2777
2789
عنوان

دختر من و تب دوره اى به نام مارشال

| مشاهده متن کامل بحث + 68079 بازدید | 1229 پست
سلام این بیماری خیلی شبیه بیماری سرماخوردگی و عفونت گلو هستش ولی فرقهایی دارد که قابل تشخیص هست اولی ...

ممنون عزیزم،خداوند خودش همه ی مریضا رو شفا بده و پسرم و بقیه بچه های نازنینی که بیمارن رو هم شفا کامل و عاجل بده، توضیحاتتون کامل و عالی بود، ممنون. 

میگن تا سن بلوغ ادامه داره. البته با بزرگتر شدن تبها خفیف میشن.  بعضیها ۴ یا ۵ سالگی کلا خوب م ...

سلام خانمی

من یه نگرانی دارم راجع به دخترم 

۴ سالشه

دوماهه که دختر من به فاصله دوهفته یکبار تب میکنه با چرک گلو

اما تبش با استامینفن و ایبوبروفن پایین میاد 

دکترش میگه از لوزه هاشه

می ترسم خیلی نگرانشم میشه راهنمایی کنید 

اینم بگم این سری اخر که تب کرد تو دهنش افت زده بود با اینکه تا حالا سابقه افت نداشت دخترم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطلاعاتم در خد اینترنت میخوام بدونم مادر دیگه اى هم این مشکل رو داره تا من رو راهنمایى کنه،نمیدونم چ ...

سلام عزیزممیدونم این تاپیک مال 3سال پیشه ولی 6ماهه پسرم هرماه تب میکرد و میگفتن تو خونش عفونت هست بستریش میکردن ولی ماه بعد دوباره تب میکرد امروز پیش ی دکتر خوب رفتیم گفت تب مارشاله.میخوام بدونم دختر گلت الان حالش چطوره؟حمله های تبش کنترل شد؟تا کی دارو خورد؟

من حتی تو بدی هاتم خوبی هاتو دیدم😢
سلام لطفا منو راهنمایی کنید نیاز به کمک دارم

سلام. 

بچه های شما حالا به هر علتی هم که تب میکنن. بخاطر ضعف سیستم ایمنی. 

سیستم ایمنی بچه های ما مشکل داره. 

حالا یکی به انتی بیوتیک جواب میده. یکی پنی سیلین. یکی پردنیزولون  ....

ولی هممون میتونیم این داروها اولا ریشه ای درمان نمیکنن ...دوما عوارض خیییلی زیادی دارن که حتی فاصله تبها رو هم نزدیک میکنن. 

پسر منم از ده ماهگی درگیر تب مارشال شد. یکسال و نیم درگیر بود (همتونو خووووب درک میکنم.‌)

از وقتی کورتون تجویز کردن تبها قطع میشدن ولی فاصله تبهاش خیلی نزدیک شدن و نامنظم. 

اما الان بیشتر از ۹۰روزه دیگه تب نکرده.‌ علتشم فقط هومیوپاتی . که یکی از اعضای همین تاپیک پیشنهاد دادن. 

اگه میخواین بچتون ریشه ای درمان شه حتماااااا ببریدش پیش یه پزشک کاربلد هومیوپاتی. 

سلام عزیزممیدونم این تاپیک مال 3سال پیشه ولی 6ماهه پسرم هرماه تب میکرد و میگفتن تو خونش عفونت هست بس ...

سلام. عزیزم خداروشکر که شما زود تشخیص دادین علت تب بچتون چیه.  حتما ببرید هومیوپاتی. مطمئن باشین بچتون ریشه ای درمان میشه. نه تنها این بیماری از بین میره.‌بلکه بدنش نسبت به بیماریهای دیگه هم مقاوم میشه. 

هومیوپاتی چی هست؟

طب سنتی آلمانیا.  دکترای عمومی میرن یه دوره جداگانه میبینن .‌یه طب بدون عارضه . درمان ریشه ای بیماری ها. منم از وقتی تو این تاپیک خوندم افتادم دنبالش و در موردش تحقیق کردم. واقعا طب خوبیه. من ک ازش خیر دیدم.‌ البته دکترای طب نوین قبولش ندارن.‌ دکترپسر من آنلاین ویزیت میکنه.‌من نرفتم پیشش. هر ماه تلفنی ویزیت میشه بعد تو تلگرام سوال داشته باشیم ازش می پرسیم.‌ داروهاشو ارسال میکنه.‌ 

میشه شمارسو بدی

@Miss_Hemmati

به این آیدی پیام بدین.‌(مشاور دکتر هستن)مشکل بچتون بگین. خودشون تماس میگیرن. دکتر فاطمی مهر. دکتر پسرم.‌

البته تو اینترنت بگردین لیست دکترهای هومیوپاتی میاره. 

سلام.  بچه های شما حالا به هر علتی هم که تب میکنن. بخاطر ضعف سیستم ایمنی.  سیستم ایمنی ب ...

سلام خیلی خیلی ممنون شما از آقای جلالی که این همه امیدوارم کردید، الحمدلله درمان این بیماری هم هست، واقعا خداوند رحمش به بنده هاش زیاده که واسه ی هر دردی درمانی گذاشته، من واقعا در اوج ناراحتی و دل شکستگی با این طب آشنا شدم و سه دوره سه هفته ی دارو گرفته، ان شاالله که کامل درمان بشه و منم میام رو سایت و مینویسم از شفای پسرم میگم

سلام خیلی خیلی ممنون شما از آقای جلالی که این همه امیدوارم کردید، الحمدلله درمان این بیماری هم هست، ...

دقیقا مثل من ... منم خیلی دلم شکسته بود چله دعای توسل برداشتم. فقط و فقط خواستم خدا یه راهی جلو پام بذاره برا درمان بچم‌. واقعا خدا واسم معجزه کرد. وقتی اومدم دیدم یه پست جدید گذاشتن اونم با یه راه حل درمانی. نمیدونی چقدر خدا رو نزدیک دیدم.‌ فوری افتادم دنبال یه دکتر هومیوپاتی.   خیلی سخت بود اینکه می گفتن درمان قطعی نداره باید کورتون مصرف کنه اونم معلوم نیس تا چه مدت... اینا همه یه طرف.... استرس تب دوباره از طرف دیگه.... اینکه نصف شب پاشی ببینی بچه تب داره و به هیچ تب بری جواب نمیده خییییلی عذاب آور بود. 

عزیزم مطمئن باشین شماهم جواب میگیرین. فقط صبورباشین و ناامید نشین. پسر من الان ماه ششم دارو میگیره. از ماه سوم به دارو جواب داد. کاش همه اونا که این مشکل دارن یه روز پست بذارن بگن مشکلشون حل شده واقعا از ته دل خوشحال میشیم

دقیقا مثل من ... منم خیلی دلم شکسته بود چله دعای توسل برداشتم. فقط و فقط خواستم خدا یه راهی جلو پام ...

پسر من از یه سال و هشت ماهگی در گیر شده و الان هشت سال و خورده ای داره، یعنی شش سال بیشتر درگیر تبهای بی علت میشه که بعدش میگن گلو درد داره و تبش با هیچ تب بری پایین نمیومد، واقعا درک میکنم وقتی حرف از استرس تب بعدی میزنی،من الان باردارم و واقعا استرس تب بچم داغونم کرده، الله هر وقت امیدوارمون کرد تا امیدمون نکنه، الهی شکر که تباش قطع شدن، یعنی از ماه‌های اول جواب داده تا ماه‌های بعد

بازم اختیار باخودتونه. من که از این هومیوپاتی جواب گرفتم. خدا خیرشون بده کاربر  hiradk رو که او ...

گلم میشه شماره دکترو بدی؟همون ک هومیوپاتی انجام میده3روزه منتظرم

من حتی تو بدی هاتم خوبی هاتو دیدم😢