2777
2789
عنوان

تر خدا مراقب شیاطین روی زمین باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه بار گفتم برای شفای خواهرم صلوات بفرستین،

یکی اومده پیله هم بودا،چرا میگی شفای خواهرت؟چرا نمیگی همه ی مریضا؟

انگار با غل و زنجیر اورده بودنش تو تاپیکم 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
عزیزم نوشته که به جامعه مربوطه نمی تونم باعث انحراف جامعه نشم اینگار واقعا سخته بفهمید داره گارد میگ ...

ببین گلی تو خودت هم داری الان یه جورایی تحمیل میکنی

آقاجان صلوات میخوای اونایی که اعتقاد دارن میفرستن 

اونیم که پست اینطوری گذاشت بی جواب بزار اعصاب خودت هم خورد نکن

اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی در واقع اخلاقی و رفتاری مستر دارسی م😌😂💙

اسی میگی تو اعتقادات بقیه دخالت نکن بعد برگشتی تو حجاب بقیه که به اعتقادات ربط داره دخالت میکنی 

آدم جالبی هستی😂

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

من یه بار گفتم برای شفای خواهرم صلوات بفرستین،یکی اومده پیله هم بودا،چرا میگی شفای خواهرت؟چرا نمیگی ...

🤣🤣🤣🤣 

به خدا که آدم می مونه خدایا شکرت از جهالت در اومدیم یه زمانی من هم همینقدر جاهل بودم 

اسی میگی تو اعتقادات بقیه دخالت نکن بعد برگشتی تو حجاب بقیه که به اعتقادات ربط داره دخالت میکنی آدم ...

من دیگه بحثی نمیکنم ایشون اومده به من میگه صلوات تو باعث میشه جامعه تاثیر بزاره 

بعد میگم جامعه با این چیزا خراب نمیشه با گل حجاب اینا خراب میشه برو جلو اونا بگیر اینقدر فهمیدنش سخته ؟

ببین گلی تو خودت هم داری الان یه جورایی تحمیل میکنیآقاجان صلوات میخوای اونایی که اعتقاد دارن میفرستن ...

چی بگم به خدا یه وقتایی آدم یه چیزایی میبنه ن می تونه بی جواب بزاره ن جواب بده 

من دیگه بحثی نمیکنم ایشون اومده به من میگه صلوات تو باعث میشه جامعه تاثیر بزاره بعد میگم جامعه با ای ...

شما اشتباع میکنی فکر میکنی حجاب بقیه بهت ربط داره که هنوز بشینی تفسیرش هم بمنی و ربط بدی به تاثیر جامعه 

حرف اون هرچقدر غیر منطقی باشه خرف تو صد برابر غیر منطقی تره

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

اسی میگی تو اعتقادات بقیه دخالت نکن بعد برگشتی تو حجاب بقیه که به اعتقادات ربط داره دخالت میکنی آدم ...

ایشون اول دخالت کرد گفت تو باعث میشی جامعه عقلشو از دست بده بعد گفتم این چیزا باعث میشه از دست بده بعد گفت تو بقیه چیکار داری گفتم پس تو با اعتقاد من چیکار داری 

شما اشتباع میکنی فکر میکنی حجاب بقیه بهت ربط داره که هنوز بشینی تفسیرش هم بمنی و ربط بدی به تاثیر جا ...

خانوم محترم اگه خونده باشی نوشتم حجاب گل دزدی مشروب پارتی اشما ها دنبال زیر  بغل مار میگردید