2777
2789
عنوان

دختر من و تب دوره اى به نام مارشال

| مشاهده متن کامل بحث + 68173 بازدید | 1231 پست
مامانم دل درد هم میگیره دوره هاش چند روزست؟  اگه این نوع تب باشه از بچگی هست یا تو بزرگسالی ه ...

فرق داره دوره هاش معمولا هرماه هست یا کمتر و بیشتر 

بد اینکه بازم حتی اینم متغیره واسه بعضیا از بچگی هست واسه بعضیا در آینده 

باید آزمایش ژنتیک داد ک متوجه شد ❤️

❤️
فرق داره دوره هاش معمولا هرماه هست یا کمتر و بیشتر  بد اینکه بازم حتی اینم متغیره واسه بعضیا ا ...

ممنون گلم ان‌شاءالله مشکل شما هرچه زودتر برطرف بشه

همیشه خواسته‌ام از خدا فقط او را،   چنان‌که خسته‌تنی چای قندپهلورا ☕☕☕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ کس صلاح بچشو بهتر از خودش نمیدونه عزیزم.  ولی پشت گوش نندازین. درمورد این چیزا ک گفتن تحقی ...

اره عزیزم بی زحمت اسم دکتر روماتولوژی بدی ممنون میشم..آخه تو این اوضاع کرونا زیاد نمیخوام بچه رو دکتر ببرم..مطب شیاری هم خیلی شلوغ بود واسه دکتر مقدادی هم میگن خیلی شلوغ میشه و کلی معطلی داره..خسته شدم از دکتر بردن..ترجیح میدم آنلاین بپرسم

در مورد این داروها هم دارم تحقیق میکنم ولی خیلی مرددم..آخه بقیه دکترا از این چیزا نسخه نکردن اصلا..از یه طرفم میگم شاید همینا جواب بده..🤦

اره عزیزم بی زحمت اسم دکتر روماتولوژی بدی ممنون میشم..آخه تو این اوضاع کرونا زیاد نمیخوام بچه رو دکت ...

dr.shima_salehi 

دکتر شیما صالحی

فوق تخصص روماتولوژی. من چند بار پیام دادم بهشون جواب دادن. 

حالا داروهای دیگش تقویتیه و قرص دگزا هم ک کورتون.  واکسن ادم بیشتر میترسه. ببینی واکسن چیه. 

اره عزیزم بی زحمت اسم دکتر روماتولوژی بدی ممنون میشم..آخه تو این اوضاع کرونا زیاد نمیخوام بچه رو دکت ...

علیرضا ناطقیان.فوق تخصصی عفونی اطفال.‌

اینم میگن دکتر خیلی خوبیه درمورد مارشال.‌

کاش کرونا نبود حضوری میبردین دکتر. 

ولی اون داروها رو هم‌ زود ندین حتما پرس و جو کنین.‌

علیرضا ناطقیان.فوق تخصصی عفونی اطفال.‌ اینم میگن دکتر خیلی خوبیه درمورد مارشال.‌ کاش کرونا نبود حض ...

اره مشکل خودم کمه این کرونا هم از یه طرف..نمی‌دونم چیکارکنم میترسم تو این رفت و آمدها مریض بشیم😢عزیزم شما بتا می‌زدی همون روز پسرت خوبه خوب میشد؟ من واسه پسرم زدم تبو قطع کرد ولی کلا صورتشو بینیو چشماشو داره میخارونه بی‌قراره ، از امروز صبح هم کم کم دمای بدنش داره می‌ره بالا..میترسم دوباره تبش برگرده😢یکم استامینوفن و پروفن دادم

اره مشکل خودم کمه این کرونا هم از یه طرف..نمی‌دونم چیکارکنم میترسم تو این رفت و آمدها مریض بشیم😢عزی ...

عه.‌ شاید مارشال نیستا. چون بتا ک میزنی تب برنمیگرده. بعدم چون از پردنیزولون قویتره تب بعدی دیرتر برمیگرده. 

من تاحالا هر دفعههه ک بتا زدم همونجا تب میاد پایین. یا دیگه خیلی خفیف میشه تا میرسم خونه کلا تب قطع شده . 

فقط یه بار اسفندماه بتا زدیم ک تبش برگشت اونم چون دلدرد داشت انتی بیوتیک داده بود دکتر اوتو دادم و استامینوفن تا تب قطع شد چون علت تبش مارشال نبوده.  

اگه مارشال باشه تب قطع میشه با کورتون. عفونت داره شاید .‌ ببر دکتر انتی بیوتیک بده ببین چ جور میشه 

عه.‌ شاید مارشال نیستا. چون بتا ک میزنی تب برنمیگرده. بعدم چون از پردنیزولون قویتره تب بعدی دیرتر بر ...

خودمم نمی‌دونم..فعلا بالا نرفته،دیگه استا و پروفن ندادم که ببینم بالا می‌ره یا نه..فعلا خوبه..اره منم هر دفه زدم تا یکی دو ساعت بعد تبشو قطع می‌کنه..گلوی پسرمم نگاه کردیم اون لکه سفید که بود دیگه نیست،میگم حتما اثر کرده،شاید تبش خیلی خفیف باشه..منتظرم تا فردا ببینم چجوری میشه

خودمم نمی‌دونم..فعلا بالا نرفته،دیگه استا و پروفن ندادم که ببینم بالا می‌ره یا نه..فعلا خوبه..اره من ...

انشااله ک بالا نمیره. ولی اگه خدای نکرده رفت بالا. ببری دکتر انتی بیوتیک بده. چون همین مارشال بتا که بزنی  دیگه بالانمیره. یه وقتام تب علتش چیز دیگه س. ما کورتون میدیم درمان نمیشه بیماریشون. فقط علائمش یه مدت پنهون میشه. دوباره  مریصی خودشو نشون میده یا بدن ایمنیش میاد پایین زود مریض میشن‌ . 

دیکلوفناک ٥٠هم تب دختر من رو قطع نمیکرد این دکتر دیروز با سه تا پردنیزولون ٥تب دخترم رو قطع کرد دوره ...

سلام عزیزم خوب هستین؟؟میخواستم بپرسم دخترتون بعد از گذشت زمان الان چطور هستن ؟تب هاشون قطع شد به امید خدا؟؟؟دختر منم درگیره .حدودا دوسالی میشه میخوام از احوال دختر شما بدونم و اینکه امیدوار باشم

سلام دختر من الان 4 سالشه و داره هر روز دو نوبت ظهر و شب قرص سايمتيدن ميخوره و تا وقتي كه دارو قطع ن ...

سلام ببخشید میخواستم بپرسم فرزند شما خوب شدن و الان چند سالشونه؟؟:چون دختر منم درگیره و میگن با گذر زمان خوب میشن از احوال فرزندتون پرسیدم .الان خوب هستن ؟؟؟

سلام عزیزم .شما یه جا نوشتی داری به دخترت فاموتدین میدی.یه سوال هنوزم میدین؟؟واینکه ایا تاثیری داشته؟من یه دکتر دیگه بردم دخترمو اونم فاموتدین داد فقط گفت بده .و گفت فاموتدین قرص معده فقط نیست .تنظیم کننده ایمنی بدن هم هست .

لطفا و لطفا اوناییکه فقط با فاموتدین جواب گرفتن اطلاع رسانی کنن .ببینیم روند درمان با این چطوریه؟

اخه این چه دردیه :-(