چهار سال تقریبا هر ماه دختر من تب میکنه تو این چهار سال چهار بار بیمارستان بسترى شده هیچ دکترى تشخیص نمیداد چیه؟!اخرش میگفتن ویروس یه عزیزى به من گفت ببر دکتر مومن زاده هر چى دکتر بگه همون منم دیروز بردم دکتر گفتن تب مارشال کدومتون با این تب اسنایى دارین
ظاهر زندگی دیگران را با باطن زندگی خودتان مقایسه نکنید.
هیشکی تو این تاپیک نیست جواب منو بده از آشفتگی در بیام
سلام من تازه متوجه بیماری پسرم شدم تقریبا از پارسال که پیش دبستانی رفت هر ماه یه روز درگیر تب بودیم.تا بالاخره بعد آزمایش کلی خیر ببینه دکتر علیرضا ناطقیان که فوق تخصص عفونی بود تشخیص مارشال رو داد. الان ۶سال و نیمه شه.هر هفته متاسفانه حملات مارشال رو داریم. دکتر گفت با توجه به اینکه من بیش از هزار بیمار مارشالی تحت نظر دارم از امروز به بعد برین سبک زندگیتون رو پر از آرامش کنید! استرس باعث میشه حملات مارشال شروع بشه. واقعا هم میبینم وقتی پسرم با بچه های فامیل که خیلی اذیت میکنن حرصو جوش میخوره فرداش دقیقا شروع گلودرد و تب هست!گفت تو نت هم همه چیزو در مورد مارشال مطالعه کنم. قرص هم ۲تا موقع تب پردنیزولون ۵ داده. اصلش استرس حذف بشه برای این بچه ها.❌❌❌❌
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پسرمنم از ۶ ماهگی دچار تب شد تا الان که ۹ سالشه وکاملا با قرص کنترل شده اما سالای عذاب اور و سختی رو ...
عزیزم میشه خواهش کنم جواب بدید
دخترمنم تب مارشال داره دو دوره با پردنیزولون تبش قطع میشد اما این دوره دقیقا همون علائم تب مارشالو داره اما تبش با پردنیزولونم قطع نمیشه😭😭برای شماهم پیش اومده تب بچتون با مصرف پردنیزولون هم طول بکشه تا قطع بشه؟