چهار سال تقریبا هر ماه دختر من تب میکنه تو این چهار سال چهار بار بیمارستان بسترى شده هیچ دکترى تشخیص نمیداد چیه؟!اخرش میگفتن ویروس یه عزیزى به من گفت ببر دکتر مومن زاده هر چى دکتر بگه همون منم دیروز بردم دکتر گفتن تب مارشال کدومتون با این تب اسنایى دارین
ظاهر زندگی دیگران را با باطن زندگی خودتان مقایسه نکنید.
سلام دوستان ما دیگه تقریبا هممون با درمان هومیوپاتی اشنا شدیم من می خوام تجربه خودم از این درمان رو ...
من الان سری دوم داروهای هومیوپاتی رو به دخترم دادم. ولی متاسفانه فاصله تبهاش کمتر شده توی این چند سال اصلا سابقه نداشت که تبش به فاصله سه هفته تکرار بشه همیشه بین یک تا یک ماه و نیم بود..بعد در ضمن داروها یه مقدار بیقراری براش به وجود می اره مدام گریه میکنه..با دکترش مطرح کردم گفت شاید دوز دارو براش کم بوده قرار شد هفتگی براش بده....واقعا کلافه شدم به این درمان خیلی امیدوار بودم ولی متاسفانه توی این دو ماه نتیجه عکس داده و هر دو دفعه فاصله تب ها رو کم کرده
کسی دکتر خوب هومئوپات تو مشهد میشناسه.؟ هر دکتر هومئوپاتی با درمان pfapa آشنایی داره یا بعضیاشون فقط تو این زمینه کار میکنن؟ اگه راهنمایی کنین ممنون میشم
من الان سری دوم داروهای هومیوپاتی رو به دخترم دادم. ولی متاسفانه فاصله تبهاش کمتر شده توی این چند سا ...
چه اوضاع سختیه. من پسرم تبش هر ۲۶، ۲۷ روز بود از وقتی پردنیزولون میدم هر ۲۰ روز شده. با خوندن مطالب اینجا یک کم به هومئوپاتی امیدوار شدم که دیدم تجربه شما تا الان ناموفق بوده. 😔