2777
2789
عنوان

حاملگی ناخواسته😭😭

2287 بازدید | 56 پست

سلام دوستان پسرم یازده ماهش ک تازه فهمیدم حاملم دوباره اولش میخاستم هر کار کنم بره ولی دلم نیومد و کنار اومدم باهاش حالا نمیدونم باید پسرمو کی از شیر بگیرم اگه کسی در این مورد اطلاعی داره ممنون میشم راهنماییم کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی خوش بحالت من آرزومه ۳تا بچه قد ونیم فد داشته باشم دعا کن منم ب آرزوم برسم الهی آمین 

بهت تبریک میگم  خیلی تبریک 🤪😍😍😍🥰

خدایا هرچیزی ک به صلاح هردوجهانم است راخودت رقم بزن الهی آمین...
الهی. مبارکع. کاش خدا به منی که اینهمه دوا درمان میکنم یه بچه میداد... ان شاالله سالم بغلش بگیری. ...

بچه داری خیلی سخته مخصوصا پشت هم باشن، برای کسی که نداره و از دور میبینه جذابه

واااای 😍

خوش به حالت 😍😍

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜

منم ۱۳ ماهگی پسرم این بلا سرم اومد من تا ۱۶ هفتگی بهش شیر دادم بعد از شیر گرفتمش شیر خشک میدم بهش تا ۲۰ هفته میشه شیر داد ولی کیفیت شیرت اومده پایین دکترم میگفت بگیری بهتره وقنی شیرت کیفیت نداره الکی چرا خودتو تو عذاب میندازی پوکی استخوان اینا بگیری من دلم نیومد وابسنه بود تا ۱۶ ماهگیش دادم بعد گرفتمش

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
الهی. مبارکع. کاش خدا به منی که اینهمه دوا درمان میکنم یه بچه میداد... ان شاالله سالم بغلش بگیری. ...

ان شاءلله امسال صاحب یه بچه ی سالمو خشگل و صالح بشین عزیزم.مشکلتون چیه تنبلی دارین؟

الان استرس اینم دارم ک اطرافیانم بفهمن حاملم 😥

اطرافیان خودشون تاحالا حامله نشدن؟😐 

چه استرسی آخه 

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜