2777
2789

الان واقعا عاشق شماست و ثابت کرده و میکنه 

بعد تو یه جمع سه چهار نفری بودیم اونا نمیدونستن طرف از این دختر خواستگاری کرده خیلی اتفاقی درمورد خیلیا حرف زدن و اسم این خواستگار رو هم اوردن   و گفتن که اره مثلا قبلنا با دوستش با ی دختر رابطه جنسی داشتن یکبار  و اون دختره با رضایت کامل رفته ی جای خلوت ...

و این دختره الان میخواد همه چی رو بهم بزنه 

و زنش نشه  

و جواب تماس های  پسره رو نداده و پسره  تو پیام گفته دلمو شکستی انقد دوست دارم میخوام ازدواج کنم باهات  ولی تو بی دلیل یهو کات کردی  

فقط بگید اگر شما جای این دختر باشید تصمیمتون چیه و چرا 

این قضیه رابطه جنسیش مال قبل شروع عاشقیش با دوستمه 

و ما فقط یکیشو میدونیم شاید همین یکی بوده  شاید بیشتر 

شاید اصن دوستش اینو برده اینارو نمی دونیم فقط اونایی ک گفتن اتفاقی گفتن و راست هم گفتن 

شما فقط خلاصه نظرتونو بگید مرسی عزیزم 

حالا پسره ب دوستم گفته تو دلمو شکستی که بی دلیل داری ردم میکنی 

من میخوام باهات ازدواج کنم 

دوستم‌نگفته ک چی شنیده  فقط قطع رابطه کرده 

یعنی واقعا دلش شکست پسره؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستت خودتی یک

دوما بش بگو ب این دلیل بات کات میکنم تامام

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

خب مال گذشته اس بنظرم اگه خودشو ثابت کرده دیگه اوکیه

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

من باشم ميگم ك اين چيزارو شنيدم و چون سلامتيمو دوس دارم نميخوام ديگه باشم.(ولي حق داره بدونه چرا كات شده) 

🤍  من با همه خوب و مهربونم! اگه جز اون همه نیستی بیشتر به حرفات فک کن!💜
حالا پسره ب دوستم گفته تو دلمو شکستی که بی دلیل داری ردم میکنی  من میخوام باهات ازدواج کنم&nbs ...

دلش شکست؟😆😆😆😆😆

شوخی نکن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡