2777
2789
عنوان

بچم توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 90 پست

درسته درکتون میکنم ، منم بعد زایمان دومم عصبی میشدم  وسر دخترم  داد میزدم حالا دخترم وقتی برادر کوچیکترش گریه میکنه سر برادرش داد میکشه ،فقط باید از این به بعد با صبر و حوصله باهاش رفتار کنی تا این رفتاراش با خودش بزرگ نشن

چرا نداشته باشم؟؟؟ اصلا نداشته باشم چه ربط داره هر آدم سالم میدونه بچه خود زنی و پرخاشگر نرمال ...

شماهایی ک میگین بچه پرخاشگر نرمال نیست و ما مادرایی ک از این نوع بچه ها داریم بخاطر اکثر شماها ک این حرفارو نزنید دکتر هم نمی‌بریم اکثر بچه ها تا نرن مدرسه همینن اکثرا برن مدرسه هم درست نمیشن

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اوکی شما نرمالی  همه مث شما بی دغدغه و مشکل نیستن ک بچشون مث خودشون آروم باشه  گاهی ش ...

ولی راه حلش این که بگی طبیعیه نیست این فاجعه اس  این که شما مشکل دارین یا تنش دارین تو خونه طبیعیه! اما باید رعایت کنیم فشار بیاریم به خودمون که سر بچه خالی نکنیم بعد بگیم طبیعیه این رفتار بچه!!!!

درسته درکتون میکنم ، منم بعد زایمان دومم عصبی میشدم  وسر دخترم  داد میزدم حالا دخترم وقتی ...

بخدا ارومم باشم اون عصبیه من نمی‌دونم چیکار کنم

اسی جان ازت خواهش میکنم فقط و فقط ارامش خودت خفظ کن .اگه میتونی از مشاور کمک بگیر تا راهکار موثری به ...

ممنون بابت راهنماییت برا پسرم دعا کن درست شه اخلاقش 😔🙏

شماهایی ک میگین بچه پرخاشگر نرمال نیست و ما مادرایی ک از این نوع بچه ها داریم بخاطر اکثر شماها ک این ...

شما اول تکلیف خودتو با خودت مشخص کن  بچه ام‌ تو رو خدا پس چیه؟ گیری کردیم ها درگیرین والا

ولی راه حلش این که بگی طبیعیه نیست این فاجعه اس ولی این که شما مشکل دارین یا تنش دارین تو خونه طبیعی ...

سر بچه خالی نکردیم 

عزیزم شما مگه تو زندگی منی ک مو ب مو قضاوت میکنی 

عوض ذره بین شدن تو زندگی بقیه آینه بردار خودتو بهتر ببین 

ریپ نکن لطفا 

وقتی از نظر شیطنت تحریکت میکنه و عصبی میشی خشمت رو با زدنش تخلیه نکن عزیزم. میدونم سخته ولی یه کار د ...

ممنون عزیزم بابت صبحتات بعضیا جز سرزنش چیزی بلد نیستن ممنون میشم واسع پسرم دعا کنی و خدا دل منو اروم کنه🙏😔

سر بچه خالی نکردیم  عزیزم شما مگه تو زندگی منی ک مو ب مو قضاوت میکنی  عوض ذره بین شدن تو ...

شما وقتی میای خشونت و خودزنی بچه میگی طبیعیه من به عنوان مادر یا انسان راحت نمیتونم از این کامنت بگذرم!!!!!! کاری هم زندکی و تنش شما ندارم چون نه شما از من خبر داری نه من از شما! وسلام

شماهایی ک میگین بچه پرخاشگر نرمال نیست و ما مادرایی ک از این نوع بچه ها داریم بخاطر اکثر شماها ک این ...

عزیزم من خودمم پسرم پرخاشگره ولی بقیه درست میگن متاسفانه بخاطر اشتباه ما تو رفتارمون بچه هامون پرخاشگر شدن باید قبول کنیم و به فکر چاره باشیم

ممنون عزیزم بابت صبحتات بعضیا جز سرزنش چیزی بلد نیستن ممنون میشم واسع پسرم دعا کنی و خدا دل منو اروم ...

خواهش میکنم عزیزم. چشم حتما.خودمم بچه شیطون داشتم و دارم واسه همین خوب درکت میکنم. انشالله درست میشه قضایا😘🙏🌷

شما اول تکلیف خودتو با خودت مشخص کن  بچه ام‌ تو رو خدا پس چیه؟ گیری کردیم ها درگیرین والا

فعلا ک شما درگیرین انگار ب همه گیر می‌دین کم مونده خودتو اون‌خانومه هم بحث کنین من درگیری ندارم