2777
2789

سلام خدمت دوستان وهمشهریان عزیزم،ببخشید وقتتونو میگیرم،۲سال پیش بینی مو آقای دکترمهدی عالی عمل کرده،بینیم استخونی بود،الان گوشتی شده ونوکش خیلی خیلی بدفرم شده،از اول نوکشو خیلی بزرگ گذاشته،هر کی میبینه میگه چرا اینجوریه،۶ماه پیش رفتم مطبش گفت کورتون تزریق کنم ورمش میخوابه،هرچی گفتم ورم نیست غضروفو بزرگ گذاشتی اصلا قبول نکرد،بالاخره راضی شدم کورتون بزنه،که بعداز یه هفته غضروف نوک بینیم شروع کردبه تحلیل رفتن،الان انگار نوکش شکسته،قبلش هی میگفتم نیاز به ترمیم داره،اصلا زیر بارنمیرفت،تااینکه۲ماه پیش دوباره مراجعه کردم به مطبش،تا منو دید بدون اینکه چیزی بگم گفت نیاز به ترمیم داری،بیاتهران درستش کنم،منم قبول نکردم برم تهران،همونطور که اطلاع دارین اینجا مجوزش باطل شده،فعلا نمیتونه عمل کنه،گفتم راهم دوره بچه کوچیک دارم نمیتونم بیام،اونم گفت،یکیو پیدا کنیم که تو بیمارستان قبول کنه بیام اونجا عمل ترمیمو انجام بدم،از یه طرفی میترسم دوباره ریسک کنم پیشش عمل کنم،ازیه طرفی هم دکترای دیگه خیلی زیاد میگیرن واسه ترمیم،موندم چیکار کنم،الان این بینی ناقص هم افتاد رو صورتم هرروز مجبور تحمل کنم،به نظرشما چیکارکنم،عاجز موندم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.