2777
2789
عنوان

دختر من و تب دوره اى به نام مارشال

| مشاهده متن کامل بحث + 68059 بازدید | 1229 پست
هیشکی تو این تاپیک نیست جواب منو بده از آشفتگی در بیام

سلام من تازه متوجه بیماری پسرم شدم تقریبا از پارسال که پیش دبستانی رفت هر ماه یه روز درگیر تب بودیم.تا بالاخره بعد آزمایش کلی خیر ببینه دکتر علیرضا ناطقیان که فوق تخصص عفونی بود تشخیص مارشال رو داد. الان ۶سال و نیمه شه.هر هفته متاسفانه حملات مارشال رو داریم. دکتر گفت با توجه به اینکه من بیش از هزار بیمار مارشالی تحت نظر دارم از امروز به بعد برین سبک زندگیتون رو پر از آرامش کنید! استرس باعث میشه حملات مارشال شروع بشه. واقعا هم میبینم وقتی پسرم با بچه های فامیل که خیلی اذیت میکنن حرصو جوش میخوره فرداش دقیقا شروع گلودرد و تب هست!گفت تو نت هم همه چیزو در مورد مارشال مطالعه کنم. قرص هم ۲تا موقع تب پردنیزولون ۵ داده. اصلش استرس حذف بشه برای این بچه ها.❌❌❌❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرمنم از ۶ ماهگی دچار تب شد تا الان که ۹ سالشه وکاملا با قرص کنترل شده اما سالای عذاب اور و سختی رو ...

عزیزم میشه خواهش کنم جواب بدید

دخترمنم تب مارشال داره دو دوره با پردنیزولون تبش قطع میشد اما این دوره دقیقا همون علائم تب مارشالو داره اما تبش با پردنیزولونم قطع نمیشه😭😭برای شماهم پیش اومده تب بچتون با مصرف پردنیزولون هم طول بکشه تا قطع بشه؟

سلام دوستان من کاربری مادر هستی هستم .اون معلق شد یکی دیگه ساختم .میخواستم بگم منم اگه یادتون باشه پ ...

ممنون میشم اسم. دکتر مغز و اعصاب بهم بگید پسر من 6سالش کلشی سین. میخوره و میگن آمپول ای وی آی باید بزنه بخاطر نقص سیستم ایمنی

سلام. ببخشید میشه یه خواهش ازتون کنم؟؟اگه بچتون علائم تب مارشال داره یه بار ببرین طب سنتی. بخدا با ...

سلام عزیزم

میشه بگید طب سنتی چه چیزی گفت

من بچمو بردم طب هومیاپاتی