2777
2789
عنوان

دختر من و تب دوره اى به نام مارشال

| مشاهده متن کامل بحث + 68158 بازدید | 1231 پست
دخترمن الان دوسال ونیمشع بخای دزست بگی از تیر ایجوری شد تب مبکرد غدد لنفاوی گردن ورم مبکرد و گلو درد ...

هر دفعه لوزه هاش اینقدر خراب بود وضعیتش یا فقط این سری؟؟

بوی دهن چطور هر سری داشت

هر دفعه لوزه هاش اینقدر خراب بود وضعیتش یا فقط این سری؟؟ بوی دهن چطور هر سری داشت

نگا من هردفع ک میبردم دکتر انتیربیوتیک میداد یعنی هردفه این سفیدیا رو لوزش بودن ک تشحیص عفونت میدادن دهتس بخاطز انتی بیوتیکایی ک قبلا میخورد مث ایدفه بو نمیداد دفه پیش ک بهمن بود روماتولوژی گف مازشالع ما دیگ انتی بیوتیک ندادیم براهمی بنظرم ایدفه زودتر تب کرد و شدید شد دیشب پنی سیلین زدن بهش و شربت خارجی انتی بیوتیک گف حتما خارجیش پیدا کن بدش .....من از گوش حلق بینی پزسیدم گفتم ک یعنی این تبا بخاطز لوزه هاش هی تکرار میشدن گف اره لوزه هلی بچه تو دیگ فاسد شدن بس ک عفونت کردن سزیع باید برداری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگا من هردفع ک میبردم دکتر انتیربیوتیک میداد یعنی هردفه این سفیدیا رو لوزش بودن ک تشحیص عفونت میدادن ...

منم به شک افتادم شاید مال دختر منم عفونته

چون تا قبل از هومیوپاتی تبهای دختر منم کاااملا به مسکن جواب میداد

از وقتی داروی هومیو میخوره تبهاش شدید شدن و با پروفن پایین نمیاد

منم به شک افتادم شاید مال دختر منم عفونته چون تا قبل از هومیوپاتی تبهای دختر منم کاااملا به مسکن جو ...

ی دکتر گوش حلق بینی پیدا کن ووقتی ایجوری میشه ببز ببینه گلوشو ی کشت حلقم بگیر ازش حتما......هومیو ی دوره تشدیدهم داره البته

شما کلشی سین میدین؟؟ من تمام امیدم به کلشی سین بود که لااقل یه کم فاصله تبا بیشتر بشه چون هومیو ...

الان حدود ۱۰ روزه کلشی سین میدم . ولی تب کرد دیگه ! 

دارو هم صبح ناشتا پنتوپرازول ۲۰ 

ظهر قرص کلسیم 

ساعت ۴ مونته لوکاست 

ساعت ۶ کلشی سین 

اخر شب سیتریزن ۵ 

🥴🥴

مارشال ک اصلا ب تب بر جواب نمیده.  

دهتر من کاملا با  استامبنوفن هر ۶ یا ۸ ساعت کنترل میشد . 

من گوش و حلق بینی بردم . لوزه مشکل نداشت . سی تی از سینوس هم گرفتیم اونم مشکل نداشت .

عفونت نمیکنه لوزه ها ولی دهنس بو میده ! 

چیه این بیماری اخه!! 

دهتر من کاملا با  استامبنوفن هر ۶ یا ۸ ساعت کنترل میشد .  من گوش و حلق بینی بردم . لوزه م ...

دخترمتم درحالت عادی لوزه نداره ولی موقع تبها متورم میشن و سفید میشن و بو میده دهنش گوش حلق بینی گف این تب مارشال نیست باید لوزه هاشو برداری وگرنه داستان همیشع همینه

هم خودم هم برادرم  لوزه هامون رو عمل کردیم . تقریبا هر هفته عفونت شدید گلو داشتیم . با تبهای شد ...

احتمالا دخترتونم با بزداشتن لوزه خوب بشه.....خیلی از این تشخیصای تب مارشال اصلا تب مارشال نیس عفونت لوزه هست دخترمن پنی سیلین ک زد بو دهنش تموم شد....کشت حلق دادین تا حالا؟؟؟

دهتر من کاملا با  استامبنوفن هر ۶ یا ۸ ساعت کنترل میشد .  من گوش و حلق بینی بردم . لوزه م ...

اگ جواب بده ب استا فک‌نکنم مارشال باشه حتما ی متخصث گوش حلق بینی خوب پیدا کنید و‌موقعی ک تب میکنه و بو‌میده دهنش نگا کنه