2777
2789
عنوان

فهمیدن زلزله توسط سگ،لطفا بیاید

433 بازدید | 34 پست

سلام

بچه ها تاحالا خودتون یا اطرافیانتون تجربه این موضوع رو داشتید یا داشتن؟

خیلی برام مهمه 

خودم دوتا دارم با این اوضاع میخوام بیشتر بدونم درباره اش

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️

نداشتیم

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ار قبل این ک بیاد صدا میکنن

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
بله. حیوانات چند ثانیه زودتر می‌فهمن.

تجربه داشتید؟

خوندم میگن سگا بین ده دقیقه تا سه ساعت زود تر میفهمن 

دوست داشتم تجربه هارو بدونم

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️
درسته من دیدم

میشه تعریف کنی لطفاً 🙌🏻

سگ ندارم ولی گمونم همه حیوانات متوجه میشن.

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤

گاو وگوساله داشتیم 

قبل اومدن زلزله بیقرار شده بودن

هی دور میزدن دور خودشون ما هم نمیدونستیم

چشونه بعد چند دقیقه زمین لرزید

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

پرنده ها هم زود تر میفهمن 

پرنده ندارم برای همین زومم رو سگاست

بله. حیوانات چند ثانیه زودتر می‌فهمن.

تو ژاپن معمولا برای زلزله‌های شدید موبایل‌ها ویبره شدید می‌رن و جیغ خیلی گوش‌خراشی می‌کشن که از خود زلزله ترسناک‌تره. ما چند بار با اخطارهاش تا مرز سکته رفتیم، بعد دیدیم خونه خیلی ملایم تکون می‌خوره. از اون طرف برای زلزله‌های شدید که خرت‌و‌پرت‌ها از در و دیوار می‌افتاد اصلا آلارم نمی‌داد.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
گاو وگوساله داشتیم  قبل اومدن زلزله بیقرار شده بودن هی دور میزدن دور خودشون ما هم نمیدونستیم ...

دقیقا برای همین میخوام بدونم علائمشو