2777
2789
عنوان

بچم توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 90 پست

کم کمش تا هفت سال وضعیت همینه. اگه میخوای اعصابتون اره نشه و فرسودگی روان نگیرین و بچتونم اذیت نشه حتما پیگیری پزشکی کنین. اول متخصص اطفال... اگه داروهاش فایده نداشت روان پزشک یا هم روان شناس کودک... زایمانتون سخت بود؟ وزنش چند بود؟ زایمان طبیعی بود؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی میگه مال اینه من دست بلند میکنم یکی میگه مال سنشه درست میشه اکثر بچه ها تا5سالگی همینن نمیدونم کدوم درسته چیکار کنم اسیر شدیم اگر چیزی نخواد بشه یا عصبی بشه تموم دیگه

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭

اسی جان ازت خواهش میکنم فقط و فقط ارامش خودت خفظ کن .اگه میتونی از مشاور کمک بگیر تا راهکار موثری بهت بگن.یکی از اقوام ما پسرش همینطور بود بعد معلوم شد مادر بنده خدا خودش کمی عصبی بوده و همیشه با صدای بلند صحبت میکرده و نتیجش شده بود پسرش پس عزیز ارامش خودت و از دست نده

خدایا هبچ وقت به حال خودمون رهامون نکن
یکی میگه مال اینه من دست بلند میکنم یکی میگه مال سنشه درست میشه اکثر بچه ها تا5سالگی همینن نمیدونم ک ...

وقتی از نظر شیطنت تحریکت میکنه و عصبی میشی خشمت رو با زدنش تخلیه نکن عزیزم. میدونم سخته ولی یه کار دیگه کن برو یواشکی تو اتاق دوسه تا مشت به بالش بزن و بیا بیرون، اون نبینه فقط، چون همینم ممکنه تقلید کنه. خلاصه هرکاری جز زدن اون انجام بده. ازت خواهش میکنم. من قضاوتت نمیکنم میفهمم تو هم حق خسته شدن داری، فقط دارم پیشنهاد میدم. لطفا به حرفم فکر کن. 

خودتون اینجوری هستید؟یادوستی فامیلی دیده ک یادگرفته؟

خودمون پر تنش بود خونمون ولی کدوم خونه بدون جر بحثه ولی مدتی زیاد بود ولی الان نه دیگه

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭
واقعا چطور ارومش میکنن پ دست بلند میکنین روشو

شما دنبال اینی ببنیی بقیه هم مثل خودت دست بلند میکنه و بجه اس خود زنی میکنه اروم شی؟ عزیزم راه تربیتت کاملا غلطه از مشاور کمک بگیر تا بدتر نشده