2777
2789
عنوان

دختر من و تب دوره اى به نام مارشال

| مشاهده متن کامل بحث + 68120 بازدید | 1231 پست

ممنون بابت راهنماییتون....و اینکه به اصرار ما متوجه کردین 🤔😊بنظر من هومیوپاتی خیلی راحت تره.‌هزینه بالایی هم نداره.‌ بدون عوارض هم هست.‌ اینهمه ممنوعات غذایی هم نداره. 

بازم ممنون اطلاعاتتونو در اختیار بقیه قرار میدین.‌

همه اینهایی ک گفتین واقعا تو تب تاثیر دارن من همه رو قبول دارم. ولی پیشگیری از اینها خیییلی سخت و بعضا غیر قابل اجتنابن

پس بهترین راه این که از بزرگ شدن آفت دهانی  روی لوزه ها قسمت آخر زبان چپ و راست هر چه سریعتر ...

ممنون‌از راهنماییتون

اما اطلاعاتتون اشکال داره

چون این بیماری علائمش تو هر بچه ای متفاوته

اینکه میگید افت رو لوزه و..... 

مثلا دختر من حتی یک آفت هم نداشته نه تو دهانش نه رو لوزه هاش

اینایی که گفتید تجربه خودتون بوده شاید

و اینکه این بیماری ربطی به نقص سیستم ایمنی نداره

این بیماری خود التهابی هستش

به هر حال

شما هم تحقیق کنید و یک متخصص هومئوپاتی پیدا کنید‌

و شک نکنید که با هومیو تموم میشه بیماریش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم دخترم همچنان تب ميكنه هر ماه و با پردنيزولون مياد پايين 

وقتی پسر من بخاطر اسهال استفراغ یک سال پیش بیمارستان کودکان بستری بود ی بچه ای تقریبا ۵ یا۶ ساله اتاق روب رویی بستری بود و دکتر اومده بود بالاسرش شنیدم اون موقع بهش میگه این تب دوره ای هستبه اسم مارشال همین یادمه عزیزم 

سلام دوستان ما دیگه تقریبا هممون با درمان هومیوپاتی اشنا شدیم من می خوام تجربه خودم از این درمان رو در اختیار دوستان بذارم و دوست دارم شما هم که این راه درمان رو پیش گرفتید نتیجه و روند درمانتون رو بگید شاید کمکی به درمان بچه هامون بشه .

من اولین بار ۶ آذر ۹۸ وقتی پسرم تب داشت پیش دکتر هومیوپات رفتم که تا ۱۱۱ روز تب نکرد و روز ۲۵ اسفند ۹۸ مجددا تب کرد تا ۷۲ روز بعد یعنی ۶ خرداد که باز هم تب به سراغش اومد و الان بعد از گذشت ۳۳ روز پسرم باز تب کرده شدت تبهاش تقریبا مثل قبله روز اول و دوم کمتر اما روز سوم شدت بیشتری داره یعنی من الان ۷ ماهه که مرتب پیگیر درمان هومیوپاتی هستم و هنوز پسرم تب ها رو داره البته فاصله تبها همینطور که گفتم بیشتر شده خوشحال میشم تجربه شما رو از درمان هومیوپاتی بدونم  

سلام دوستان ما دیگه تقریبا هممون با درمان هومیوپاتی اشنا شدیم من می خوام تجربه خودم از این درمان رو ...

دکتر شما کیه؟

دختر منم از ۱۲ اردیبهشت داروی هومیو میخوره

قبلا به فاصله چهارده روز تب میکرد

بار اول فاصله تبش شد ۲۱ روز

و دقیقا یک ماه بعد بازم تب کرد همراه با اسهال و استفراغ

که نفهمیدم تبش بخاطر مسمومیت بود یا تب دوره ای بود اما تبش یک روز طول کشید

سلام دوستان ما دیگه تقریبا هممون با درمان هومیوپاتی اشنا شدیم من می خوام تجربه خودم از این درمان رو ...

سلام. پسر من از ۱۱ آذر دارو هومیو میگیره.‌بار اول ۱ دیماه تب کرد با همون شدت قبل‌ بار دوم ا بهمن تب کرد دو روز اول خفیف. روز سوم مثل قبل شدید.  بار سوم ۵ فروردین که فقط دو روز تب خفیف بود که البته ما کرونا داشتیم احتمالا برا پسرمم کرونا بود.  خداروشکر فعلا تب نکرده. الان دوره هشتم دارو رو میخواد شروع کنه. که احتمالا دوره آخرم باشه.‌

ببخشید شما با دکترش در میون گذاشتین؟ جوابشون چیه؟ 

راستش من نگران شدم. میگم نکنه دارو رو قطع کنن تبها دوباره برگردن. واقعا دیگه تحمل اون تبها رو نداریم. 

ببخشید شما با دکترش در میون گذاشتین؟ جوابشون چیه؟  راستش من نگران شدم. میگم نکنه دارو رو قطع ک ...

منم نگران شدم

😔

دختر منم این سری آخرشه که دارو میخوره

یعنی سه دوره فقط😳

داروهاش آخر تیر تموم میشه

دکترش گفت نترس دیگه تب نمیکنه اگر بازم تب کنه دوباره براش دارو میدم

واااای که چقد نگرانم براش

الانم از ساعت شش تااااااا الااااااان هی تو خواب نق و نق میکنه انگار که جاییش درد میکنه و بدنش ناراحته هی دست و پاشو چک می کنم😢

منم نگران شدم 😔 دختر منم این سری آخرشه که دارو میخوره یعنی سه دوره فقط😳 داروهاش آخر تی ...

سلام. دخترتون حالش چطوره؟ 

پسر منم یه وقتا روزا زیاد بازی کنه خسته میشه تو خواب از پادرد نق میزنه یا زیادی وول میخوره . میترسم.‌همش دست و پاشو چک میکنم. خیلی بچه ها اینطورن. ولی ما حساس شدیم.‌

[QUOTE=143801957]منم نگران شدم 😔 دختر منم این سری آخرشه که دارو میخوره یعنی سه دوره فقط😳 داروهاش آخر تی ...[/QUOTEراستی من یکیو میشناسم که حدودا یکسال و نیم پیش شایدم بیشتر تحت هومیو بوده. ازش پرسیدم دارو قطع شه تب بر میگرده.‌؟ گفت نگران نباش. پسر من ۴ماهه داروش قطع شده خداروشکر سالم سالم.

گفتم بعضیا تحت درمانن تبشون برگشته. گفتن به بدن بچه هم بستگی داره خب.‌

احتمالا دوره درمانشان باید طولانی تر بشه.‌ رو همه یه جور جواب نمیده

سلام. دخترتون حالش چطوره؟  پسر منم یه وقتا روزا زیاد بازی کنه خسته میشه تو خواب از پادرد نق می ...

سلام خوبه خدا رو شکر 

صبح نفهمیدم چشه کولر روشن بود شاید سردش بود

کولرو خاموش کردم راحت خوابید