2777
2789
عنوان

فهمیدن زلزله توسط سگ،لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 34 پست
میشه تعریف کنی لطفاً 🙌🏻

چند سال پیش سر صبح زلزله اومد یه زلزله تقریبا 4 ریشتر زیاد مهم نبود اما مردم گوش به زنگ بودن منم رفتم بیرون از شهر اونجا سگ بود یه سگ خواب بود یه دفعه دیدم انگار اتیشش زدن بلند شد و زوزه میکشید و میدوید این ور اون ور دقیقا شاید ده ثانیه طول نکشید زلزله اومد 

توجه کنین آقا هستم                                                                                      🦋 le Papillon 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا برای همین میخوام بدونم علائمشو

دیگه همینا و دیدم

البته گربه ها هم همش صدا میکردن

یه شبی اون شب

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

😐

آها شمایی ببخشید من درست نمیبنم دیر خوابیدم ، اره مخصوصا مرغ عشق زلزله رو تشخیص میده اما در حد چند ثانیه که هیچ فایده ای نداره 

توجه کنین آقا هستم                                                                                      🦋 le Papillon 
آها شمایی ببخشید من درست نمیبنم دیر خوابیدم ، اره مخصوصا مرغ عشق زلزله رو تشخیص میده اما در حد چند ث ...

میرم تو افق های کوروش محو شم 

با اون کامنتت دیگ‌اون ادم سابق نمیشم😐

https://abzarek.ir/service-p/msg/2246032

چند سال پیش سر صبح زلزله اومد یه زلزله تقریبا 4 ریشتر زیاد مهم نبود اما مردم گوش به زنگ بودن منم رفت ...

اگه در حد ده ثانیه قبلتر بفهمه که خیلی کمه😔

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️
میرم تو افق های کوروش محو شم  با اون کامنتت دیگ‌اون ادم سابق نمیشم😐

یه دفعه گفتین ناموسا فکر‌کردم آقایی نگاه کاربریت نکردم

تجربه داشتید؟ خوندم میگن سگا بین ده دقیقه تا سه ساعت زود تر میفهمن  دوست داشتم تجربه هارو بدو ...

نه تجربه نداشتم. سه ساعت که خیلی پرته، ده دقیقه هم زیاده. نهایت چند دقیقه جلوتر. من متوجه شدم افراد خوابیده بیشتر از همه، و بعد افراد نشسته زلزله رو احساس می‌کنند. اگر ایستاده یا در حال حرکت باشی، یا تو ماشین، یا تو خیابون اصلا متوجه نمی‌شی. من معمولا در حالت درازکش با زلزله سر دردهای بدی می‌گیرم.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.

من الان یکی از سگام که نژادش پودله رو زمین پیش من دراز کشیده بود یهو سرشو بلند کرد به یه جا نگاه کرد یه غرش ریز بعد یه واق یه غرش ریز یه واق بعدم چندتا واق دیگه اما فقط به سمت نگاه میکرد اما اون یکی سگم ژرمنه تو اتاق خواب بود 

شک کردیم اما نفهمیدیم ماجرا چیه

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️
نه تجربه نداشتم. سه ساعت که خیلی پرته، ده دقیقه هم زیاده. نهایت چند دقیقه جلوتر. من متوجه شدم افراد ...

کدوم شهرید که تجربه داری سردرد میشی

یه دفعه گفتین ناموسا فکر‌کردم آقایی نگاه کاربریت نکردم

کامنت قبلیم برا شما بود