2777
2789
عنوان

بچم توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 90 پست
من فقط یبار از رو عصبانیت ی پا زدم ب شوهرم دخترم ۴ سالم عصبی میشه پا میزنه بهم😐

آزه....دقیقاااا تو این سن دو سال تا شش سال تکرار میکنن....بچه ی منم همینه...من به عینه تو بچم دیدم متاسفانه....یه جاهایی سهل انگاری کردم و حواسم بهش نبود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم خیلی داد میزنه اکثر حرفاش و با داد میزنه من خودم فکر میکنم بخاطر دعواهای من و باباش باشه یه مدت ماهم رابطه مون بد شده بود و باهم چندین بار جلوش دعوا کردیم  ، منم خیلی ناراحتم دارم دق میکنم الان محیط خونه آروم شده خداکنه پسرمم آروم بشه

عزیزم باید خوب باهاش برخورد کنی و تحمل کنی یکم بزرگ بشه درست میشه 

من خودم تند خوعم ینی کم حوصلم راستش سختیای زیادی کشیدم ک تا نگمم کسی درک نمیکنه خانواده شوهر و شوهر هم بمانن ک چ عذابی منو میدن و من دیگه از خودمم دلگیرم چندین بار هم خودمو راحت کردم ولی نمردم بچمم عصبیه اون درک ندارع من چی کشیدم چون بچست ولی من دیه امیدی ندارم وقتی بچمم اینطوره

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭
واقعا چطور ارومش میکنن پ دست بلند میکنین روشو

تا حد امکان ن سعی میکنم فقط بی محلی کنم 

ولی اگه واقعا ادامه دار باشه بله محبور میشم یه کوچولو بزنم 

بچه من بخاطر تنش هایی ک تو خونمونه اینطور شده و اگه شما هم همینید جلو بچتون ، هرچقدرم سعی کنی ۱۰۰ درصد آروم نمیشه 

اول باید خودمون آروم باشیم ک من ب شخصه نمیتونم 😑

تنها راهکار اینه ک بی محلی کنی وقت عصبانیتش 

حواسشو پرت کنی 

وقتی خودش  رو میزنه بلند شو برو از کنارش طوری وانمود کن ک انگار ندیدیش 

هرچی بیشتر حساس بشی بچه بدتر میشه 

باهاش بازی مورد علاقشو کن 

خستش کن ک شب زود بخوابه چون اگه خواب بچه تنظیم باشه خوش اخلاق میشه 

همچین گفتی بچم ..تروخداا..گفتم خدایی نکرده چه بلایی سرش اومده.... بچه آیینه ی رفتار پدر و مادرشه... ...

بنظرت الان این مشکل کمی نیست ک نه ماه سختی بدبختی بکشی درد زایمان و شب نخوابی و ... بعد بچت اینطور باشه بچه ای ک تمام زندگیته هنوز در موقعیت من قرار نگرفتید و ایشالا ک نگیرید بعد میفهمید من چی میگم و چه نگرانشم

همچین گفتی بچم ..تروخداا..گفتم خدایی نکرده چه بلایی سرش اومده.... بچه آیینه ی رفتار پدر و مادرشه... ...

ممنون بابت راهنماییت

چرا نداشته باشم؟؟؟ اصلا نداشته باشم چه ربط داره هر آدم سالم میدونه بچه خود زنی و پرخاشگر نرمال ...

خب اوکی شما نرمالی 

همه مث شما بی دغدغه و مشکل نیستن ک بچشون مث خودشون آروم باشه 

گاهی شرایط جوریه ک نا خودآگاه جو خونه سمت تنش و استرس میره 

کم کمش تا هفت سال وضعیت همینه. اگه میخوای اعصابتون اره نشه و فرسودگی روان نگیرین و بچتونم اذیت نشه ح ...

سزارین بودم وزنش ۳۷۰۰

بنظرت الان این مشکل کمی نیست ک نه ماه سختی بدبختی بکشی درد زایمان و شب نخوابی و ... بعد بچت اینطور ب ...

عزیزم ..منم بچه دارم😊ما هم متاسفانه تو خونمون یه مدت تنش بوده..تاپیک هام  یه بخشهایی ش هست....باید بتونیم کنترل کنیم..بجار غر زدن نظرات بقیه رو بخون