2777
2789
عنوان

دختر من و تب دوره اى به نام مارشال

| مشاهده متن کامل بحث + 68155 بازدید | 1231 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داروهای دخترتون رسید؟ 

سلام یاسی جان

من امروز سری جدید داروهای دخترمو خریدم

از چهارشنبه گف شروع کن

اما سه شنبه وقت تبشه

از استرس هلاک شدم😩😩😩😩😩

دعا کنید دیگه تب نکنه

به خدا دیگه تحمل دیدن بیماریشو ندارم😭😭

[QUOTE=139235721]سلام یاسی جان من امروز سری جدید داروهای دخترمو خریدم از چهارشنبه گف شروع کن اما سه شنبه وقت تبشه

دوره اول دارو میگیرین؟ 

اگه دوره اول احتمال داره تب کنه. 

اما اگه دوره دوم یا سوم باشه نگران نشین. اگه خدای ناکرده تب هم کنه مثل دفعه های قبل نمیشه.خیلی ‌خفیفتر میشه زمانشم کمتر میشه. 

فکر منفی نکنین.‌ مثبت فکر کنین موج مثبت بدین 😊😊😊🌹

سلام یاسی جان من امروز سری جدید داروهای دخترمو خریدم از چهارشنبه گف شروع کن اما سه شنبه وقت تبشه ...

سلام.‌امروز سه شنبه بود دخترتون چطور بود؟ انشااله که تب نکرده و نمیکنه.‌ 

سلام.‌امروز سه شنبه بود دخترتون چطور بود؟ انشااله که تب نکرده و نمیکنه.‌ 

سلام نه شکر خدا فعلا که تب نکرده

اما دل من مادر همچنان آشوبه 

شبا ساعت به ساعت بیدار میشم دست و پاشو چک میکنم😔

مرسی ازت به خدا پستتو دیدم خیلی خوشحال شدم این برا من قد یه دنیا ارزش داره😍

خدا پسرتو برات نگهداره❤️

سلام نه شکر خدا فعلا که تب نکرده اما دل من مادر همچنان آشوبه  شبا ساعت به ساعت بیدار میشم دست ...

انشااله که تب نمیکنه. 

دوره اول هومیو فکر میکنم گفتین تبش خفیف شده بوده. اگه اونطور باشه اینسری تب نمیکنه‌ . خیالتون راحت.‌

اگرهم ب فرض محال تب کرد خیلی سبک و گذرا میشه. دیگه تب زور اخرشو داره میزنه. 

خدا از دهنت بشنوه

‌دیگه خوب شده انشااله. همینم که از وقتش رد شده خوبه. 

شماهم به دیگران کمک کنین. معرفی کنین هومیوپاتی رو.‌ برا هر چیزی یه شکرانه ای هست من میگم شکرانه سلامتی بچه هامون کمک کردن به بقیه بچه های مشکل داره. حداقل همین تب مارشال 

‌دیگه خوب شده انشااله. همینم که از وقتش رد شده خوبه.  شماهم به دیگران کمک کنین. معرفی کنین هوم ...

خدا رو هززززاااااران مرتبه شکر

که ما با این طب آشنا شدیم

دم اون کاربر هیراد گرم که ما رو نجات داد از این بیماری 

خدا بچشو براش حفظ کنه چون من تا الان اسم هومئوپاتی به گوشم نخورده بود

اگه بدونی تو این چند ماه چه بر من گذشت😔 خدا نیاره اون روزا رو

اگه بدونی بیچاره بچم چقد آمپول داد دکتر براش پنج تا پنی سیلین ده شیشه سفالکسین😩 اگه بدونی چقد گریه کرد سر آمپولا 

انقد لاغر شده بود😔😔😔😔😔😔 بمیرم براش

تو همین نی نی سایت سرچ کردم چند تا تاپیک پیدا کردم که گفته بودن بچه هاشون دچار تب دوره ای هست 

همشونو ریپلای کردم هومئوپاتی رو بهشون گفتم و این تاپیکو بهشون معرفی کردم تا بیان و تجربه بقیه رو ببینن

هیچکدوم پیگیر نشدن😐

اما تو فامیل و آشناها می بینم هرکی ناراحتی جسمی داره شماره دکترمونو بهش میدم 

خدا رو هززززاااااران مرتبه شکر که ما با این طب آشنا شدیم دم اون کاربر هیراد گرم که ما رو نجات داد ...

ماهم ۲۱ ماه درگیر بودیم.‌ اونم بچه ده ماهه.واقعا سخته .‌خیلی سخت.‌

طفلک چقدر داروی الکی خورد اونم یکسال اصلا تشخیص نمیدادن چیه. 

منم تاحالا اسم هومیوپاتی رو نشنیده بودم.‌ باور کنین جواب دعااهام گرفتم. بهترین حاجتی ک از خدا گرفتم همین بود....

انشااله  خدا پسر اقای جلالی (هیراد)  رو براش حفظ کنه‌ . من که تا عمر دارم دعاگوشونم.‌

به ما خییییلی کمک کرد. فکر کنین تو این اوضاع کرونا خیلی سخت تر میشد وضعمون.‌

ما که کرونا هم گرفتیم . وقتی پسرم تب کرد اونموقع نمیدونستیم کرونا داریم. همسرم برد بیمارستان دگزا بزنه براش گفت بچه عذاب نکشه.امپولم گرفت.  من نذاشتم بزنه.‌بروفن دادم تبش قطع شد. برعکس دفعه های قبل ک اصلا جواب نمیداد بروفن. خدای نکرده اگه هومیو نشده بود و دگزا میزدیم خدا میدونه چه اتفاقی میفتاد کسی که کرونا داره اصلاااا نباید دگزا بزنه‌ . خدا رحم کرد