2777
2789
عنوان

سوختگی عروس هلندی

| مشاهده متن کامل بحث + 5982 بازدید | 40 پست

ببین من پمادنزدم چون یک بار زدم بی حال شد و حالش بد شد حالا نمیدونم چی بگم....توروخدافقط ببین اگرغذانخوردسرلاک بهش بدین ازفرداشروع کن چون ازپادرمیاد.....خودگشنگی ضعیفش میکنه وبی حال میشه      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه عروس هلندی دارم امداد میکنم که صاحب بیمعرفتش ازش جوجه کشی و میکرده و اتفاقی پاش سوخته و چون نخواسته براش هزینه کنه داده به یکی که نگهش داره دیدم هر دو پاش سیاه و و کبود و خلاصه در وضعیت افتضاحی هست امدم تو این تایپنگ و رفتم اسپری نانو نیواشا رو از اینترنت سرچ کردم و با سه ورق پانسمان نقره و فوری برام ارسال کردم تازه یک بار اسپری کردم و پانسمان گذاشتم زیر پاهاش ان شاالله که زودتر خوب بشه اگه جواب داد بازم میام میگم راستی اسپری رو 305 هزار و ورق نقره رو یکی رو23 و یکی 18 گرفتم و از بازار طب سفارش دادم چون تهران بودم زود به دستم رسید 

اینم بگم که بعد از استفاده از اسپری و پانسمان نقره احساس میکنم پرنده کمتر درد میکشه و آرومتر شده حتی شروع کرد به تمیز کردن خودش و آب و غذا خورد خدا رو شکر 

یه محلول نانو هست ولی گرونه اگه تونستی بگیر بزن به پاش یه روزه خوب میشه 

من گرفتم اسمش نیواشا سلام هست که و قیمتش 305 هزار تومن که به نظرم اگه اثر داشته باشه ارزش داره من یه بار اسپری کردم ولی حیون خیلی آروم شده و آب و غذا خورد از بازار طب سفارش دادم اگه تهران باشید مثل من یه روزه به دستتون میرسه من ورق نقره پانسمان هم سفارش دادم برای بهتر شدنش آخه اوضاع پای پرنده بیچاره افتضاح بود 

ببین من پمادنزدم چون یک بار زدم بی حال شد و حالش بد شد حالا نمیدونم چی بگم....توروخدافقط ببین اگرغذا ...

بهش از این اسپری نانو نیواشا بگیر بزن خودش میره آب و غذا میخوره قیمتش 305 هزار تومن من از بازار طب گرفتم سرچ کنی سایت های مختلف میاره همه یه قیمت پرنده من که با یه بار اسپری یکم احساس میکنم بهتره ولی بازم میام اطلاع میدم چطور شده 

اینا رو دکتر داده گفته نزنی عفونت می کنه نمیخوره البته ...اصلا حال نداره همینجوری افتاده حتی دون ...

من اسپری نانو نیواشا گرفتم زدم هم آب میخوره خدا رو شکر هم غذا شما هم امتحان کنید 

اسی ، نمیشه فعلا بهش سرلاک داد؟ جای سرم؟!

من اسپری نیواشا گرفتم زدم بهش یک ساعت بعدش شروع کرد آب و غذا خوردن البته من گذاشتمش رو زمین زیرش هم زیر انداز تمیز استفاده کردم و مرتب تمیز میکنم که عفونت نکنه داخل قفس جای مناسبی توی این اوضاع نیست 

عزیزم من محلولشو ندارم که یکی از فامیلامون برا عروس هلندیش خرید بود  الان که خوابه بخ ...

ممنون از اطلاع رسانی خوبتون من رفتم سرچ کردم اسپری نانو نیواشا بود گرفتم یه بار فعلا استفاده کردم پانسمان ورق نقره هم گرفتم گذاشتم زیر پاش خدا رو شکر بعد از یک ساعت شروع کرد به غذا خوردن و آب خوردن البته من گذاشتمش رو زمین و زیرش زیر انداز گذاشتم که اذیت نشه بچه 

اسی ، نمیشه فعلا بهش سرلاک داد؟ جای سرم؟!

من اسپری نیواشا گرفتم زدم بهش یک ساعت بعدش شروع کرد آب و غذا خوردن البته من گذاشتمش رو زمین زیرش هم زیر انداز تمیز استفاده کردم و مرتب تمیز میکنم که عفونت نکنه داخل قفس جای مناسبی توی این اوضاع نیست 

ممنون از اطلاع رسانی خوبتون من رفتم سرچ کردم اسپری نانو نیواشا بود گرفتم یه بار فعلا استفاده کردم پا ...

خواهش عزیزم اره این اسپری معجزه میکته الهی شکر که حالش بهتر

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸