چهار سال تقریبا هر ماه دختر من تب میکنه تو این چهار سال چهار بار بیمارستان بسترى شده هیچ دکترى تشخیص نمیداد چیه؟!اخرش میگفتن ویروس یه عزیزى به من گفت ببر دکتر مومن زاده هر چى دکتر بگه همون منم دیروز بردم دکتر گفتن تب مارشال کدومتون با این تب اسنایى دارین
ظاهر زندگی دیگران را با باطن زندگی خودتان مقایسه نکنید.
هر دفعه لوزه هاش اینقدر خراب بود وضعیتش یا فقط این سری؟؟ بوی دهن چطور هر سری داشت
نگا من هردفع ک میبردم دکتر انتیربیوتیک میداد یعنی هردفه این سفیدیا رو لوزش بودن ک تشحیص عفونت میدادن دهتس بخاطز انتی بیوتیکایی ک قبلا میخورد مث ایدفه بو نمیداد دفه پیش ک بهمن بود روماتولوژی گف مازشالع ما دیگ انتی بیوتیک ندادیم براهمی بنظرم ایدفه زودتر تب کرد و شدید شد دیشب پنی سیلین زدن بهش و شربت خارجی انتی بیوتیک گف حتما خارجیش پیدا کن بدش .....من از گوش حلق بینی پزسیدم گفتم ک یعنی این تبا بخاطز لوزه هاش هی تکرار میشدن گف اره لوزه هلی بچه تو دیگ فاسد شدن بس ک عفونت کردن سزیع باید برداری
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
[QUOTE=181342256]منم به شک افتادم شاید مال دختر منم عفونته چون تا قبل از هومیوپاتی تبهای دختر منم کاااملا به مسکن جو ...[/QUOT وقتی به تب بر جواب میداد چرا گفتن مارشاله.
دهتر من کاملا با استامبنوفن هر ۶ یا ۸ ساعت کنترل میشد . من گوش و حلق بینی بردم . لوزه م ...
دخترمتم درحالت عادی لوزه نداره ولی موقع تبها متورم میشن و سفید میشن و بو میده دهنش گوش حلق بینی گف این تب مارشال نیست باید لوزه هاشو برداری وگرنه داستان همیشع همینه