2777
2789
عنوان

فهمیدن زلزله توسط سگ،لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 34 پست
کدوم شهرید که تجربه داری سردرد میشی

والا طبق امار که تهران هر ۱۵۰ سال یک بار زلزله بدی میاد اما الان ۱۸۰ساله اون مدلی نیومده میگن انتظار زلزله بزرگتری رو داریم اما تایمش اصلا معلوم نمیکنه

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️
من فوبیا زلزله دارم امشبم تنهااام

نگران نباش عزیزم به جاش حساب کتاب کن که اگه اومد بدونی چیکار کنی

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان یکی از سگام که نژادش پودله رو زمین پیش من دراز کشیده بود یهو سرشو بلند کرد به یه جا نگاه کرد ...

تو یکی از نظرهای همین تاپیک نوشتم که زمانی که ژاپن بودم. اون‌جا سالی هزار و پونصد تا زلزله میاد. گاهی که وقفه می‌افتاد دلم براش تنگ می‌شد.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
تو یکی از نظرهای همین تاپیک نوشتم که زمانی که ژاپن بودم. اون‌جا سال هزار و پونصد تا زلزله میاد. گاهی ...

اهان اره خوندم 

اخه ژاپن فرق داره ساختو سازش با تهران 🥴اینجا با خاک یکسان میشه

اهان اره خوندم  اخه ژاپن فرق داره ساختو سازش با تهران 🥴اینجا با خاک یکسان میشه

بله. کاش ساختمان‌های ما رو هم مثل ژاپن سبک و اصولی می‌ساختند. نهایت وحشت ما افتادن دستمال از روی تستر یا لوازم حمام از قفسه‌ها بود، یا این که تلویزیون مثل بادبزن تکون می‌خورد.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.