2777
2789
عنوان

دختر من و تب دوره اى به نام مارشال

| مشاهده متن کامل بحث + 68102 بازدید | 1229 پست
ماهم ۲۱ ماه درگیر بودیم.‌ اونم بچه ده ماهه.واقعا سخته .‌خیلی سخت.‌ طفلک چقدر داروی الکی خورد اونم ی ...

ما هم اواخر بهمن هممون مریض شدیم اون موقع هنوز کرونا مد نبود😂 گفتیم شاید سرما خوردیم 

اما واقعا شدید بود مخصوصا بابام و همسرم تا صبح سرفه میکردن سرفه خشک😭

من و دخترمم شدیییییید تب داشتیم 

بعد اون تب های دوره ای دخترم شروع شد به نظرم بدنش ضعیف شده بود که تب هاش زد بیرون😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم اواخر بهمن هممون مریض شدیم اون موقع هنوز کرونا مد نبود😂 گفتیم شاید سرما خوردیم  اما واق ...

سلام. از بهمن ۹۸ تبهای دخترتون شروع شده؟😳😳 چ خوب ک زود تشخیص دادن. 

اره یه سری ها مریض شده بودن با همین علائم کرونا بود ولی ب قول شما کرونا مد نبود اونوقتا😂😂

راستی شما برا تقویت پسرت چیا میدی بهش؟ من شربت ایمیونس میدم میگن قوتو هم خوبه برا بدن  من ...

من فقط شربت ایمونیس. اونم همیشه نمیدم.  قوتو تاحالا تشنیدم.میگن هومیو خودش ایمنی بدن میبره بالا

سلام. از بهمن ۹۸ تبهای دخترتون شروع شده؟😳😳 چ خوب ک زود تشخیص دادن.  اره یه سری ها مریض شده ب ...

قبل اونم زود زود تب میکرد

کلا این زمستونو من استامینوفن به دست بودم‌‌

پاییز که آنفولانزا هم گرفت سرفه میکرد

بعد گوشش عفونت کرد

بعد اونم زود زود تب میکرد

دیگه نمی دونم اونام تب دوره ای بودن یا سرماخوردگی بود 

من فقط شربت ایمونیس. اونم همیشه نمیدم.  قوتو تاحالا تشنیدم.میگن هومیو خودش ایمنی بدن میبره بالا

من هرروز یک قاشق شربت میدم 

چرا هرروز نمیدی ایمیونس? 

قوتو یه ترکیب طبعش گرمه دارچین و عسل و پودر سنجد ایناس به نظرم

من صبحونه براش ارده میدم با شیره خرما

تخم بلدرچین هم خیلی مقویه

گوشت شتر مرغ هم براش کباب می کنم آخه دختر من آهنشم کم بود

هموگلوبینش نرمال بود اما آهن نه

من هرروز یک قاشق شربت میدم  چرا هرروز نمیدی ایمیونس?  قوتو یه ترکیب طبعش گرمه دارچین ...

از فراموشی . 

تموم کرده باید فردا بخرم براش

پسرم طبعش گرم. یه تخم مرغ میخوره کهیر میزنه. حالا عرق کاسنی دادم بهتر شده خداروشکر. نمیتوتم چیز طبع گرم بهش بدم

قبل اونم زود زود تب میکرد کلا این زمستونو من استامینوفن به دست بودم‌‌ پاییز که آنفولانزا هم گرفت س ...

حالا البته هر علتی هم بوده باشه هومیوپاتی درمانش میکنه. چون سیستم ایمنی بدنو فعال میکنه

همین مشکلم بگید به دکترش برا اینم دارو میده درمان میشه

والا چند ماهه این مشکل برون ریزی راهم  گفتم ولی هیچ فرقی نکرد . کلا هر شربت حساسیتی بهش دادم یا هر پمادی هیچ اثری نداشتن. ولی لری کاسنی عالیه. یعنی خیلی بهترش کرده. 

سلام 

بیشتر از ۱ سال 

درگیر تب دورهای پسرم بودم ولی خدا رو شکر تقریبا ۶ ماه

از اون تبهای بالا،لرز ، آفت دهانی، گلودرد چرکی ،تورم دست

و پا و... خبری نیست

خدا رو شکر 

اگر کسی این مشکلات توی بچه ای زیر ۳ سال تا ۵ سال 

داره میتونم تجربیات خودمم در اختیارش بزارم 

۰۹۱۲۵۷۳۲۴۲۸

۰۹۰۲۲۷۳۲۴۲۸ آشوری از سمنان