2777
2789
عنوان

دختر من و تب دوره اى به نام مارشال

| مشاهده متن کامل بحث + 68102 بازدید | 1229 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم دخترم همچنان تب ميكنه هر ماه و با پردنيزولون مياد پايين 

با سلام

ببخشید خواهرزاده من هم چهار ماه هست که هر ماه تب می کنه. هر ماه بین 2 الی 4 روز تب می کرد. این ماه ده روز طول کشیده. می خواستم بپرسم که دختر شما هم طول روزهای تبش متغیر بود. و اینکه بعد دادن پردنیزولون تب و سایر علامت ها مثل قبل هست یا فقط یه کم علامت هاش بهبود پیدا کرده؟؟؟ و یک سوال هم اینکه برای اینکه قطعا بگیم کسی سندرم مارشال داره باید حتما همه نشانه ها مثل تب دوره ای، آفت دهانی، فارنژیت و تورم لوزه ها وجود داشته باشه؟ یا یکی دو تا علامت باشه هم مارشال هست؟ چون خواهر زاده من آفت دهانی نداره.

با سلام ببخشید خواهرزاده من هم چهار ماه هست که هر ماه تب می کنه. هر ماه بین 2 الی 4 روز تب می کرد. ...

مهم ترین علامت این بیماری تب و گلو درده

ممکنه یه بچه ای حتی گلودرد هم نداشته باشه

پستهای بالا رو بخونید تجربه خانواده ها از درمان بچه هاشونه

تنها راه درمان این بیماری با هومئوپاتی هستش

چند نفر بچه هاشون درمان شدن با این روش

دختر من فاصله تب هاش دو هفته یکبار بود الان تحت درمانه و تو چهار ماه دوبار تب کرده

من الان این پیامتون رو خوندم. اتفاقا ما هم بهمن ماه خانوادگی مریض شدیم. تب و سرفه شدید. دو هفته بعدش ...

با سلام ب همگی پسر منم ۳ونیم سالشه تباش از موقعی کرونا اومد شروع شد چند ماه ک میبردم دکتر واسش انتیبیوتیک میدادن علائمش گلو درد و افت دهان و تب بود چند بار ک تبش تکرار شد من زدم اینترنت جستجو کردم ک علایمش شبیه تب مارشال بود الان هفت هشت ماهه هر ماه تب میکنه ولی تبهاش منظم نیس چند با پردنیزول دادم ک انی تبشو قطع کرد ولی ب خاطر عوارضش نمیخوام بدم ماه قبل پیش دکتر هیومپات بردم ک بعد از بیس روز مصرف داروها تب کرد ولی تبهاش کمتر ب ۳۹ میرسید ک با استامینوفن در حد ۳۷ و نیم میموند ک بعد از پنج روز تباش قطع شد ب امید اینکه هیومپاتی اثر کنه و درمان شه

سلام به همه...دوستانی که بچه هاشون رو بردن هومیوپاتی میشه لطفا از روند درمان بچه ها بگید...من متاسفانه با اینکه ماه پنجمه که دارم به دخترم دارو می دم هنوز تعبیر چندانی حاصل نشده و متاسفانه فاصله تب ها کم شده و به جای ماهی یکبار به هر دو هفته رسیده به اضافه ی یک سری علایم جدید....

سلام به همه...دوستانی که بچه هاشون رو بردن هومیوپاتی میشه لطفا از روند درمان بچه ها بگید...من متاسفا ...

دختر من هم شش ماه تموم شده که داروی هومیو میخوره

تقریبا هر ۳۵ تا ۴۰ روز تب میکنه

شما سایمتدین میدین به دخترتون؟

سلام من به دخترم سایمتیدین میدم تقریبا هر 8 ماه یکبار تب میکنه البته این سری به سختی سایمتیدین پیدا کردم چونکه میگن مواد اولیش با داروی کرونا یکیه به خاطر همین چند وقته که دیگه تولید نشده البته دکترش گفت که میشه به جای سایمتیدین قرص فاموتیدین بهش بدیم من و همسرم کرونا گرفتیم اما روی دخترم اصلا تاثیر نداشت بعدا فهمیدیم که به خاطر همین قرص سایمتیدین بوده 

سلام من به دخترم سایمتیدین میدم تقریبا هر 8 ماه یکبار تب میکنه البته این سری به سختی سایمتیدین پیدا ...

کلا بچه ها وقتی کرونا می گیرن فرم خفیف بیماری رو می گیرن

پس میشه فاموتیدین داد؟ 

دوز و مقدارشم میشه بگین؟؟

کلا بچه ها وقتی کرونا می گیرن فرم خفیف بیماری رو می گیرن پس میشه فاموتیدین داد؟  دوز و مقد ...

سلام بله دکتر گفت میشه البته ممکنه که اثرش مثل سایمتیدین نباشه ولی خب چاره ای نیست چونکه قرص سایمتیدین دیگه تولید نمیشه دوز دارو با توجه به وزنه کودکه مثلا برای دختر من که 20 کیلو هستش گفت 10 میلی گرم صبح و 10 میلی گرم شب یعنی یه قرص فاموتیدین 20 را به دو قسمت مساوی تقسیم کنی و نصفش را صبح بدی و نصفش را شب البته من تازه میخوام این قرص را شروع کنم و استرس دارم چونکه ممکنه که جواب نده

سلام بله دکتر گفت میشه البته ممکنه که اثرش مثل سایمتیدین نباشه ولی خب چاره ای نیست چونکه قرص سایمتید ...

من دکتر هومیوپات دخترمو عوض کردم دو هفتس از دکتر داستان دارو می خوره

از ایشون پرسیدم گفتن همونه من هرشب یک فاموتیدین۲۰ میدم

دختر منم بیست کیلوئه

سلام به همه دوستان عزیز . انشالله حال خودتون و بچه هاتون خوب باشه . 

دختر من 7 سالشه و از فردای روزی که اعلام شد کرونا وارد ایران شده تب کرد . و اون شد شروع تب های ماهیانه با علائم تکراری تب و گلودرد و بی اشتهایی. . دکترهای مختلف که معروف هم بودن مثلا تشخیص های سینوس و لوزه تورم مخاط بینی میدادن . در نهایت دکتر خودش (که امیدوارم همیشه سلامت باشن) و از بچگی به خاطر مشکل الرژی شدید به پروتیین گاوی و خیلی مواد غذایی پیشش میرفتیم تشخیص تب مارشال رو دادن . و مارو به دکتر ضیایی معرفی کردن . اما ایشون مطب ندارن . به همین خاطر سری بعد که تب کرد با کلی تحقیق رفتیم دکتر شیاری . همونجا که د.تر تبسنج رو گذاشت تبش 39ونیم بود و با دوتا قرص پردنیزولون اومد پایین. دکتر شیاری یه لیست بلند بالا از رژِیم غذایی رو بهمون دادن به همراه قرص سیتریزن و پنتوپرازول و مونته لوکاست و پردنیزولون در مواقع تبو یه شربت کلسیم تقویتی. ما رژیم رو خیلی دقیق رعایت کردیم و تب این سری خیلی خفیف بود بدون گلودرد. اما مشکلی که داشتیم اینه که من حس میکنم نسبت به قبل بی اشتها شده .برای همین امروز باز تصمیم گرفتم ببرمش پیش دکتر ضیایی. اما مرکز طبی واقعا دکترها وقت نمیزارن و دوتا دستیار اول شرح میگیرن و همزمان چندتا دیگه بیمار داخل هستن و دکتر اصلا دقت نمیکرد من چی دارم میگم. فقط گفت لبنیات گاوی نخور ولی بقیه رژیم رو بی خیال شو. بعدم فقط قرص سایمتدین داد روزی 1 دونه . و همون پردنیزولون در موقع تب. و بقیه رو حذف کرد . 

و الان من موندم و یه دنیا سوال؟؟؟؟؟؟چیکار کنم

دکتر شیاری اعتقاد داره که این بیماری برمیگرده به الرژی بچه ها . و دختر من این مشکل رو با شدت زیادی داشت و من در طول دوران شیردهی همه این رژیم ها رو رعایت میکردم و بعدشم هم خودش شیر خشک مخصوص میخورد. ولی بعد از 3 سالگی کم کم رژیم باز شد . 

اما مهدکودکی که این 1 سال اخیر میرفت از نظر تغذیه به شدت ادویه و گوشت گاو استفاده میکرد چون همون غذای پرسنل بود . حس میکنم همون باعث برگشت الرژی با این شکل جدید شد .

شایدم توهم زدم اینقد که این 10 ماه سخت گذشته .