2777
2789
عنوان

دختر من و تب دوره اى به نام مارشال

| مشاهده متن کامل بحث + 68120 بازدید | 1231 پست
سلام دوستان عزیز. اقای جلالی هستم. ممنون از محبت تک تک دوستان عزیز که به من لطف داشتند. من وظبفه خو ...

سلام حالتون خوبه

من قلی پور هستم چند وقت پیش باهاتون تماس گرفته بودم

الان یک ماهه که از اخرین تب دخترم میگذره قبلا ماهی دوبار تب میکرد خدا رو هزااااااران مرتبه شکر که هومئوپاتی نتیجه داد 

هیچ وقت یادم نمیره محبت شما رو که تو این تاپیک اومدین و ما رو با این طب آشنا کردین، اول خدا بعد شما که ما رو از این استرس نجات دادین

حتی فکر کردن به اون روزا هم حالمو بد میکنه.

هر دو هفته یکبار منتظر بودم بچم مریض بشه حتی شده بود فاصله تب هاش به ده روز هم برسه

روزای بدی رو گذروندیم هم من شما و همه مامانای این تاپیک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام حالتون خوبه من قلی پور هستم چند وقت پیش باهاتون تماس گرفته بودم الان یک ماهه که از اخرین تب د ...

سلام خانم قلی پور. ارزوی سلامت کامل برای دخترتون دارم. خبری سلامتی کامل به زودی بهمون بدید. اینشالا

آیدی رو دادم. گفتم پیام بدین خودشون تماس میگیرن.  چندتا پیام بالاتر . درخواست دوستی میدم قبول ک ...

سلام دوست عزیز پسر من هم دو سال هست درگیر این تب هست لطف میکنین شماره هومیوتراپ را به منم بفرستید

سلام دوست عزیز پسر من هم دو سال هست درگیر این تب هست لطف میکنین شماره هومیوتراپ را به منم بفرستید

سلام

حتما پیگیر درمان هومئوپاتی بشید و مطمئن باشید که صد در صد جواب میده و بچتون درمان میشه

ان شالله

بچه ها دیشب دختر من تب کرد باز😔😔😔😔از صبح هم اسهال و استفراغ😔 نمی دونم مسموم شده یا تب دوره ...

سلاگ.‌قبلا تبش با استامینوفن و شیاف میومد پایین؟ الان چطور؟

اگه مثل قبله و تبش به اون تب برها جواب نمیده تب دوره ایش ک اگه تب دوره ای هم باشه دوره ش کوتاهتر میشه چون هومیومصرف کرده. 

اگه به تب برها جواب داد که علت دیگه ای داره و تب دوره ای نیست. 

بی خبرمون نذارید ......

انشااله که تب دوره ای نیست

سلاگ.‌قبلا تبش با استامینوفن و شیاف میومد پایین؟ الان چطور؟ اگه مثل قبله و تبش به اون تب برها جواب ...

سلام قبلا هم با بروفن و استامینوفن پایین میومد

تب هاش زیاد سنگین نبودن فقط دوبار رفته بود رو ۳۹.۳ 

از دیشب هم تبش خییییییلی خیلی سبکه بالاتر از ۳۷.۴ نمیره یعنی نمیشه گفت تب 

فقط کمی دست و پاش داغ میشه و خودش بیحال میشه بهونه گیری میکنه

صبح هم یکبار اسهال کرد و یکبار استفراغ

به دکترش زنگ زدم گفت نگران نباش رفته رفته فاصله تبا بیشتر میشه تا اینکه قطع بشه

برا اسهال و استفراغشم دارو داد رفتم گرفتم

نمی دونم والا دیگه مغزم کار نمیکنه سر این بچه خیلی اذیت شدم بریدم دیگه😔

تازه خوشحال بودم که از وقت تبش گذشته😢

آخه دختر من تو این چهارسال چهار بار مسموم نشده سابقه نداره بخاطر اون میگم احتمال زیاد تب دورهای با ...

هر تبی که تب دوره ای نیست. نگران نباشید. همیشه فکرتون بر این باشه که بیماری رو شکست دادین. همیشه مثبت فکر کنید

سلاگ.‌قبلا تبش با استامینوفن و شیاف میومد پایین؟ الان چطور؟ اگه مثل قبله و تبش به اون تب برها جواب ...

دختر منم اولین دوره داروهای هومیوپاتی رو مصرف کرده ولی از دیشب دوباره تب کرده پنج روز زودتر از همیشه.....البته فعلا تبش سبکتر از قبله...امروز روز دومشه.. باید ببینم چطور میشه....

آخه دختر من تو این چهارسال چهار بار مسموم نشده سابقه نداره بخاطر اون میگم احتمال زیاد تب دورهای با ...

با شروع فصل گرم معمولا ویروس اسهال و استفراغ شایع میشه شاید دخترتون ویروس گرفته...تب دوره ای علایم خاص خودشو داره..

با شروع فصل گرم معمولا ویروس اسهال و استفراغ شایع میشه شاید دخترتون ویروس گرفته...تب دوره ای علایم خ ...

هر سری که تب میکرد گلودرد هم داشت این سری نداره

آخه از پریشب تا الان فقط یکبار اسهال کرده یکبار استفراغ

گلاب به روتون

نمی دونم گیج شدم

هرچی که هست من دیگه اون آدم سابق نمیشم به خدا

انقد فرق سرم موی سفید دراوردم خیلی زیاد

روحیم چقد داغون شده😔

دختر منم اولین دوره داروهای هومیوپاتی رو مصرف کرده ولی از دیشب دوباره تب کرده پنج روز زودتر از همیشه ...

انشااله ک سبکتر از قبل باشه .‌پسر من دوره اول مصرف هومیو تبش مثل قبل  شدید بود دوره دومم خفیفتر شد. 

صبر داشته باشین خوب میشه ناامید نشین