2777
2789
عنوان

دختر من و تب دوره اى به نام مارشال

| مشاهده متن کامل بحث + 68105 بازدید | 1229 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان رفتم پردنیزولون خریدم برای اولین بار میخوام بدم بهش لااقل می فهمم بیماریش چیه  اگه تب ...

مگ تبش بالاست ؟دخترمن دفعه قبلی ک تب کرد دو روز ۶ساعتی بود روزسوم دیگ ۱۰ ساعت شد ولی گلو درده خیلی زیاد بود

من الان رفتم پردنیزولون خریدم برای اولین بار میخوام بدم بهش لااقل می فهمم بیماریش چیه  اگه تب ...

اگه تا ۶ ساعت با بروفن و بدون پاشوبه کنترل میشه. اصلا پردنیزولون نده.  اشتباه نکن.

سلام ، تب دوره ای دخترم که از دیروز شروع شده بود ، دکتر گفته بود به محض شروع تب بهش پردنیزولون بده ، که من هم دادم، ۲۹ ساعت تب نکرد ، اما بعد ۲۹ ساعت دوباره تب کرد،  این یعنی چی ، کسی میدونه،؟

از دیروز که شروع شده ، الان روز دوم روبه پایانه، به نظرتون اثر پرینیرولون رفته؟

و این ادامه تب همین دورست؟

من گیج شدم.

تورو خدا اگر کسی تجربه داره و پرینیرولون داده ، بیاد کمک کنه 

اگه تا ۶ ساعت با بروفن و بدون پاشوبه کنترل میشه. اصلا پردنیزولون نده.  اشتباه نکن.

هنوز ندادم 

میخوام تکلیفمو بدونم که مارشاله یا عفونت؟؟

به نظرتون اگه عفونت باشه با پردنیزولون پایین میاد تبش؟؟

مگ تبش بالاست ؟دخترمن دفعه قبلی ک تب کرد دو روز ۶ساعتی بود روزسوم دیگ ۱۰ ساعت شد ولی گلو درده خیلی ز ...

دیروز و صبح ۶ ساعت پایین میومد با پروفن

از ظهر شد ۴.۵ ساعت ۵ ساعت

لرز این سری خیلی کم داره

گلودرد دیروز داشت الان هی می پرسم گلوت درد میکنه یا نه میگه نه

دهنشم بو نمیده

والا به خدا دیگه عاجز شدم 

نمی دونم چیکار کنم

نمی خوام انرژی منفی بدم به شماها ولی دیگه من بریدم

نه می دونم چشه نه درمان داره نه کاری از دستم برمیاد 

هرروز هرشب استرس

آخه تحمل آدم یه حدی داره مخم داره سوت میکشه😢😢

دیروز و صبح ۶ ساعت پایین میومد با پروفن از ظهر شد ۴.۵ ساعت ۵ ساعت لرز این سری خیلی کم داره گ ...

پردنیزیلون دکتر دخترم میگف اگ دادی قطع نشد باز روز بعدش بده نمیدونم چجوریه باید با ی دوز تب قطع کنه یا نه نمبدونم ....ایحوری متوجه نمیشیم عفونته یا مارشاله ک اگ قرار بلشع تب قطع نشه باز روز بعدش پردنیزیلون بدیم 

پردنیزیلون دکتر دخترم میگف اگ دادی قطع نشد باز روز بعدش بده نمیدونم چجوریه باید با ی دوز تب قطع کنه ...

منظورم اینه تو‌همون تب مارشالم معلوم نیس ک تب کلا قطع میکنه نمیکنه دکترا خودشونم نمیدونن چجوریاست

دیروز و صبح ۶ ساعت پایین میومد با پروفن از ظهر شد ۴.۵ ساعت ۵ ساعت لرز این سری خیلی کم داره گ ...

همینکه با بروفن هم کنترل میشه جای شکر داره. 

پردنیزولون نده. 

صبر داروی هومیو اثرشو بذاره. برا دکترای هومیوپات اسم مهم نیس که. حالا عفونت باشه یا تب مارشال. مهم علائمیه که داره.‌ با توجه به علائم دارو میدن.