2777
2789
عنوان

دختر من و تب دوره اى به نام مارشال

| مشاهده متن کامل بحث + 68102 بازدید | 1229 پست
من الان سری دوم داروهای هومیوپاتی رو به دخترم دادم. ولی متاسفانه فاصله تبهاش کمتر شده توی این چند سا ...

انشالله ازین به بعد تبش کنترل بشه‌. لطفا بعد نتیجه درمانشو اینجا هم بگین تا بقیه هم استفاده کنن‌ همینطور مامانای گل دیگه که بچه ها رو بردن هومیو

سلام دوستان پسر من هم 1سال درگیر تبهای دوره ای بود که شکررررر خدا ولطف اقای جلالی با همیوپاتی اشنا شدم  

از اذرماه پسرم تحت درمانه ،تقریبا تبهاش این اواخر شده بود 15روز ،1بار 

بعداز اولین دوره درمان تا 2ماه تبها ادامه داشت وفاصلشون خیلی کم یعنی هر هفته تب میکرد اما شدت تبها کم شده بود وخدارو شکر به استامینوفن کاملا جواب میداد

بادکترش که صحبت کردم گفتم شدت تبها خفیف شده اما فاصلشون خیلی کم ،البته من اون موقع خیلی ناامید شده بودم وخسته ،اما دکترشون خیلی امیدوار بودن و گفتن دوز دارو زیاد میکنم وقتی تبها خفیف شده یعنی دارو جواب داده والان خدارو هزار مرتبه شکررر 5ماهه پسرم تب نکرده فقط 1بار تب کرد که دوروز تب خفیف وقابل کنترل داشت وقتی هم،تب قطع شد علایم سرماخوردگی پیدا کرد که حتی اون علایمم خیلی خفیف بود ،قبلا سرماخوردگی هاشم واقعا سخت وشدید بود.اینهم از نتیجه درمان پسر من ببخشید طولانی شد باز هم از اقای جلالی تشکر میکنم وهمیشه دعاگوی پسر گلشون هستم. به امید روزی که بچه های هممون خوب  بشن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان پسر من هم 1سال درگیر تبهای دوره ای بود که شکررررر خدا ولطف اقای جلالی با همیوپاتی اشنا شدم  

از اذرماه پسرم تحت درمانه ،تقریبا تبهاش این اواخر شده بود 15روز ،1بار 

بعداز اولین دوره درمان تا 2ماه تبها ادامه داشت وفاصلشون خیلی کم یعنی هر هفته تب میکرد اما شدت تبها کم شده بود وخدارو شکر به استامینوفن کاملا جواب میداد

بادکترش که صحبت کردم گفتم شدت تبها خفیف شده اما فاصلشون خیلی کم ،البته من اون موقع خیلی ناامید شده بودم وخسته ،اما دکترشون خیلی امیدوار بودن و گفتن دوز دارو زیاد میکنم وقتی تبها خفیف شده یعنی دارو جواب داده والان خدارو هزار مرتبه شکررر 5ماهه پسرم تب نکرده فقط 1بار تب کرد که دوروز تب خفیف وقابل کنترل داشت وقتی هم،تب قطع شد علایم سرماخوردگی پیدا کرد که حتی اون علایمم خیلی خفیف بود ،قبلا سرماخوردگی هاشم واقعا سخت وشدید بود.اینهم از نتیجه درمان پسر من ببخشید طولانی شد باز هم از اقای جلالی تشکر میکنم وهمیشه دعاگوی پسر گلشون هستم. به امید روزی که بچه های هممون خوب  بشن  

ما هم اواخر بهمن هممون مریض شدیم اون موقع هنوز کرونا مد نبود😂 گفتیم شاید سرما خوردیم  اما واق ...

من الان این پیامتون رو خوندم. اتفاقا ما هم بهمن ماه خانوادگی مریض شدیم. تب و سرفه شدید. دو هفته بعدش ورود کرونا رو به ایران اعلام کردن. درست از همون موقع هم این تب های دوره ای لعنتی پسرم شروع شد. تا الان همش به خودم میگم احتمالا اون مریضی که ما گرفتیم کرونا بوده و این تب ها از عوارض کرونا تو پسرم بوده. پست شما رو که خوندم بیشتر به این حدسم اطمینان پیدا کردم

خانمها یک دکتر هومئوپات که تجربه خوبی در زمینه تب مارشال داشته باشه معرفی میکنید. شهرش فرقی نداره.&n ...

دکتر ما تبریز هستش دکتر بابک ناهیدی آذر

من راضیم

کلی هم از تهران و زنجان و اینا مریض دارن

چون شما پرسیدی گفتم اگه هم خواستی شمارشونو میدم

ویزیت غیر خضوری هستش دارو هم ارسال می کنن

دختر من باز تب کرده از دیشب😔

و به نسبت تب های قبلی شدتش بیشتره😔

این شد سومین تب بعد از درمان هومیو

اما خب فاصله تب هاش بیشتر شده قبلا هر دو هفته یکبار بود الان شده ۴۰ روز حدودا

دکترش که میگه نکران نباش همینطوری پیش میره فاصله تب ها بیشتر میشه تا اینکه قطع بشه

سلام دوستان عزیز. به لطف یکی از دوستان یه گره در تلگرام جهت هم فکری و استفاده از تجربیات همدیگر در تلگرام تشکیل شده در باره تب مارشال و تب های دوره ای. اینشالا که مفید باشه لینک زیر را در تلگرام جستجو کنید:

گروه نوری از جنس امید

https://t.me/joinchat/GdhQQxwDfY-Mmi-M_ihFfA

سلام پسرمنم از چهار سالگی درگیر بیماری تب بود دلی همه دکترا تشخیص عفونت گلو یا عفونت لوزه میدادن تا اینکه نزدیک هشت سالگی دکتر شیاری تشخیص تب مارشال دادن الان هم تحت درمانه ولی متاسفانه هنوز تب میکنه ...