2777
2789
عنوان

دختر من و تب دوره اى به نام مارشال

| مشاهده متن کامل بحث + 68158 بازدید | 1231 پست

بنظرمن ای بچه هایی ک با برداشتن لوزه خوب میشن اصلا مارشال نداشتن عفونت لوزه داشتن و بچه هایی ک با فاموتیدین خوب میشن اونام مارشال نداشتن رفلاکس معده داشتن .اوناییم ک با کلشی سین خوب میشن تی مدیترانه ای داشتن..بنظرمن الکی ب بچه هاتون پردنیزیلون ندین این دکترا ممکنه تو تشخیصشونم اشتباه کنن.....من دیروز یکی دیگ گف این ویروس منئوکلوز همچی چیزی هس بهش پردنیزیلون بدع گفتم دکتر قبلی داده ندادم اینام ک نوشتی بازم نمیذم اومد از مطبش بیزون بدم میاد بجای حل مسالع صورت مساله رو پاک میکنن بعد رفتم گوش حلق بیتی گف ویروس منئوکلوزیبار میاد فقط همیشع ک تکرار نمیشه اونم باید یکی داشته باشع تا بچه شما ازش گرفته باشه ....ب حرف این دکترا گوش نکنید بچتونو اول از نظر عفونت لوزه بررسی کنید و کشت حلق بدین بعد از نظر رفلاکسم بززسی کنید بعد حرف دکترو باور کنید ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دهتر من کاملا با  استامبنوفن هر ۶ یا ۸ ساعت کنترل میشد .  من گوش و حلق بینی بردم . لوزه م ...

وای. کاش پسر منم لااقل به تب بر جواب میداد‌ 

بچه شما مارشال نیس کهههه. کی گفته مارشاله.‌

بعد شما ک خودتون عمل کردین تحربه دارین خب عمل کنین بچتونم..

بنظرمن ای بچه هایی ک با برداشتن لوزه خوب میشن اصلا مارشال نداشتن عفونت لوزه داشتن و بچه هایی ک با فا ...

ولی برا بچه من مارشاله. کشت حلق و ازمایشای دیگه گرفتن تو بیمارستان. 

و اینکه اصلا ب تب بر جواب نمیده.‌

یعنی موقع تب پروفن میدی اصلاذتب قطع نمیشع؟

قبل از هومیو بهش استامینوفن و شیاف میذاشتم نه. شاید یک ساعت. اونم با پاشویه مداوم.‌

بعد هومیو ک یه سال خوب بود الان دو سری تب کرده بروفن و شیاف میذارم ۵   ۴  ساعت میشه کنترل کرد.‌

قبل از هومیو بهش استامینوفن و شیاف میذاشتم نه. شاید یک ساعت. اونم با پاشویه مداوم.‌ بعد هومیو ک یه ...

خب خداروشكر داره خوب میشه ....دوبار ک تب کرد فاطمی مهر چی میگ مارشالع؟

قبل از هومیو بهش استامینوفن و شیاف میذاشتم نه. شاید یک ساعت. اونم با پاشویه مداوم.‌ بعد هومیو ک یه ...

پروفن یبار بده ببین چطوره ...شیاف دکتر دخترم میگف تو‌تب مارشال نباید استفادع کرد.

خب خداروشكر داره خوب میشه ....دوبار ک تب کرد فاطمی مهر چی میگ مارشالع؟

مشخص نیس. نمیشه گفت 

به بروفن تنها جواب نمیده یه موقع. دوتاشو باهم استفاده میکنم.‌

حتی یه موفع شربت سرماخوردگی هم ک استامینوفن داره اونم میدم .‌پاشوبه هم ک کلا تو برنامش هس‌ 

دخترمتم درحالت عادی لوزه نداره ولی موقع تبها متورم میشن و سفید میشن و بو میده دهنش گوش حلق بینی گف ا ...

دختر من علایمش به عفونت هم میخوره

فقط بو نداره دهنش

من خودمم از بچگی دچار عقونت لوزه میشدم تاااا الان

لوزه هام عفونت که میکنه نمی تونم  اب دهنمم قورت بدم

تب و لرز و بدن دردم دارم

حتی یک سری با دخترم همزمان عفونت گرفتیم برا همین میگم شاید مال دخترمم عفونته

وااای خدا چی میشه عفونت باشه خلاص بشم از استرس تب دوره ای