2777
2789
عنوان

دختر من و تب دوره اى به نام مارشال

| مشاهده متن کامل بحث + 68102 بازدید | 1229 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خانوما. شما به بچه هاتون قرص پردنیزولون تا حالا ندادین؟

من دادم.‌خیلی تلخ و بدمزه. ‌حتماااااا با معده پر مصرف شه.‌چون میگن معده رو داغون میکنه.‌

از وقتی دادم فاصله دوماهه تبها شد ده روز. دو هفته. خیلی فاصله تب نزدیک میکنه‌ اگه فاصله ها یه نظم مشخصی داشته باشن دیگه اون فاصله منظم نیس  

سلام دوستان ما دیگه تقریبا هممون با درمان هومیوپاتی اشنا شدیم من می خوام تجربه خودم از این درمان رو ...

من الان سری دوم داروهای هومیوپاتی رو به دخترم دادم. ولی متاسفانه فاصله تبهاش کمتر شده توی این چند سال اصلا سابقه نداشت که تبش به فاصله سه هفته تکرار بشه همیشه بین یک تا یک ماه و نیم بود..بعد در ضمن داروها یه مقدار بیقراری براش به وجود می اره مدام گریه میکنه..با دکترش مطرح کردم گفت شاید دوز دارو براش کم بوده قرار شد هفتگی براش بده....واقعا کلافه شدم به این درمان خیلی امیدوار بودم ولی متاسفانه توی این دو ماه نتیجه عکس داده و هر دو دفعه فاصله تب ها رو کم کرده

من الان سری دوم داروهای هومیوپاتی رو به دخترم دادم. ولی متاسفانه فاصله تبهاش کمتر شده توی این چند سا ...

دکتر شما کیه؟

بزا دختر من داروهاش هر سه شب یکباره

بصورت قطره 

ما الان کرونا هم گرفتیم

من و شوهرم یک هفته تمام سوختیم تو تب

اما دخترم دوبار تب کرد تب خفیف که دارو هم ندادم بهش دست و صورتشو شستم اومد پایین تبش 

بخاطر داروهای هومیو که ایمنی بدنش بالا برده

دکتر شما کیه؟ بزا دختر من داروهاش هر سه شب یکباره بصورت قطره  ما الان کرونا هم گرفتیم ...

دکتر ما دکتر داستان هستن...بلا دور باشه ازتون عزیزم. ان شاالله هر چه زودتر خوب بشید.داروهای دخترم ماهی یکبار بود ولی الان قرار شده هفتگی مصرف کنه

دکتر ما دکتر داستان هستن...بلا دور باشه ازتون عزیزم. ان شاالله هر چه زودتر خوب بشید.داروهای دخترم ما ...

ممنون جانم

انشالا دختر شمام تنش سلامت باشه عزیزم

ببینم شما دخترت کورتون چقد دادی بهش

شاید به خاطر اون دوز دارو براش کم بوده

چون کورتون ایمنی بدنو میاره پایین

من الان سری دوم داروهای هومیوپاتی رو به دخترم دادم. ولی متاسفانه فاصله تبهاش کمتر شده توی این چند سا ...

چه اوضاع سختیه. من پسرم تبش هر ۲۶، ۲۷ روز بود از وقتی پردنیزولون میدم هر ۲۰ روز شده‌.‌ با خوندن مطالب اینجا یک کم به هومئوپاتی امیدوار شدم که دیدم تجربه شما تا الان ناموفق بوده. 😔