2777
2789
عنوان

دختر من و تب دوره اى به نام مارشال

| مشاهده متن کامل بحث + 68103 بازدید | 1229 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرماخوردگی. تبش خداروشکر زیاد نیس

دخترمنم ۱۴فروردین ابریزش بینی داشت و‌خلط بردم دکتر گوش خلق بینی گف سرماخورده و حساسیت داره تبش ۳۸بالا نرفته فعلا...گف دوسع ماه زیر نظرخودم باشه داروها حساسيت بخوره ببینم چطوره ادامه دار بود بیا لوزه هاشو بردارم 

سرماخوردگی. تبش خداروشکر زیاد نیس

ببخشید شما بودین  گفتین ک بچتون یبار دو روز تب خفیف داشتع و‌روز سوم تبش بالا رفتع؟؟؟؟دخترمن از شنبه ابزیزش داشت تب هم۳۸ک تب برهم نمیدادم نمیدادم ولی امروز ک روز سومه۳۹بود ساعت ۱۱ونیم پروفن دادم 

ببخشید شما بودین  گفتین ک بچتون یبار دو روز تب خفیف داشتع و‌روز سوم تبش بالا رفتع؟؟؟؟دخترمن از ...

بله‌ 

ابریزش که علامت مارشال نیس. شاید سرماخوردگی داره. عفونتی چیزی داره که تبش رفته بالا. 

پسر منم این چن روز که تب داشت کنترل میشد ولی ۶ روز طول کشید دیدم قطع نمیشه بردم دکار انتی بیوتیک داد. تبش قطع شد .‌

بله‌  ابریزش که علامت مارشال نیس. شاید سرماخوردگی داره. عفونتی چیزی داره که تبش رفته بالا.&nbs ...

ن یبار یادمه گفتین ک پسرتون بعد سه ماه ک دارو هومیوخورده تب کرده دو روز خفیف بوده روز سوم شدید بوده حالا نمیدونم شما بودین یا کاربز مامان شاد و شنگول

دخترمن دیروز پریروز خوب بود درحد ۳۸تب داشت وابریزش داشت  امروز ۳۹ست ولی حالش مث دفعه های قبل بد نیست ابریزششم قطع شده ...روز اول دکتر گف لوزه هاش بزرگ نیس ولی الان ک نگا میکنم بزرگتر شدن و قرمز ...فک میکنم ایدفه دیک ویروسی گرفته