2777
2789
عنوان

سوختگی عروس هلندی

5618 بازدید | 40 پست

یه سفر کوتاه مجبور بودم برم

عروس هلندیم رو گذاشتم پیش یکی از بستگانم

وقتی اومدم گفتن پا گذاشته رو ظرف داغ 

سریع بردمش دکتر

ولی حالش اصلا خوب نیس

دارم داروهاشو مرتب بهش میدم و براش آرزوی سلامتی می کنم...

کل روز گریه کردم‌

نمیتونه درست راه بره و خیلی آروم شده و غذاش کم شده بهش سه بار سرم زدن

اصلا خودمو نمیبخشم

همش دارم به خودم لعنت میفرستم که چرا یه حیوون زبون بسته رو برداشتم آوردم خونه که این اتفاق براش بیفته

حیوون خونگی خیلی مسئولیت داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه محلول نانو هست ولی گرونه اگه تونستی بگیر بزن به پاش یه روزه خوب میشه 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

اصلا حیوانات خانگی رو نمیشه پیش کسی گذاشت. من سگمو به هیچکس نمیدم حتی برای یک ساعت...  فقط میتونم پیش بابام بذارم و خیالم راحت باشه... تازه اونم هر چند ساعت زنگ میزنم خبرشو میگیرم. اما چون بابام خیلی دوسش داره میدونم عین جونش نگهش میداره

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
دامپزشک چی گفت؟ خوب میشه؟

گفت خوب میشه ولی صبوری میخواد ده روز باید بهش پماد بزنی هر سه ساعت و دارو بدی

خیلی جنب و جوش داشت الان اینجوری می بینم آروم افتاده دارم دق می کنم می ترسم نتونه درد رو تحمل کنه بمیره 

بهش هم سرم زدن برا تغذیه چون غذا نخورده بود امروز

هم آنتی بیوتیک که عفونت نکنه

هم دوتا پماد یکی سوختگی یکی ترمیم کننده

با دوتا قطره ی تقویتی 

منم الان اذیتم واسه تعطیلات عید ... نمیخوام جایی برم چون عروس هلندیم و نمتونم بسپرم دست کسی

تو رو خدا نده دست کسی

من دادم به کسی که مثل چشمم اعتماد داشتم ولی الان دارم از ناراحتی آب میشم

کل روز گریه کردم و حتی یه لقمه نون نتونستم بخورم از شدت بغض

همش به خودم لعنت می فرستم

اصلا حیوانات خانگی رو نمیشه پیش کسی گذاشت. من سگمو به هیچکس نمیدم حتی برای یک ساعت...  فقط میتو ...

وای واقعا پشیمونم....فقط می گم کاش نمی کردم این کارو

قلبم داره کنده میشه

فقط دارم با گریه بهش پماد میزنم

واسه چیه؟ اسمش چیه؟

برای سوختگی‌زخم اینا به کار میره  

والا دامپزشکا میدونند فک کنم بری داروخونه بگی محلول نانو برای پای عروس هلندی میخوان بهت بدن 

معجزه میکنه 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸