده بودم میگفت شاید مدیترانه هم باشه در صورتیکه جوابش منفی شد .کلا روماتولوژی بردن همراه یا کلی عذاب و استرس کشیدنه.

سلام عزیزم .شما یه جا نوشتی داری به دخترت فاموتدین میدی.یه سوال هنوزم میدین؟؟واینکه ایا تاثیری داشته ...

سلام ببخشید من چند وقت توی سایت نیومده بودم . الان دخترم 6 سالشه و هنوزم فاموتیدین میخوره البته قبلا سایمتیدین میخورد ولی از وقتی که دیگه سایمتیدین تولید نشد به جاش دکتر قرص فاموتیدین داد برای دختره من که خیلی تاثیر داشت الان هم بعضی وقتها تباش برمیگرده اما خیلی ضعیف شده و بدون دارو خودش برطرف میشه همینطور که سنش داره میره بالاتر این بیماری هم داره ضعیفتر میشه فعلا از ترس کرونا پیش دکتر نبردمش البته یه بار که از دکتر پرسیدم گفت تا زمانی که این تبها بر میگرده باید قرص را بخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید من چند وقت توی سایت نیومده بودم . الان دخترم 6 سالشه و هنوزم فاموتیدین میخوره البته قبلا ...

امیدوارم یه زور برسه بگین تمام شده این تبها .دکترتون همون دکتر کریمی رو به رو بیمارستان مفید هستش؟؟به شما هم رژیم غذایی داده ؟؟ بچه ی من الان 4سالشه مدت زمان تبش هم حدودا 5روز میشه تا کامل خوب بشه ولی روز اول و اخر خفیفه.مابینش افتضاح

امیدوارم یه زور برسه بگین تمام شده این تبها .دکترتون همون دکتر کریمی رو به رو بیمارستان مفید هستش؟؟ب ...

سلام بله دکتر دختر من هم همون دکتر کریمی هستن رژیم غذایی خاصی ندادن ولی ما خودمون تجربی فهمیدیم که وقتی دخترمون بعضی چیزها مثله بستنی و کاکائو یا سس گوجه و ... میخوره تبها زودتر برمیگردن 

سلام بله دکتر دختر من هم همون دکتر کریمی هستن رژیم غذایی خاصی ندادن ولی ما خودمون تجربی فهمیدیم که و ...

احه من دو هفته پیش رفتم پیشش.گفت ادویه به هیچ عنوان .نوشیدنی صنعتی اصلا .سس و خوراکی های صنعتی و ... مصرف نشه .شاید روش درمانش عوض شده .یه رژیم سفت و سخت دادش .و فقط قرص فاموتدین .

امیدوارم دخترتون سلامت باشن .

احه من دو هفته پیش رفتم پیشش.گفت ادویه به هیچ عنوان .نوشیدنی صنعتی اصلا .سس و خوراکی های صنعتی و ... ...

سلام بله درسته این بیماری به حساسیت خیلی ربط داره قبلا دکترها اعتقادی به حساسیت در این بیماری نداشتن ولی الان به این نتیجه رسیدن ولی چونکه دقیقا نمیدونن بچه ها در این بیماری به چه چیزهایی حساسیت دارند رژیم غذایی کلی میدن اما خودتون به مرور زمان متوجه میشید که دقیقا بچه شما به چه چیزهایی حساسیت داره

سلام بله درسته این بیماری به حساسیت خیلی ربط داره قبلا دکترها اعتقادی به حساسیت در این بیماری نداشتن ...

امیدوارم که فقط خوب بشن و از این بیماری رهایی پیدا کنن. خیلی اذیت میشن .بازم ممنونم از پاسخگوییتون

تو پست بالایی منظورم به مامان شاد و شنگول بود. :-) بچه ها من که یکشنبه ایی رفتم دکتر دخترمو دید گفت ...

روماتولوژی بردن فقط استرس و جوش برا خودمون درست کردن هیچیم از این تب حالیشون نمیشه همشونم میگن تب مارشالع علاوه بر اون تب مدیترانه ایه و‌میخان رو یچه های ما امتحان کنن همچی در حد ازمون خطاست فقط بهترین راه برای تب مارشال هومیوپاتیه و‌بس دختر من با هومیو از اردیبهشت دیگ تب نکرده شکرخدا بنظرمن اصلا وقتتونو صرف این روماتپلوژی اون روماتولوژی نکنید ببزید زیر نظر دکتر فاطمی مهر سمنان هومیوپات ایشون از همه ی دکترای هومیوپاتی بهتر و بیشتر اشنایی ب تب مارشال دارن و خیلیارو‌هم درمان کردن 

منم مدتها اینجا نیومدم الانم اومدم فقط بگم بچاتونو موش ازمایشکاهیه این روماتولوژیا نکنید ب خود من دکتر میگف ممکنه هم تب مارشال باشع هم مدیترانه ای بعد ک مدیترلنه ای هم منفی شد میگف نه صدردصد نیس ممکنه مدیترانه ایم باشه  اصلا خودشونم نمیفهمن چی ب چیه فقط میگن کورتون بدین بمن میگ کورتون بده بعد میگف ولی با کورتون بچت از پا میفته خب لامصب اگ از پا میفته براچی من کورتون بدم  کورتون دادن ب بچه فقط پاک کردن صورت مسالع س ن حل مساله ...خودتونو حیرون این روماتولوژی نکنید ک اینو نخورن اونو نخورن اینا همش بی فایدع هس دختر من ی مدت رژیم سفت سخت بازم تب میکرد الانم با هومیو پاتی همچی میخوره شکر خدا مشکلی نداره تمام مواد غذایی مفید از بچامون کرفتیم ک حللا تب نکنن نه اینا همش الکیه .....من همین ک بچم الان نزدبک۵ماه تب نکرده بازم خداروشکر مبکنم چون بچه ی من  هرماه سرموقع تب میکرد ....من واقعا از هومیو راضیم و همیشع دعاکوی اقای جلالی هستم ک منو راهنمایی کردن و خود ایشون دکتر فاطمی مهر و بمن معرفی کردن وبنطرمن دکتر فاطمی مهر تو زمینه تب مارشال از همه بهترن ....بقیه هم ک نتیجع نگرفتن بنظرم دکترشون خوب نبوده ....اینا تحربه های منه بازم هرجور صلاح میدونید ان شالله ک هرچ زودتر همه ی بچه های تب مارشال خوب خوب بشن واقعا خیلی  تب سختع و بدیه موفق باشید یاعلی

منم مدتها اینجا نیومدم الانم اومدم فقط بگم بچاتونو موش ازمایشکاهیه این روماتولوژیا نکنید ب خود من دک ...

سلام عزیزم .ممنونم از راهنماییتون .بله .به نظر من روماتولوژی جز استرس و عذاب و غصه هیچی نداره .تمام کساییکه تحت نظر شیاری هستن با وجود رژیم سخت و مصرف چند ماهه دارو بازم تب میکنن.

در صورتیکه بعضی پزشکها هم اعتقادی به رژیم ندارن .

من یه دکتر رفتم گفت این چه بخوره چه نخوره تب میکنه پس بده بخوره .این تب با گذر زمان رفع میشه .والا نمیدونم چیکار کنم .موندم . اگه ببینم تا عید بهتر نشه منم همیوپاتی میگیرم حتما.الان رفتم زیر نظر یه پزشک دیگه .دعا کنید

سلام عزیزم .ممنونم از راهنماییتون .بله .به نظر من روماتولوژی جز استرس و عذاب و غصه هیچی نداره .تمام ...

خاستین برید هومیوپاتی فقط دکتر فاطمی مهر بقیه زیاد تو این زمینه تب مارشال وارد نیستن.....بنظرمن ایقد خودتون و بچتونو اذیت نکنید هرچ زودتر هومیو بری زودتر خلاص میشید از این تبهای لعنتی

خاستین برید هومیوپاتی فقط دکتر فاطمی مهر بقیه زیاد تو این زمینه تب مارشال وارد نیستن.....بنظرمن ایقد ...

اخه چند نفر راضی بودن از همیو چند نفر ناراضی.الان بردمش تحت نظر یه دکتر . به سواد پزشکیش تقریبا ایمان دارم ببینم تا عید چی میشه .امیدم به اونه .امیدوارم خوب بشه .اگه نه در نهایت میرم پیش دکتر فاطمی مهر.تعریفشو زیاد شنیدم .

فقط میدونم روماتولوژی به قول شما اشتباهه بردن بچه .

منم دخترم با اینکه مدیترانه اش منفی بود میخواستن بگن مدیترانه هم داره.من از همون اول با جواب منفی مدیترانه رفتم پیش شیاری .فقط به خانواده ها عذاب میدن .

به نظرم شیاری الکی اسمم در کرده وگرنه از هرکی میپرسم میگه بچه تب رو داره با وجود رژیم سخت و مصرف چند ماهه دارو.یعنی تغییری ایجاد نشده .بعضی ها میگن فقط گلو درد بهتر شده که اونم به نظر من بخاطر اینه که بچه سنش داره میره بالا از علائمش داره کم میشه نه از درمان دکتر

اطلاعاتم در خد اینترنت میخوام بدونم مادر دیگه اى هم این مشکل رو داره تا من رو راهنمایى کنه،نمیدونم چ ...

سلام.من هم تب دوره ای مارشال دارم و تهران پیش دکتر ضیائی میرم الان 19 سالمه و تقریبا از 4.5 سالگی تب میکنم.با پردنیزولون 50 تبمو کنترل میکردم الان خیلی بهترم و فقط وقتایی که رعایت نکنم تب میکنم...تب من بخاطر ی نوع واکنش به پروتئین گاوه.اوایل تقریبا هر روز تب داشتم ولی الان اگه هم تب کنم نصف قرصمو میخورمو حالم خوب میشه.نگران نباش ولی حتما ی سر روماتولوژی تهران برید

سلام عزیزم .شما یه جا نوشتی داری به دخترت فاموتدین میدی.یه سوال هنوزم میدین؟؟واینکه ایا تاثیری داشته ...

سلام منم سه چهار ماهه به دخترم هرشب فاموتیدین ۲۰ میدم

شکرررر خدا فاصله تبهاش بیشتر شده با اینکه موقع تب بهش پردنیزولونم میدم

میدونی دیگه پردنیزولون فاصله تبو نزدیکتر میکنه اما فاموتیدین نمیذاره

مثلا قبلا به فاصله ۵،۶ هفته تب میکرد الان شده ۹ هفته ۱۰ هفته

و رفته رفته فاصله رو بیشتر میکنه

و اینم بگم کاری نداشته باشید که فاموتیدین داروی معدس چی چیه

بله داروی معدس برا کسایی که زخم معده دارن تجویز میشه و چون التهابو کم میکنه هم برا تب مارشال تجویز میشه هم برا بیماران کرونا