2777
2789
عنوان

دختر من و تب دوره اى به نام مارشال

| مشاهده متن کامل بحث + 68158 بازدید | 1231 پست
من انجام دادم و عفونت نبود 

عفونتا چند نمونه ان کشت حلق ک میدن فقط چندتا عفونت برزسی میکنن ممکنه یکی دیگ باشع....اگ ایدفه لوزه هاش سفيد شد حتما ی گوش حلق بیتی ببز ببین بخاطر لوزه هاش نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تب مارشال ب هیچ تب بری جواب نمیده براهمین میگن پردنیزیلون بدین وقتی تب با پروفن کنترل میشه باید شک کرد ب عفونت...‌‌من اگ باز کشت حلقشم منفی باشه هنوز شک دارم ب تب مارشال .‌‌‌...بنظرم ی بیمازی من در اوردیه ن ازمایشی ن دزمانی بقول همون دکتری ک ب دوستمون گفتع بود مارشال از تو کتابا پزشکی حذف شده باور کنید همبحوریم هست 

سلام خوبین خانوما جواب کشت حلق دخترم اومد منفیه درحالیک دخترمن با زدن پنی سیلین کامل خوب سد و‌اون التهاب و سفیدی و‌بوی بد دهانش سریع از بین رفت .....کشت حلق فقط باکتریهای استرپتوکوک ک خطرناک هست و‌بررسی میکنن بقیع باکتریهارو برزسی نمیکنن اگ جواب کشت حلق بچتون منفی شذ باور نکنید ک عفونی نبود حتما زیر نظر متخصص گوس حلق بینی باشه ....دکتر گوس حلق بینی بمن گف من اصلا کاری ب ازمایش ندارم چیزی ک میبینم عفونت لوزع هس و سریغ پنی سیلین تزریق کرد....درکل ب دکترایی ک میگن مارشاله زیاد اعتماد نکنید خودتون اینور اونور تحقیق کنید بززسی کنید ببینید بچتون چشه ...من ک جوابا ب روماتولوژی نشون دادم چیزی نتونستن جواب بدن   

دختر من اصلا گلوش سفید نمیشه . فقط متورم میشد قبلا . الانم دیگه بعد داروها و رژیم نمیشه 

دوستم هر دکاری از دید خودش حرف میزنه . واقعا من که اعتمادم رو به همه از دست دادم . 

دکتر عفونی میگفت سینوسس مزمن شده بدون هیچ علامتی مثل ابریزش بینی و سرفه و عطسه 

گوش و حلق و بینی هیجی نتونست بگه . 

ولی یکی لز نشونه های تب مارشال همون افتها رو لوزه ها هست . 

سلام خوبین خانوما جواب کشت حلق دخترم اومد منفیه درحالیک دخترمن با زدن پنی سیلین کامل خوب سد و‌اون ال ...

سلام فکر کنم شما پستهای قبلی را نخوندین عفونت باکتریایی هر چی که باشه بعد از مصرف آنتی بیوتیک بعد از 24 ساعت تب بچه میوفته ولی در تب مارشال اینطوری نیست یعنی اگه شما قوی ترین آنتی بیوتیک را هم مصرف کنید تب بچه بعد از 5 الی 6 روز میوفته و آنتی بیوتیک در بهبودی بچه هیچ تاثیری نداره اگه بچه شما با تزریق آنتی بیوتیک سریع خوب شده پس اصلا بیماریش تب مارشال نیست 

منظورمن اینه ک کشت حلق دخترمن منفی بود ولی با تزریق انتی بیوتیک سزیع خوب شد یعنی کشت حلق منفی دلیل ب ...

بنظرم تو تب مارشال هیچی صدرصد نیست الان دخترمن کشت خلق منفی بوده ولی تمام علایمش ب عفونت میخوره و با پنی سیلین خوب شده  و ادم سردرگم میشع حالا واقعا تب مارشاله یا عفونت گلو

دختر من اصلا گلوش سفید نمیشه . فقط متورم میشد قبلا . الانم دیگه بعد داروها و رژیم نمیشه  دوستم ...

گوش حلق بینی بمن گف التهاب لوزه عود کننده هست نمیدونم والا اخرش ما نفهمیدیم چیه

بنظرم تو تب مارشال هیچی صدرصد نیست الان دخترمن کشت خلق منفی بوده ولی تمام علایمش ب عفونت میخوره و با ...

بچه شما اگه تبش کنترل میشه. اگه با انتی بیوتیک تب قطع شده‌ مطمئن باش مارشال نیس

خودممم موندم این چیه ...دارو.هومیو میخوره بعد همون روز پنی سیلین زد دارو‌هومیو دیک اثری نذاشته 

گوش حلق بینی بمن گف التهاب لوزه عود کننده هست نمیدونم والا اخرش ما نفهمیدیم چیه

منم جواب ازمایش پسرمو گرفتم. کنبود ویتامین دی داره‌ دکتر  بهش قطره داد.‌

حالا میگم احتمالا اینکه تباش برگشته بخاطر کمبود ویتامین دی که سیستم ایمنیش ضعیف شده بوده‌ 

دکتر گفت  ویتامین دی تو کنترل تب خیلی تاثیر داره 

بچه ی شما ک بعد یکسال دوبار تب کرده دکتر فاطمی مهر میگ این چیه همون تب دوره ایه؟دخترمن دوماع دارو هومیو میخورع بهمن علایمش خفیف بود ولی اسفند دیک ترکوند خودشو تبه قابل کنترل بود ولی گلو درد و ورم لوزه خیای بد بود اب نمیتونست بخوره سع روز هیج غذایی نخورد من با سرنگ مایعات میدادم فقط