2777
2789
عنوان

سوختگی عروس هلندی

| مشاهده متن کامل بحث + 5982 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای واقعا پشیمونم....فقط می گم کاش نمی کردم این کارو قلبم داره کنده میشه فقط دارم با گریه بهش پماد ...

نه عزززززززززیم پماددددد نزن خوب برا همین بی حال شده ضعیف شده 

این پماداااا رو میخوره و براش خوب نیست 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

یه محلول نانو هست ولی گرونه اگه تونستی بگیر بزن به پاش یه روزه خوب میشه 

میشه مشخصاتشو بگی

والا من الان حاضرم از تغذیه ی خودم بزنم برا اون هزینه کنم

الان یه تومن خرج دارو و دکترش کردم

اگه میتونی عکس پاشو بفرست ببینم  

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

نه عزززززززززیم پماددددد نزن خوب برا همین بی حال شده ضعیف شده  این پماداااا رو میخوره و براش خ ...

اینا رو دکتر داده

گفته نزنی عفونت می کنه

نمیخوره البته ...اصلا حال نداره همینجوری افتاده

حتی دون هم نمیخوره

وای واقعا پشیمونم....فقط می گم کاش نمی کردم این کارو قلبم داره کنده میشه فقط دارم با گریه بهش پماد ...

کاملا درکت میکنم 😔😔😔😔خیلی حس بدیه. اما دیگه گذشته. فقط سعی کن الان بهش برسی و داروهاشو مرتب بهش بدی... 

خیلی ناراحت شدم این طفلیا که زبون ندارن 💔💔💔 دعا میکنم زودتر خوب شه. 

غذا اینا میخوره؟ 

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند

دلم کباب شد 

ولی آخه چطوری سوخته عروس من تا یکم نزدیک گازی یا بخاری میخواد بره سریع می‌فهمه داغ هست می‌ره یه سمت دیگه  چقدرررر نشسته که اینطوری شده 

الهی بمیرم بی زبون چقدر دردمیکشه 😭

میشه مشخصاتشو بگی والا من الان حاضرم از تغذیه ی خودم بزنم برا اون هزینه کنم الان یه تومن خرج دا ...

عزیزم من محلولشو ندارم که یکی از فامیلامون برا عروس هلندیش خرید بود  الان که خوابه بخوام بپرسم ازش  پرسیدم بهت میگم 

ولی به دامپزشک  بگی‌محلول نانو بزنم به پاش چی خوبه 

بهت میگن 

اینا رو دکتر داده گفته نزنی عفونت می کنه نمیخوره البته ...اصلا حال نداره همینجوری افتاده حتی دون ...

الهییی بگردم. 🥺🥺  

همون لحظه که پاش سوخته باید خواب سرد پاشو میزاشتن  

عزیزم الهی من درکت میکنم عروس هلندی منم افتاد تو سوپ داغ روی گاز....مردم وزنده شدم شب تا صبح گریه میکردم....ببین عزیزم این کارایی که میگم بکن قفس ش اولیای نزدیک خودت مدام باهاش حرف بزن قربون صدقه بشو بدونه حواست بهش هست وببین اگرغذاکم میخوره ویا نمیخوره حواست باشه چون خدایی نکرده.........میشه گلم ببین چون غذانمیخوردشوهرم بهش سرلاک گندم وشیرعسل روازداروخونه گرفت و یک شلنگ مخصوص که به سرنگ وصل میکنی و بهش سرلاک میداد هرروز ...ببین ازپرنده فروشی هامیتونی شلنگ رو بگیری وازشون بپرس چه جوری بدی چون جوجه عروس هلندی ها باسرلاک بزرگ میشن بهش سرلاک بده و نحوه دادنش روهم یاد بگیر من تا۳ الی ۴ هفته بهش دادیم کم کم که خوب شد خودش دونه خورد وخوب شد.....فقط سرلاک بده  بهش....درضمن اونایی که عروس دارن قند ندن به عروسشون چون باعث کوری میشه ...به مرورزمان