2777
2789
عنوان

دختر من و تب دوره اى به نام مارشال

| مشاهده متن کامل بحث + 68158 بازدید | 1231 پست

دخترمن بردم دکتر عصر گف لوزه ها کلاذایقدبزرگ شدن ک بهم چسبیدن و پر دونه هاذسفید ایدفه دیگ کشت حلق نوشت براش گف اصلا ممکنه ی عامل عفونی باعثش میشه یاذالتهاب لوزه داره

بچه های شماهم وقتی میخواد تبشون شروع شه ، یکی دوروز قبلش گاهی عطسه میکنن؟؟ یا من خیلی حساس شدم.‌ ...

عطسه رو نه من متوجه نشدم تا حالا

ولی دختر من هروقت کیوی انجیر توتفرنگی زیاد میخوره چند روز بعد تب میکنه

به نظرم اینا لوزه ها رو حساس میکنه

چون من خودمم هروقت کیوی اینا بخورم گلوم می خاره انگار سوزش داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه های شماهم وقتی میخواد تبشون شروع شه ، یکی دوروز قبلش گاهی عطسه میکنن؟؟ یا من خیلی حساس شدم.‌ ...

سلام بله بچه من هم از چند روز قبل از اینکه تب کنه شروع میکنه به عطسه کردن اگه توی این دوران یه داروی ضد حساسیت مثل دیفن هیدرامین یا کتوتیفن بهش بدین تبش تا چند وقت عقب میفته

من هیچ دارویی نمیدم سایمتدینم دکتر گف سینه دخترارو بزرگ میکنه نداد ب دخترم

من به دخترم سایمتیدین میدادم و تبهاش خیلی عقب افتادن حدودا هر 6 ماه تا 8 ماه یکبار شدن الان هم به جای سایمتیدین فاموتیدین میدم که خدا رو شکر این هم جواب داده در مورد عوارضش هم از دو تا دکتر متخصص کودکان پرسیدم که گفتند هیچ گونه عوارضی ندارن 

سلام بله بچه من هم از چند روز قبل از اینکه تب کنه شروع میکنه به عطسه کردن اگه توی این دوران یه داروی ...

عطسه ش خیلی کمه. مثلا شاید روزی یکی دوبار.‌

بچه شما زیاد عطسع میکنه یا نه؟

ببخشید شماها هیچ وقت موقعی ک بچه تب داره و اون دونه های سفید رنگ رو لوزه هاش میان کشت حلق از بچتون گ ...

بایا بچه رو اذیت نکنین

این دکتر اون دکتر‌

آخرش می رسین سر نقطه اول

که مارشاله و چاره ای نداریم جز صبر

من به دخترم سایمتیدین میدادم و تبهاش خیلی عقب افتادن حدودا هر 6 ماه تا 8 ماه یکبار شدن الان هم به جا ...

وای خوش بحالتون یه داروی بی عارضه بی ضرر برا بچه شما جواب میده

دختر من این سری سه ماه فاصله افتاد بین تباش

من به همین سه ماهم راضیم 

بایا بچه رو اذیت نکنین این دکتر اون دکتر‌ آخرش می رسین سر نقطه اول که مارشاله و چاره ای نداریم جز ...

از پسر من کشت حلق گرفتن تو بیمارستان. وقتی میخواستن تشخیص بدن بیماریشو .‌

ولی یادم نیس چی گفتن.‌

وای خوش بحالتون یه داروی بی عارضه بی ضرر برا بچه شما جواب میده دختر من این سری سه ماه فاصله افتاد ب ...

کاش لااقل میدونستیم تا چه سنیه‌ ...

مثلا کاش تا ۵ سالگی بود .‌ پسر من که بعد یه سال تب کرده بقدری استرس دارم یه نفس عمیقم ک میکشه بدنم میلرزه.‌

ایندفعه هم گیج شدم واقعا.همیشه با گلودرد شروع میشد ایندفعه تب کرد بعد گفت گلوم. همیشه کورتون تب قطع میکرد ایندفعه روز بعدشم تب خفیف داشت که یه روزو با استامینوفن کنترل کردم.‌ 

از طرفی خودمم گلودرد داشتم ...‌

راضی بودم کرونامون مثبت میشد ولی به مارشال شک نمیکردم.‌

کاش لااقل میدونستیم تا چه سنیه‌ ...  مثلا کاش تا ۵ سالگی بود .‌ پسر من که بعد یه سال تب کرده ب ...

من پسر خالم زود زود تب میکرده 

اون نوقع تشخیص ندادن چی بوده بیماریش

فقط خالم میگه با شربت اینا پایین نمیومد تبش

خالم میگه تا سن مدرسه برسه خوب شد

دختر خواهرشوهرمم همینطور اونم تشخیص ندادن که اونم تا ۶ سالگی خوب شده

الان دختر من ۵سال تمامه

نمی دونم تا کی خوب میشه

اما به نظرم هومیوپاتی سیسیتم ایمنی اینا رو دستکاری کرده 

کاش اصلا سمت هومیوپاتیم نمی رفتیم خودشون تا ۶،۷ سالگی خوب میشدن

من پسر خالم زود زود تب میکرده  اون نوقع تشخیص ندادن چی بوده بیماریش فقط خالم میگه با شربت این ...

فکر نمیکنم هومیوپاتی مشکلی ایجاد کنه . 

همه دکترای هومیوپات میگن بدن مقادم میشه 

فکر نمیکنم هومیوپاتی مشکلی ایجاد کنه .  همه دکترای هومیوپات میگن بدن مقادم میشه

مشکل بچه های ما ضعف سیستم ایمنی نیس که 

برعکس

اینا اونقدر سیستم ایمنیشون قویه که بدن حمله میکنه به غدد لنفاوی

بایا بچه رو اذیت نکنین این دکتر اون دکتر‌ آخرش می رسین سر نقطه اول که مارشاله و چاره ای نداریم جز ...

من دخترم واقعا بین عفونت باکتریایی لوزه و تب مارشال دکترا موندن چون تب دخترمن با پروفن راحت کنترل میشه ایدفه هم دهنش بو میداد گفت شایذ عفونت باشه واقعا ولی عفونت مکرر لوزه  هم دقیقا علایمش مث مارشاله ....دخترمن تبش یهو بالا نمیزه براهمین شک کزدن...‌و اینک یبار واکسن پره ونار  ک واکسنی برای عفونتای مکرر گلوست بهش زدیم۳ماه ونیم تب نکرد بزاهمین میگم اک باکتری نیس پس ورا ب واکسنه واکنش نشون دادع الانم تب مارشال در صورتی تایید میکنن ک کشت حلق بگیرن حتما و منفی بشع....نمیدونم خودمونم موندیم ایدفه لوزه هاش خیلی خرابن طوری ک همون دکتر روماتولوژی شک کرد ب عفونت چون دهنشم بو میداد