2777
2789
عنوان

دختر من و تب دوره اى به نام مارشال

| مشاهده متن کامل بحث + 68119 بازدید | 1231 پست
دخترمن دیروز پریروز خوب بود درحد ۳۸تب داشت وابریزش داشت  امروز ۳۹ست ولی حالش مث دفعه های قبل بد ...

همش مارشاله

چرا فقط بچه های ما این ویروسا رو می گیرن بچه های بقیه نه

همه بچه ها مریض میشن اما توجه کنید مشخص ترین علامت تو بیماریهای بچه های ما تبه

بقیه بچه ها سرما می خورن مثلا یکی سرفه شدید داره یکی عطسه ابریزس بینی زیاد داره 

مال ماها یه قطره اب از دماغ شون میاد تب میره تاااا ۳۹

معلومه مارشاله خودمونو گول نزنیم☹️😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با درود 

دوستانی که بیمار با تب مارشال دارند 

همانطور که در کانال سندرم مارشال هم گذاشته شده 

حتما قبل از تجویز پزشک به  آنتی بوتیک 

درخواست کشت حلق نمایید 

با انجام این آزمایش که خیلی هم ساده است 

متوجه می شید تب ناشی از ویروس هست یا باکتری 

اگر ویروس باشه میشه شک با مارشال کرد واگر باکتری باشه آنتی بوتیک  مصرف بشه 

توضیحات بیشتر  در کانال سندرم مارشال در تلگرام 

با آی  دی  sandmarshaltabdrohi@

قرار گرفته 

امیدوارم این تجربه بتونه به مصرف بیهوده آنتی بوتیک 

کمک کنه 

روغن پیاز عنصل چی هست؟؟؟؟؟؟؟؟

تو گروه تب مارشال.تو تلگرام.ایشون ادمینن.‌ یه متنی بود که روغن پیاز عنصل تب میاره پایین. حتی تب مارشال.‌. پرسیدم خودشون استفاده کردن تجربه دارن؟؟

بچه دوستم تب مارشال داره به احتمال زیاد از یکسالگی تب میکنه هر ماه ..الان سه سالشه .وقتی میخوابه بدنش خیس عرق میشه ..میخواد بیارتش تهران دکتر میشه یه متخصص خیلی خوب که بتونه مشکل دوست منم حل کنه بگین ☺

[QUOTE=192067537]بچه دوستم تب مارشال داره به احتمال زیاد از یکسالگی تب میکنه هر ماه ..الان سه سالشه 

بنظرمن ببره بیمارستان مرکز طبی کودکان.‌ پیش متخصصای روماتولوژی . 

یا بیمارستان کودکان بهرامی 

بچه دوستم تب مارشال داره به احتمال زیاد از یکسالگی تب میکنه هر ماه ..الان سه سالشه .وقتی میخوابه بدن ...

یکی از علائم تب مارشال همین زیاد عرق کردن بچه توی خوابه. بچه من هم همین علامت را داشت البته از 6 سالگی دیگه تب نکرده و به نظرم دیگه کامل خوب شده چند وقته که دیگه همه چیزهای حساسیت زا را هم بهش میدم ولی دیگه تب نمیکنه.

خداروشکر.‌ بچتون چند سالشه؟  شما از چه راهی درمان کردین؟

خیلی ممنون . انشاالله که بچه های شما هم زودتر خوب بشن.من از راه خاصی استفاده نکردم فقط قرصهای سایمتیدین بهش میدادم دکتر گفته بود هر چی سنش بره بالاتر خودش خوب میشه الان حدود شش سال و نیمشه . خداروشکر دیگه تب نکرده حساسیتش هم خیلی بهتر شده.

خیلی ممنون . انشاالله که بچه های شما هم زودتر خوب بشن.من از راه خاصی استفاده نکردم فقط قرصهای سایمتی ...

خدارو هزاااران بار شکر.‌

پسر منم خداروشکر با هومیوپاتی خوب شده.‌

یه دوره داروی هومیو بخوره دیگه دوره ش تموم میشه.‌. 

انشااله دیگه هیچ وقت نه مارشال نه بیماری دیگه ای نیاد سراغشون.‌

همه بچه ها شفا پیدا کنن.‌