2777
2789
عنوان

دختر من و تب دوره اى به نام مارشال

| مشاهده متن کامل بحث + 68173 بازدید | 1231 پست

سلام دوستان این بیماری درمان مشخصی نداره و همینطور درمانهایی که وجود داره روی بچه های مختلف جوابهای مختلف میده مثلا توی سایتهای خارجی که برید 4 نوع درمان برای این بیماری ذکر کردن که هر کدوم روی بعضی ها جواب میده ولی ممکنه روی یه نفر دیگه جواب نده داده مثلا توی یه مقاله نوشته بود که در تحقیقی در کشور اسرائیل 90 درصد بچه ها با عمل لوزه خوب شدند اما ده درصد دیگه از درمانهای دیگه ای استفاده کردن یعنی با اینکه لوزه هاشون را عمل کرده بودند اما همچنان تبها برگشتند بقیه هم بعضیها به قرص سایمتیدین جواب دادن و بعضیها هم به قرص سایمتیدین هم جواب ندادن و از درمانهای دیگه کمک گرفتن من چونکه دخترم به درمان با فاموتیدین جواب داد دیگه دنبال درمان دیگه ای نرفتم دختر من از سه سالگی تب میکرد و الان نزدیک 7 سالشه ولی کسایی که سن بچه هاشون کمه و تازه متوجه این بیماری شدن به نظر من از عمل لوزه و یا درمان با هومیاپاتی هم استفاده کنند شاید بچه هاشون به این درمانها بهتر جواب بدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام.من هم تب دوره ای مارشال دارم و تهران پیش دکتر ضیائی میرم الان 19 سالمه و تقریبا از 4.5 سالگی تب ...

سلام عزیزم .ببخشید شما دکتر ضیایی بیمارستان طبی کودکان را میگین؟؟؟

و اینکه مگه نمیگن نهایت تا 12سالگی خوب میشن بچه های مارشال؟بعد به شما نگفتن عمل لوزه انجام بدین؟

سلام منم سه چهار ماهه به دخترم هرشب فاموتیدین ۲۰ میدم شکرررر خدا فاصله تبهاش بیشتر شده با اینکه موق ...

سلام عزیزم .خدارو شکر دخترت بهتره .فاموتدین را منم به دکترش بگم ببینم چی میگه منم احتمالا باید شروع کنم .چون خیلی ها شنیدم میددن .

یه سوال شما دخترتون استفراغ هم داره ؟؟؟

دختر من بعضی وقتها استفراغ که میکنه استفراغش پراز خلط هستش .برای بچه های شما هم اینطوریه؟؟به دکتر گفتین ایا؟

سلام عزیزم .خدارو شکر دخترت بهتره .فاموتدین را منم به دکترش بگم ببینم چی میگه منم احتمالا باید شروع ...

نه دختر من استفراغ نداره

اونم که میگید موقع استفراغ به احتمال زیاد صفرا باشه نه خلط

اگه رنگش زرده روم به دیوار

اره راجع به فاموتیدین بپرسین از دکترش

ولی انتظار نداشته باش که همون ماه اول اثر کنه و تبش تاخیر کنه

رفته رفته اثر میکنه

مثلا اولش یه هفته تب تاخیر میکنه سری بعد دو هفته سری بعد چهتر هفته.....

اخه چند نفر راضی بودن از همیو چند نفر ناراضی.الان بردمش تحت نظر یه دکتر . به سواد پزشکیش تقریبا ایما ...

اونایی ک ناراضی بودن دکترشون کسی غیر فاطمی مهر بوده ک اشنایی ب تب مارشال نداشته....روماتولوژی بردن فقط وقت تلف کردن و عذاب دادن خودمون و بچست 

اونایی ک ناراضی بودن دکترشون کسی غیر فاطمی مهر بوده ک اشنایی ب تب مارشال نداشته....روماتولوژی بردن ف ...

سلام عزیزم من پیش روماتولوژی نمیرم و دخترم تحت نظر روماتولوژ نیست .منم نظرم مثل شماست روماتولوژ هم عذابه هم استرس هم وقت از بین بردن .

بازم خیلی ممنونم که هم راهنمایی میکنی و هم جوابمو دادین تا عید ببینم چی میشه .اینسری که میرم دکتر هم در مورد فاموتدین میخوام بپرسم ببینم اوکی بده استفاده کنم و در نهایت تا عید صبر کنم و اخرین مرحله برم سراغ همیوپاتی و دکتر فاطمی مهر.امیدوارم به همین شب عزیز که اول ربیع هستش همشون حالشون خوب بشه و درکنارش دختر من

سلام دوستان. پسر منم تب مارشال داره.

میشه به دکتر خوب در زمینه هومیوتاپی تو تهران معرفی کنین؟

تب پسر من هر سری به ۴۰ میرسه و با هیچی به غیر از پرنیزولون قطع نمیشه.

سلام دوستان. پسر منم تب مارشال داره. میشه به دکتر خوب در زمینه هومیوتاپی تو تهران معرفی کنین؟ تب پ ...

سلام عزیزم .انگار دکتر فاطمی مهر تو سمنان تو تب مارشال خیلی خوبن و خیلی ها تو همین تاپیک رصایت داشتن ولی من خودم همیوپاتی انجام ندادم

دوستان پسر من هیچ کدوم از علائم بچه های شما رو نداره. فقط تب شدید میکنه هر ماه و اینکه گاهی چند روز ...

سلام عزیزم .پسرت چند سالشه؟؟از کی تب ها شروع شدن؟

ازمایش تب مدیترانه دادین؟؟؟

ته حلق پسرتو موقعی که تب داره نگاه کن ببین سفیدک زده یا قرمزه و التهاب داره؟؟:

سلام دکتر طب سنتیتون کی بوده؟ تهران هستین؟

دکتر باقری. رباط کریم. ولی دکتر جوونیه.  اگه میخواین ببرین طب سنتی بهتره یه دکتر بهتر پیدا کنین‌ .‌منم اطرافم دکتر طب سنتی زیاد نیس براهمین بردم پیش ایشون . دکتر بدی نیس ولی باتجربه تر میتوتین پیدا کنین‌